Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Lite shopping i helgen.

Kategori: Shopping

Det blev lite mer shopping i helgen. Eftersom det kan vara trevligt med lite ombyte i kläder även när man är gravid så besökte jag H&M för lite shopping. Blev lite underkläder, byxor, linne o en tröja.







Kommentarer

  • bella säger:

    hej hej, jo precis 22:2 juni för mig, vilket datum blir det för dig? detta är ditt första eller? är iaf mitt. Jo jag sover halvkasst, men det e pga foglossningarna, hur jag än bäddar mig så vaknar jag med världens smärta.. idag har HAN varit så sprattlig så han har itne gett mig chansen att vila.. han vill väl ut :P hihi.. SHoppar du mycket mamma kläder eller? jag själv har försökt att köpa så lite som möjligt, istället mer sånna kläder som man kan ha nu o sen, lite over size plagg :)

    2011-03-14 | 15:54:22
    Bloggadress: http://izanthiwicazi.blogg.se/
  • bella säger:

    Annars är det bra, mår bra, förutom div skumma drömmar, härom natten satl jag en bmw o blev påkommen pga skräp i bilen när min bror hade köpt den, förstår ingenting.. Har du mycket konstiga drömmar?

    2011-03-14 | 15:56:25
    Bloggadress: http://izanthiwicazi.blogg.se/
  • bella säger:

    Okej,jag har gått upp massor hela tiden, kör mycket emd leggings iallfall :)jag viker ner mina leggings gansla mycket i midjan o så har ajg oftast på mej sånna sexiga mamam trosor.. hihi.. tror inte vi ska ha något mer UL, eller jag vet inte. JUST NU är jag så hormonell att jag vill strypa mig själv, gråter för ingenting. i helgen grät jag för att vissa upplever att jag gått upp massor i vikt, bla min barnmorska, nu ska jag lägga mig i sängen o gråta för min pojkvän har en förmåga att uttrycka sig konstigt.. gah..

    2011-03-14 | 16:28:24
    Bloggadress: http://izanthiwicazi.blogg.se/
  • Helena säger:

    Åh, har du köpt dem byxorna? Dem tittade jag också på sist, satt dem fint?

    Kram Helena

    2011-03-15 | 13:11:14

Kommentera inlägget här: