Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

62:a

Kategori: Allmänt

Idag hade Neo sitt första plagg i strl. 62. Tröjan var väldigt liten i storleken så jag skulle ändå gissa på att den är 56. För allt annat vi har i 62 är alldeles för stort och kommer nog vara i flera veckor till. 56 sitter kanon! Det är så olika hur bebiskropparna ser ut för en del som väger vindre än Neo kan ha 62, och är kortare i längden med. För Neo är ändå ganska lång. På fredag ska vi väga o mäta honom så vi får se hur mycket han växt ;) (på längden o tjockleken;))

Han ser lite smalare ut nu tycker jag, framförallt i ansiktet, så han har nog växt mer på längden. Återstår att se!

Nu passar de flesta byxorna i strl. 56. Men en del är fortfarande för stora och långa så han inte kan ha dom. Det är lite konstigt eftersom han är säker 59cm lång.;)

Hösten

Kategori: Allmänt

Har hösten börjat komma tros? Det känns alldeles för tidigt för min smak. Jag gillar inte ens hösten. =( Det är bara blåsigt och ruggigt. Som tur är så bor man mitt i city och kan då gå på stan utan att frysa för mycket.
Jag måste köpa något till lillen. Har sett en "björndress" på H&M. Kanske blir den. Så söt med öron ju! ;)

Sen får det bli en del inköp till mig. Jag har ju inte så mycket höstkläder som passar heller. Speciellt inte byxor. =( Ja det får bli en runda i stan imån.

Idag har det blivit tvätt (lillens kläder), matlagning, städning, genomgång av post o papper och lite annat smått och gott. Så jag har hunnit med mycket då Neo sovit i 2 timmar nu.
Jag får nog ta och väcka honom så han inte är vaken hela natten ;)

SOMMAR- STANNA LITE TILL!

Napptävling

Kategori: Allmänt

Filmkväll.

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi haft familjemys. Vi gick och hyrde film på Hemmakväll. Så det blev en prommenad på ca 40min fram o tillbaka. Så det gillade kroppen. ;)

Vi hyrde 3 filmer:
I am number four
Irene Huss - Det lömska nätet
Kill the irishman

Vi såg den översta filmen idag. Rätt dålig måste jag säga. Blir kanske en av dom andra imån.

Imån på dagen blir det tvätt (igen). Lillens kläder ska tvättas. Det var mindre än en vecka sen, men oj vad han kräks/kissar ner allt ;)
Sen har jag lite annat fix som ska göras. Kanske hinner med en sväng på stan också!

Idag träffade jag Johanna (gammal klasskompis från Växjö). Det var supertrevligt! Så fick hon och Neo träffas också! Neo fick en jättefin dregglis och en leksak. Tack kära du!

Mageläge.

Kategori: Allmänt

Det är svårt att få lillen att "öva" nacke och rygg eftersom han alltid somnar när vi lägger honom på magen ;) Han är iofs. rätt stark redan så behöver igentligen inte det men det är alltid bra att bli starkare.

Men det verkar som favvoställningen ändå är magläge. Men han sover superbra på rygg med så det är skönt. Blir ju bara ryggläge på natten.


Beckmaraton

Kategori: Allmänt

Flera kvällar i rad har jag sett Beck filmer. Ikväll hoppas jag på en till ;) Det är dom senaste 8 filmerna som ska tittas på, och frågan är vilken det blir ikväll.

Lillen har sovit alldeles för mycket idag så jag nästan blev orolig. Men nu i en timme har han varit väldigt vaken och skrattar och pratar på för fullt! ;)

Tacoskväll.

Kategori: Allmänt

Tacos är inte fel, så idag fick det bli det ;) Emil, Stoffe o Jag. (Neo fick också vara med men han är inte så förtjust i tacos ;))

Vi har inte använt balkongen så mycket nu på senaste tiden, så vi gjorde det mysigt där ute (så mysigt som det går utan några möbler direkt).

Killarna drack vin och vi hade tända ljus. Regnet smattrade på rutorna och det var varmt och skönt. Riktigt mysig kväll.







Lördag

Kategori: Allmänt

Idag hade jag tänkt mig en riktigt lång sovmorgon. Eftersom Stoffe inte jobbar idag så kunde han ta lillens blöja så jag kunde vila ut. Men han hade tänkt precis lika dant, så det var bara för mig att pallra mig upp. Lillen ville dock inte somna om efter det utan tyckte att jag och han kunde vara vakna. Han låg och pratade en stund innan jag masade mig upp och nu ligger han här bredvid mig och pratar på för fullt ;)

Idag rekord!!!!!!!!!!!!! = fick sova 6 ½ timme i sträck!! Tack älskade barn ;)
Det är nog bara en tillfällighet men jag njuter iaf ;)

Mat mat mat.

Kategori: Allmänt

Jag fick för mig idag att jag skulle laga massa mat. Lillen är så underbart glad idag och sover lite mellanåt. Han sitter/ligger i babysittern samtidigt som jag är och donar här i köket. Han verkar tycka det är intressant.

Det fick bli:
Ugnstekt falukorv med bacon
Köttfärssås
Egengjord gryta på bla. bacon, paprika, champinjoner. (mycket mer....)

Så nu finns det mat för flera dagar ;) Kan vara svårt att planera matlagning med en liten hemma eftersom man inte kan förutsätta att han ska vara glad hela tiden då man vill laga mat.

Underbara

Kategori: Allmänt

Nu slocknade lillen. Vi har haft en riktig mysmorgon. Han låg hos mig i sängen från 8-11, medans vi båda sov. Vid 11 vaknade jag av en hand i mitt ansikte. ;) Då tyckte han att det var dags att gå upp. Så i en timme har vi nu pratat och gosat för fullt. Han vaknar nog om 10 minuter igen.

Det har varit mycket leenden här i morse! En pigg och glad kille har jag här hemma.

Nu har jag äntligen kommit på hur jag lägger över bilder från mobilen till datorn. haha, tekniska jag! ;)


Mitt älskade hjärta!!

Mammagris.

Kategori: Allmänt

Det känns som Neo blivit mer och mer mammagris. Ett lugn kommer över honom när jag pratar med honom, eller när han ligger i min famn. Det känns så bra ;)

Ikväll ville han mest ligga i min famn hela tiden. Vagnen gick bra en stund men så fort han vaknade till vred han på sig och ville inte ligga kvar. Men inte mig emot. Än så länge är han inte så tung så det går ju bra!




Kamilla på besök.

Kategori: Allmänt

Igår kom Kamilla på besök och stannade till idag. Det var så trevligt =) Igår gick vi ut till festivalen och tog oss en burgare. Mums!!

Idag var det en heldag på stan, med massa inköp och mat på restaurang. Jag fick mig köpt 2st jackor och lite andra kläder. Det var mycket behövligt kan jag lova. Jag har inte haft en jacka som passat sen i vintras. Haha. Galet mycket folk på stan men inte så konstigt ;)

Jag fick mitt hår klippt idag också. Tack vännen ;) Känns så skönt. Behövdes verkligen.


Fina Kamilla!



Här har vi mig.


På väg hem. Lillen vill mysa =)


Sköna måndag!

Kategori: Allmänt

Igpr var en slappedag. Fixade lite här hemma med tvätt (4 timmar) och städning. Men sen på kvällen blev det lugnt med film och chips =)

Idag blir det full rulle. Återkommer med info!

Veronica Maggio!

Kategori: Allmänt

Då kom jag nyss hem från Malmöfestivalen och en spelning med Veronica Maggio. Mycket bra kväll! Vi kilade till Ola o Vanessa först och sedan gick jag o Vanessa ner till stortorget. Det var galet med folk, men jag såg minsann lite ändå.

Barnen och papporna stannade hemma! Konserten varade bara i 1 timme, och det var lagom. Regnet kom precis när hon slutat spela.
Jag hade saknat lillen så det var lagom att vara borta från honom en timme. Mer hade inte gått ;)




Det blir nog någon mer spelning i veckan,. Har dock inte bestämt vilken än ;) Har man 2 minuter till scenen är det lite svårt att missa.

Gäääääsp

Kategori: Allmänt

Vilken tröttis till son jag har.


Emma o Neo ;)

Hur orkar jag?

Kategori: Allmänt

Igår var vi hos finaste familjen (Vanessa, Ola o Charlie). Jag tror vi var där vid halv 7 eller något. Blev pizza (himla gott), mycket prat, och sen en film =)
Eftersom vi numera har gångavstånd till varandra så kan vi träffas ännu oftare! Det gillas :)
Min kropp tycker också om det. Prommenader är aldrig fel. Eftersom jag inte tränar något än så är det alltid nåt!
Kanske ska börja med lite hemma i alla fall. Hmm, kanske snart.

Det blev en sen kväll, och vi kom hem runt 2- halv 3 tiden. Sen blev det som vanligt att upp och mata lillen och byta blöja varannan timme. Sömnen blir bara LITE rubbad.. Haha. Nu hade jag behövt sova, men sitter här istället. S och Neo sover så gott här bredvid mig, men eftersom vi snart ska till V, O, C igen så håller jag mig vaken ;)
Men jag undrar när jag kommer svimma av trötthet? Vi mammor är väl gjorda för att inte sova kanske!

Ikväll blir det Verinica Maggio!

En runda i det vackra vädret!

Kategori: Allmänt

Efter tvättningen idag så mötte jag upp Sara, hennes son Samuel och en kompis till henne. Vi gick till Gustav Adolfs torg för en liten föreställning för barn. Det är såklart för lite större barn, men det var ändå trevligt =)

Vilket fantastiskt väder vi har fått idag. Det var skönt att prommenera med vagnen utan att behöva frysa. Neo var trött och sov en stund men vaknade lagom till föreställningens slut och låg sedan och kikade omkring i sin vagn så snällt så. ;)







Diana kom förbi och sa hej också =) (Längst till höger ;))
Samuel ser ut att njuta av sångerna ;)

Va??

Kategori: Allmänt

Vem går upp vid 8 på morgonen en lördag och tvättar??? Det måste vara ett pucko förmodligen. Ja, för det är jag. =/ Sambon skulle ändå upp då, men jag önskar att jag inte hade bokat så tidigt. Visst att jag hade kunnat skita i det men jag hade ju ändå vaknat av klockan och hade fått gå ner och byta tiden ifall jag skulle struntat i det.

Jaha, så idag gick jag upp innan lilleman. Han ligger fortfarande och sover. Måste ju dock lägga honom i vagnen eftersom han måste följa med ner och lägga in en ny tvätt snart =/ Känner mig dum som förmodligen kommer väcka honom.

Igårkväll somnade lillen vid ca 10, och jag blev inte väckt av honom förrän 4 (!!!!). Det är rekord! Hela 6 timmar! Jag gick inte och la mig förrän 01.00 dock, men ändå. Det finns hopp för min sömn =) Kanske blir fler sådana nätter.

Dagens outfit ;)

Kategori: Allmänt

När vi var på stan hade Neo inte dessa kläderna (kan kolla på förra inlägget), men han älskar att kissa när blöjan är av så andra omgången kläder är fölande. :



Eftersom skrutten har börjat kräkas och dreggla mycket så passade jag på att ta på honom haklappen. ;)

Malmöfestivalen

Kategori: Allmänt

Nu har Malmöfestivalen börjat. Emma o Henke är på besök här i Malmö så vi var en runda på stan innan. Dom har hälsat på lite släktingar till Emma så det passar ju bra att ses =)

Stoffe jobbar idag så han fick inte vara med på fikat. =/

Nu är dom och äter på restaurang med familj/släkt så jag passade på att mata lillen och göra lite saker här hemma. När dom ätit upp så ska vi träffas lite till. Då har S kommit hem också.

Drygt att vädret är som det är bara. Mörka moln och lite regn =( Så någon uteservering fick det minsann inte bli. ;)

Storstädning

Kategori: Allmänt

Ikväl har det blivit en rejäl städning här hemma. Allt är dammat, damsuget och undanplockat (inte extrarummet dock) Där står ändå bara kartonger och en säng för tillfället :)
Det känns skönt att inte ha smulor under fötterna hela tiden. ;)

Jag känner mig helt slut, men det tog bara 2½ timme. Bra när man hjälps åt. Lillen låg i sitt babygym och tittade på.

tävling - avgjutning

Kategori: Allmänt





"Jag är med och tävlar om en exklusiv avgjutning med ram från Busbjörnen.se inne hos Millah!
Psst!
Busbjörnen.se har för övrigt ett stort sortiment med leksaker till bra priser."

Förkyld!

Kategori: Allmänt

Nä fy. Jag klarade mig från sjukdomar under hela graviditeten, men nu kommer en hemsk förkylning =( Näsan rinner/täppt och jag känner mig slö och huvudet känns dom en stor kanonkula. Hoppas lillen klarar sig från detta. Än så länge är han pigg och glad! =)

Det blir att kila ner till apoteket snart så jag inte sjukar sig mig mer. Stoffe jobbar ju nu så jag måste ha lillen hela daganrna men försöker inte nysa på honom =)

BVC besök (läkarbesök) idag.

Kategori: Allmänt

Jag o lilleman har precis varit på läkarbesök på BVC. Samma kontroll som gjordes på BB gjordes även idag. Så en läkare var där istället för vår vanliga sköterska.

Neo var underbart glad idag. Han pratade och skrattade (log heeeela tiden) och det gjorde såklart att allt underlättade. :) Jag hörde från alla andra rummen mycket skrik, men från vårt rum var det bara glada ljud!


Längd:

2 veckor sen: 55,5cm
Idag: 57,3cm

Vikt:

2 veckor sen: 4125g
Idag: 4890g


Till och med läkaren blev chockad att han gått upp så mycket eftersom han legat på 230-250g i veckan förut. Men nu dessa 2 veckorna snittar han mer än 350g i veckan.
Men visst, han äter som en galning :)
Nu kanske vi måste kassera alla 50 kläder. Ett par st kan han otroligt nog fortfarande ha. Men dom är nog lite stora i storleken. ;)

Fint fint!

Kategori: Allmänt

Neo fick en supergulligt kort av Tina o Johan. (Tinas syster hade gjort det). Är tvungen att lägga upp det här eftersom det var så underbart!
www.skapa.webblogg.se





Anna gav Neo detta söta gosedjur. :)

Glada sonen!

Kategori: Allmänt

Sen vi började med minifom har lillen varit mycket gladare! Hans mage krånglar inte alls lika mycket längre och det märker vi. Det underlättar för oss alla!


Så nu dessa två dagarna när S har jobbat har jag o lilleman myst i sängen en stund innan vi gått upp och när jag äter frukost ligger han så snällt i babysittern och slår på sakerna som hänger där. Åh underbara barn :)


Igår =)



Idag! =)

Min nya plagg

Kategori: Shopping

Jag hade glömt bort hur roligt det är att shoppa!! Kanske inte lika kul nu för förut eftersom kroppen ser ut som den gör men en del kläder sitter okej i alla fall;)

Det kommer bli en del shopping i höst antar jag. Jag o lillen kommer gå på stan ofta ;)




Ormbo!

Kategori: Allmänt

Haha man kan inte vara nog försiktig! Jag får för mig att Neo har börjat krypa eller något över natten. (har han dock bara på morgonen här i sängen men..) Måste ha det högt så han inte trillar ut :)

Tvätt o städ.

Kategori: Allmänt

Idag är sista dagen för Stoffe att vara hemma innan jobbet kallar igen. Det har blvivit städning, tvätt o lite shopping.

Jag köpte mig faktiskt 2st tröjor och stoffe inhandlade något till sig med!;)
Idag blev det inget till Neo. Det får bli en annan dag!

Kvällen är inte slut så mer städning står på schemat!=/

Långa långa lördag.

Kategori: Allmänt

Det har varit en jättelång och intensiv lördag....

Gick upp vid kvart i 9. Skulle duscha, packa, äta frukost och sånt innan vi skulle bege oss till Växjö. Vid halv 11 tiden körde vi dit.

Väl där så skulle jag klippa Stoffe som var långhårig som bara den. Klippte snabbt som attans och sen åkte vi direkt till Alvesta för att hämta lite saker som vi lämnat där hos mina föräldrar. Lillen fick äta lite och sånt och efter 30 minuter fortsatte vi vår färd hem.

Vi åkte direkt till S bror eftersom dom skulle kolla på fotboll vid 4. Men jag, Elina och barnen kollade på annan TV. Fotboll- nej tack!!!

Efter matchen åkte vi direkt hem till lägenheten för att lasta in alla våra saker som vi haft med oss på semestern och stannade kanske 15 minuter. 

Och efter där gick vi till Subway och sedan fortsatte vi till Ola o Vanessa som precis flyttat. Deras lägenhet var helt underbart fin!!!

Nu är klockan ca halv 3 på natten och jag ska bara mata lillen innan det blir sovdags.

Oj vilken lång dag. Det har inte blivit mycket lugn och ro idag, men det gör inget, för dagen var mycket mycket trevlig!!! =)

Jag o S lite egentid.

Kategori: Allmänt

Ikväll kom mina föräldrar hit. Dom ville såklart mysa mycket med Neo, så jag o Stoffe passade på att åka ut på en fisketur - bara vi två. Vi har ju inte haft någon egentid sen lillen kom så 1½ timme själva passade oss bra =) Jag fick en ganska stor abborre, och Stoffe fick några små.
Alla fick såklart leva och slänges i igen.

Konstigt att man längtar efter sitt barn efter bara 1½ timme =)



Att man ska behöva ha en sån tjock jacka i augusti. =/

Äntligen kommit till ro

Kategori: Allmänt

Nu känns det som Neo äntligen kommit till ro. Magen är mycket bättre. Fortfarande massor av gaser MEN dom kommer ut med en gång så dom är inte och kniper i mans lilla mage. Så han är mycket gladare och gnäller/skriker väldigt lite. Det gör ju så ont i mammahjärtat när han har ont.

I morse låg jag o lillen i min säng och hade det mysigt! Vi båda somnade och jag blev väckt vid kvart över 12 (!!!!) av honom. Då ville han upp ;)

Igårkväll var han så mammig. Var tvungen att sitta i knäet, annars var han ledsen. Det är väldigt mysigt! Men idag ligger han själv i sitt babygym och myser.





Nappen har börjat funka LITE iaf =)

Familjemys!

Kategori: Allmänt

Nu har våra gäster åkt hem och vi är själva kvar. Neo har varit såååå mysig och har velat sitta i mitt knä och bara mysa med mig :)
Så vi ikväll har vi familjemys!!!!

Ute i skogen

Kategori: Allmänt

Idag har det blivit svampplockning. Jag, Elina och Nikki var ute för att se ifall vi kunde hitta några kantareller. Och lite blev det i alla fall. Några blåbär fick vi också med oss hem. Dock inte så många :)
Det fanns inte så mycket svamp men några var blir det allt.

Hoppas jag inte fått några fästingar och andra insekter. =/


Idag (igår) badade lillen

Kategori: Allmänt

Han tyckte om det men det blev snabbt kallt i vattnet tyckte han. Efterår fick han viras in och mysa med mig!


Mitt häjrta- så fin du är!! <3

Nu är det min tur att sova. (snart)

Kategori: Allmänt

Alla andra här sover utom jag. Jag är inte ens trött. Man ska tydligen sova när bebis sover, men jag kan inte sova på beställning. Så jag får helt enkelt sova mindre. Men snart får jag nog också krypa ner.
Barnen triggade varandra innan så det var väääldigt högljutt här. Kanske hela kommunen hörde. När den ena bebisen slutade skrika så slutade den andra, och när den enda började igen så hänkade den andra på =) Tur att dom inte orkar allt för länge.

Ikväll har det blivit spel, gotte o alkoholfritt vin för min del. Dom andra drack annat. =)

Papporna tog vars en cigarr för att fira faderskapet minsann. Bättre sent än aldrig!!

Underbara onsdag.

Kategori: Allmänt

Idag låg vi i sängen till ca halv 12. Neo väckte mig runt 11. Lite mat och mys i sängen fick det bli innan vi gick ner för att äta frukost.

Våra gäster har varit i Vimmerby hela dagen medans vi har haft en familje dag =) Vi åkte till en by ett par mil härifrån och handlade lite saker vi behövde. Lilleman gillade inte alls att vara i affären och längtade mest till att få sätta sig i bilen igen. Väl där satt han och tittade snällt ut genom förstret och såg verkligen ut att njuta. Efter en stund somnade han :)

Nu ligger han här bredvid mig i soffan och sprattlar och gör söta ljud!
Ikväll kommer gästerna hit igen, och då måste jag ha hunnit diska och plocka i ordning lite.


Min skatt 5 veckor och 2 dagar.

Neo redan 5 veckor =)

Kategori: Allmänt

Min lillkille är redan 5 veckor + 1 dag! Vad tiden går. Man märker att han gör nya saker hela tiden, vilket är häftigt!!

Besök i stugan

Kategori: Allmänt

Igår kom Stoffes bror med familj hit till stugan. Så jag har inte haft jättemycket tid att skriva här. Vi satt uppe igår kväll och spelade spel medans barnen låg och sov.
Det var mycket trevligt. Några timmars spelande med god dricka och snacks =)

Männen är ute och fiskar nu och snart ska vi tjejer ut och plocka svamp. Dom allra minsta får stanna hemma med papporna ;) Får minsann mata dom innan så vi inte får telefonsamtal om skrikiga bebisar.

Neo har knappt sovit något alls idag, men han somnade precis, så jag hoppas att han kan sova några timmar nu. Annars blir han nog inte så glad senare.

Mys i sängen

Kategori: Allmänt

I morse när jag och lillen vaknade (11.00) så låg vi och myyyyste i sängen en stund efter han ätit och blivit bytt på. När sedan Stoffe vaknade efter en liten stund fick han också vara med. I en 90 säng låg vi tre och bara njöt av livet! :) Det var helt underbart!

Sånna dagar vill man alltid ha!

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag igen. Vi har precis ätit tacos hos mina föräldrar och ska alldeles strax bege oss till stugan. Bara att packa in i bilen först.

Igårkväll fick vi besök av min faster och senare av min kusin med man. Neo fick fina presenter igen =) Vi behöver knappt köpa nåt mer till honom känns det som :)
Alla är så snälla och ger paket.




MITT HÅR!!!

Kategori: Allmänt

nu är jag nyfärgad!!! åh vad jag har längtat. tack underbara isabell för hjälpen!!:)

Sova kanske?

Kategori: Allmänt

Alltså jag kan inte fatta att man inte blir mer trött med en liten bebis här hemma. Det blir inte mycket sömn men ändå går vi inte och lägger oss förrän 12-1 nånting. Eftersom lillen måste äta 2-3 gånger på natten så är jag ju vaken ca 30-45 minuter varje gång då. (Blir även blöjbyte då).

Jag trodde att jag skulle vara mer trött faktiskt. Vad skönt! =)

Kanonlördag!

Kategori: Allmänt

Idag var vi i Växjö för att träffa Tina, Anna, Emma o Henke. Emma fyller gammal idag (25år)- GRATTIS!!! Eftersom det är KarlOskar dagarna är det massor av folk och det var knepigt att hitta någon stans att sätta sig. Så vi gick ner till sjön och satte oss på en restaurang/café.
Vädret var kanon och sällskapet ännu bättre!! :)

Neo fick jättefina paket också! Imån ska jag lägga upp bilderna på dom fina sakerna!
Tack så mycket :)


Stoffe, Anna o Tina!!


Emma, Henke o Jag



Lilleman fick också vara med ;)

Sovande bebis =)

Kategori: Allmänt

Åh så mysigt vi hade hemma hos Ola o Vanessa. Lillen låg och sov i min famn under större delen av kvällen. Hade ingen känsel i armen sen =)
Det blev först Alien vs Predator 2, och sedan kollade vi på Devil. Verkligen en filmkväll! Vanessa skulle tyvärr jobba tidigt så hon fick missa sista filmen.


Kläderna fick vi av Kamilla. Han var så fin i dom =)

Mysig kväll i Växjö!

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit till Småland igen. Lånar föräldrarnas hus denna helgen. (Dom är ändå inte hemma). Så vi åkte en runda till Växjö ikväll för att äta en bit mat med Alex o Annie.
Det blev på Lagerlunden och maten var kanon!


Kära Annie!


Min älskade!=)


Jag o Vackra gravida Alex!

Killarna sover=)

Kategori: Allmänt

Nu sover pojkarna här hemma så jag passar på att tvätta. Annars blir det inte gjort, och eftersom lillen är expert på att smusta ner sina kläder på ett eller annat sätt så blir det mycket och ofta tvätt =)

Jag satt och funderade på ifall vi skulle ta och äta en bit mat ute sen när tvätten är tvättad och familjen har vaknat. Hmm, mysigt!!

Neo har haft lite magknip så vi har börjat med lite medicin, så vi får hoppas att han inte behöver har ont så länge till. Min stackars bebis. =/ Det gör så ont i hjärtat att se när han har ont. =(

En runda på stan

Kategori: Allmänt

Idag var jag o Neo en runda på stan.
Vi mötte upp Ola, Vanessa o Charlie på Rose Garden som ligger 1 minut från hemmet. Blev buffé där. Jättegott!!! Thai o Kina buffé för endast 89kr. Rekommenderar det absolut.

Sen kom Patrik, Emma o lilla Moa förbi, och vi alla gick sedan till Gustav (torget) o drack kaffe o det fina vädret. Stoffe jobbade tyvärr så han missade en väldigt trevlig dag.
Men imån är han ledig, och då blir det en runda till på stan. Måste kolla lite på kläder ju!

Chockad!

Kategori: Allmänt

Lillen fick mat igår vid 21.30 och somnade runt 22.30. Sen blev jag inte väckt av honom förrän 04.00! Det har aldrig hänt innan att han sovit så länge i ett streck! Jag blev förvånad och chockad, men det vore skönt ifall det hände fler gånger. :) Jag blev så glad.
Hans sista måltid innan han somnade åt han dock i ca 1 timme (började äta ca 20.30 =)) så han hade så det räckte över natten. Innan har det varit 3 timmars intervaller som mest. 

I morse när S gick till jobbet la jag lilleman i min säng och så somnade vi om och vaknade inte förrän 11! =) Så mysigt det var.

En annan positiv sak var när jag idag ställde mig på vågen. Nu har jag bara 4 kilo kvar till inskrivningsvikten =) Så nu har jag gått ner 10-11 kilo. Mycket skönt! Men mjukmagen får gärna också försvinna! Haha! 

Fler besök =)

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi haft besök av Stoffes faster, kusiner, hans pappas kusin o S föräldrar. Det blev lite tårta, kakor och kaffe. Vi fick även lite presenter (Neo fick =)) Jättefina saker!







Imån hoppas jag på en runda på stan, ifall Neo vill såklart. Hoppas han är på bra humör:) Jag har inte direkt några kläder som passar för tillfället så det vore trevligt med något att ha på sig! Och inte bara långa linnen med leggings...=/

Present

Kategori: Allmänt

Denna fina present fick vi av Stoffes kusiner som varit i Paris. Kanonfin! Den kommer bli användbar i höst/vinter! Tack!!

BVC besök

Kategori: Allmänt

Idag är lilleman 4 veckor och 1 dag gammal. Då var det dags igen för besök på BVC. Idag var inte S med för han jobbade, så jag och Neo gick dit själva. Det gick jättebra även om han var lite kinkig. Lite magknip antar jag!
Vi gick sedan på stan lite men jag hittade inget kul. =/

Han ökar bra i vikt och väger nu 4125g =) Och är 55,5 cm lång. Jag är så glad att han växer som han ska, min lilla kille :)

Hon kollade lite annat också och allt såg kanon ut!

Nu är det 2 veckor till nästa besök och då blir det en läkare som ska kolla honom. Då gör en lite mer grundlig kontroll - en sådan som dom gjorde på BB.

Fint i rummet. :)

Kategori: Allmänt

Nu har vi fixat lite mer med Neos rum. Det var lite stökigt där innan men nu börjar det ordna upp sig. Vi har fortfarande lite saker i hyllan som inte ska vara där men det är ändå okej.
(tex. bumbon, lapan och klockan ska ju inte stå på hyllan sen=))


När vi var i stugan fick han en stor nalle av sin mormor o morfar. Den får minsann inte plats i sängen utan har för tillfället fått en egen plats på golvet. ;)




En bil fick också följa med hem från Småland! :)

Jag o Lilleman själva idag

Kategori: Allmänt

Idag jobbade Stoffe så jag o Neo var hemma själva. Vi hade jättemysigt hela dagen =) Jag hann till och med diska och vika en del tvätt idag medan lillen sov.

Imorgon blir det BVC. Då ska vi dit själva eftersom S jobbar då med. Ska bli spännande att gå ut själv med Neo för första gången. Hoppas han är snäll mot mig ;) Det kanske till och med blir en runda på stan. Ja kanske det :)

Neo på bröllopet!

Kategori: Allmänt

Neo var så fin på bröllopet! ;) Min lilla pojke! Kläderna har vi fått av Helena - så fina! (även skorna)
Lite bilder från dagen.