Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Framme i småland.

Kategori: Allmänt

Idag tog det "bara" 2½ timme med tåget. Det har tydligen varit strul med nån ledning och taken var att vi skulle åka buss från hässleholm. Fy vad arg jag var när dom berättade det. Men vi hade sån tur!!! Precis när vi skulle köra in till hässleholm så säger dom att strömmen är fixad så vi får åka vidare. Men tåget stannade tusen gånger på vägen men det gör inget. Så länge jag slapp gå av, leta upp rätt buss och sen åka i typ 2 timmar till....

Tur att jag slipper tåget nu och behöver aldrig mer passa en tid med tåget...=)

Ullared.

Kategori: Shopping

Som sagt så var vi ju i Ullared igår! Jag tog en del bilder som jag tänkte bjuda er på. :) Har tyvärr inte hunnit ta några bilder på sakerna jag köpte eftersom dom åkte direkt hem till S föräldrar och kommer stanna där till torsdag/fredag. Men i helgen kommer bilder upp där=)

En kanondag var det. Tiden gick så fort och vi hade jättekul. Till och med killarna överlevde dagen utan för mycket gnäll=)


Pappa Ola o Mamma Vanessa=)


VI!!!!!!!!!!!!



Lite fika efter ett par timmar.


Nöjda efter en bit mat efter halva dagen;)


Det blev två vagnar var. Plånboken gråter idag:)


Kvittot var nästan lika långt som jag.



Då tackar vi för en underbar dag. (dock åkte vi till
O och V efter en timme o kikade film)..:)

AJ!

Kategori: Graviditet

Jag är så trött på min halsbränna för tillfället att jag snart skriker! Den har varit jobbig förut, men idag är den verkligen en pina!! Ingenting hjälper=/ Det känns verkligen som jag dricker tabasco....... Det tåras i ögonen och jag kan knappt andas. Jag blir alldeles tokig. Det bränner från ryggen upp i halsen. Stackars mig.
Nu känner jag att jag visst klagar lite, men är helt enkelt tvungen!!

Måndag heeeela dagen iväg....

Kategori: Allmänt

Jag hade faktiskt inte tid i en sekund att sitta på nätet igår. Vi steg upp vid 06.15 och hämtade upp Ola o Vanessa vid 07.00. Dom skulle lämna av Charlie på dagis då.
Sen begav vi oss till Ullared och kom inte till Malmö sen förräns 8 på kvällen. Direkt därefter åkte vi till S föräldrar och lämnade av allt vi köpt där, eftersom vi inte får plats i vår lägenhet med alla kartonger och skit=) Så sakerna får stå där i 2 dagar nu innan vi flyttar.
Och när vi lämnat våra saker där så åkte vi till Ola o Vanessa igen för att kika på film. Vid kvart över 11 var vi sen hemma och var då så trötta att vi somnade direkt=)

Jag är vaken redan eftersom jag som vanligt blev väckt av dom j*vla byggarna som ska bakna hela tiden. Öronproppar hjälper ju inte då hela lägenheten skakar av deras skit. Men detta var sista morgonen som dom kan väcka mig=) Ikväll åker jag till Småland och stannar där över flytten och kommer sedan hem igen på fredag!

Mors dag

Kategori: Allmänt

Det känns lite konstigt att nästa år är det jag som ska bli firad denna dag. Men det känns samtidigt inte overkligt =) Har ju nu faktiskt fått in i min hjärna att vi ska ha en bebis snart..;)

Ringde min mamma innan och gratulerade henne och i veckan fick hon lite presenter av mig. Fick blir så eftersom jag inte är där förrän på tisdag.

Grattis alla mammor på er dag!

Finn ett fel.

Kategori: Allmänt


Ja, tallriken är platt....
Sambon är så smart. Tyckte att allt borde packas ner. Men han var snäll och sparade 2 tallrikar. Inga djupa då såklart. Så min gröt får jag äta på denna platta tallriken. Blir svårt med mjölken=)
 

Amningskudde

Kategori: Graviditet

Sitter o glor lite på amningskuddar på nätet. Det finns ju massor av sånt fint, och i olika mönster o färger. Vet inte än ifall jag över huvud taget ska köpa en, men jag vill i alla fall ha tittat, så att ifall jag bestämmer mig för att köpa en så behöver jag inte tokleta=) Det är i alla fall skoj att kika.
Här hittade jag en superfin:

109996_1.jpg
finns bl.a på jollyroom.se

Lista.

Kategori: Allmänt

Nu är min inköpslista fullbordad till Ullareds trippen som ska äga rum på måndag. =) Efter måndag kommer det vara väldigt lite kvar att köpa till bebis och vi ska även köpa mycket till den nya lägenheten. Ifall vi hittar något. Det hoppas jag verkligen. Annars blir jag galen!
Blir tokig ifall det är så mycket folk att man inte kommer fram. Hoppas ej!

Nu ska vi iväg! Tjohoo!

Inget speciellt.

Kategori: Allmänt

Idag är en sån här dag som man mest bara slappar och håller sig hemma...Eller i alla fall vi.;) Det har varit mer packning och lite BB.
Jag tänkte att vi skulle åka till en butik här för att kika lite ifall vi kan hitta något fint, men det var inte så populärt hos S. Kanske får vänta tills imån.

Ikväll ska vi hem till hans bror med familj och äta lite mat o dom skulle kolla på fotboll. Vi får väl se vad vi tjejer hittar på. Vi kommer nog på något=)

Igår var det fredag.

Kategori: Allmänt

Och då har det ofta varit för lite tid till att sitta här. MEN- det var min sista jobbdag igår och då också den sista dagen jag har haft fullt upp eftersom jag åkte hem precis direkt efter jobbet, och var framme i Malmö vid ca halv 10. Var snabbt uppe i lägenheten och bytte om o sen stack vi till en club för att lyssna på livemusik. Jag var tyvärr rätt trött efter en ganska jobbig vecka men det var minsann trevligt där ändå.

Bebis tyckte inte det var så skoj och sparkade för fullt och ville nog bli av med allt oljud=) Så vi gick en bit bort från scenen och då blev det lugnare i magen;) Så det uppskattades förmodligen.

Vid ca halv 1 blev det bums i sängen och nu är jag vaken tidigt igen medan S sussas så gott..;) Ska nu kika på big brother. Har missat 3 avsnitt ju=/

BIO...!

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på bio med fina flickor.... Emma, Isabell, Kamilla o Anna.;) Var väldigt mysigt, nu när det är en dag tills jag beger mig på mammaledighet. Filmen var hur mysig som helst! Blev chips o godis! Mums!
<3
Kärlek till er!

Hundvakt!

Kategori: Allmänt

Om en vecka ska jag vara hundvakt. Ska då ta med hunden på tåget och åka hem till Malmö. Jag undrar hur detta ska gå. Har redan varit orolig över det i flera veckor=/ Han kommer inte alls gilla att åka tåg och kanske piper o håller på. + att jag ska ha lite packning o superstor mage!..... Hoppas han sköter sig!;)

Blir från torsdag- måndag. Så det blir i den nya lägenheten i alla fall o det blir ju kanon eftersom hunden absolut inte går i trappor. Det är han livrädd för. Hiss blir väldigt bra då ju!:)


En tröttis hund=)

38 dagar kvar...

Kategori: Graviditet

ja nedräkningen är minsann på G.... 38 dagar. Det är ju ingenting! =) Snart så, snart....

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Vilken konstig dag. Eller i alla fall vädret. Ösregn, sol, blåst, sol, regn osv. Hela hela tiden. Jävla udda. Men hoppas det snart kommer riktig värme och sol.;)
Idag var det svinmycket på jobbet och det kändes verkligen. Helt slut även idag. Så det blir att sova tidigt idag igen=) En latis har jag minsann blivit. Haha, igår hoppade jag i kojs vid halv 9!

Imån blir det bio med: Isabell, Emma, Anna o Kamilla. Så då måste jag ju vara lite pigg så jag inte somnar på bion;) Var innan o hämtade biljetterna eftersom den början vid halv 7. Så har vi det fixat. Slutar ju vid 6 å har en liten bit att köra. Kommer blir mysigt!

Bättre i ryggen...

Kategori: Allmänt

Det känns helt konstigt när jag tänker på att jag faktiskt bara kommer jobba 3 dagar till innan jag går hem. Tiden har gått så fort. Minns när det var 2 månader kvar på jobbet.
Ryggen är helt slut idag och jag känner mig mer trött än vanligt. Ska alldeles strax gå och lägga mig, så jag kanske får någon extra timme sömn. Det känns som det kan behövas. Kanske lägger mig och läser lite.

Sträckningen i ryggen börjar lätta, men känns fortfarande lite. Tror att den är helt borta på torsdag. Ska försöka ta det lite lugnt fram tills dess....

BB!

Kategori: Allmänt

Kikar för tillfället på BigBrother från igår. Och jag måste faktiskt säga det att fy f*n vad skönt att Gurkan åkte ut i söndags! Jag kunde inte bli mer nöjd! Jag var så trött på denna människa som bara snackade skit hela tiden. Så tack tack....

Fortfarande är Peter min favorit, och vi får väl se ifall det håller hela vägen där.

Förlossningsbrev.

Kategori: Graviditet

Då har jag börjat kika lite på nätet ang. förlossningsbrev. Jag tycker det känns tryggt att ha med mig det, ifall jag inte skulle komma ihåg hur jag vill ha allt=) Man vet ju aldrig. Kanske blir alldeles knäpp..;)
Började skriva lite smått men ska ändå ha lite hjälp av S så jag inte missar och glömmer något.

Sen är tanken att han också ska skriva lite så dom inte blir galna på honom när vi kommer in. :) Lite förberedseler för alla är inte fel!

Nu börjar det likna nåt.

Kategori: Allmänt

Det minskar för varje sekund med saker här i lägenheten. Massa kartonger är uppradade och det är rätt stökigt=/ Och nu får jag inte hjälpa till mer med packningen. Eftersom ryggen ställer till det lite känner jag mig helt lat o slö. Jag vill så gärna packa ner, men har fått stränga order av mannen att låta bli=/ Får väl lyssna då kanske.

Vi tog ner resten av mina saker igår men vi körde dom till S föräldrar och ställde dom där. Är ju bara 10 dagar ändå, så det var skönt att det gick bra. Så slapp vi bära upp det till oss.


Vårat kök. Knappt så jag kommer fram med magen=)



Hallen. Ganska tom...



Vardagsrummet. Tv:n o soffan är kvar än så länge.



Andra sidan av vardagsrummet.

Räkna ner dagar.....

Kategori: Graviditet

Roliga dagar som jag ser fram emot....:

.....om 4 dagar går jag hem på mammaledighet!
.....om 7 dagar åker vi till Ullared o handlar det sista till bebis.
.....om 10 dagar går flyttlasset=)
.....om 5½ vecka har vi BF :)

BM idag.

Kategori: Graviditet

Då kom vi precis hem från Barnmorskan igen. Allt såg finfint ut som vanligt, och hon blev tydligen väldigt förvånad över hur bra järnvärde jag hade. Så det är ju bra. Magen följde kurvan perfekt så det kanske inte blir en jättebebis ändå. =) Återstår att se. Han var galen och vild när hon skulle känna på magen, och gillade inte alls henne..;)
Hjärtljudet låg på 143s/m och denna gången vågade Stoffe sig på att känna på bebis huvud när han tryckte på magen. ;)

Min rygg är fortfarande inte bra, men jag har tagit en alvedon så jag hoppas att dagen inte kommer bli en pina. Jag ska ju jobba 4 dagar till och då är det typiskt att jag ska sträcka mig nu. =/

Babybox! Ja tack!

Kategori: Graviditet

Idag var vi och hämtade min babybox från babyproffsen. Kanon att få lite smått alldeles utan att betala=) Lite blöjor, vårtservetter, flaska, rabattkuponger och lite annat. Blev också en blöjhink som var alldeles perfekt!!!




Var lite mer saker som jag inte tagit kort på....

25års kalas....

Kategori: Allmänt

Igår blev det 25års kalas för: Anna, Jossa, Malin, Frida o Jonas. En mycket trevlig tillställning!!!
Det bjöds på mat o lite dryck och så var det tipsrunda och senare liveband. Trots att jag var nykter hade jag supertrevligt, men min rygg hade mindre kul. Har sträckt mig eller något. Vid höger skuldre gör det sååååå ont. Igår var det hemskt. Så fort jag andades högg det till. Fick till och med lite panik ett tag. Fick bli 2 alvedon.

Men kvällen blev lyckad och alla verkade ha skoj=) Mysigt med långbord och liveband...Inte så ofta man är på sådana kalas numera ju;)

Idag mådde ryggen lite bättre men har fortfarande ganska ont. Hoppas det försvinner tills på tisdag, då jag tänkte jobba. 

 









Efter lite dricka blev det dans för de flesta.



Ja, något var kul i alla fall=)


Middag i fredags...

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna från restaurangbesöket i fredag:







Forts....

Kategori: Allmänt

...på packningen. Haha, det tar visst så mycket längre tid än beräknat. Så det var tur att jag började i tid. Nu har allt smink m. tillbehör också packats ner i påsar. Även packar ner hårvårdprodukter och sånt smått. Det blir minsann mindre o mindre här. Nu är det lite koppar o glas kvar. Lika bra att ta allt nu på en gång. Annars blir det nog inte förrän i sommar som det kan följa med till Malmö.
Jag trodde inte jag hade så mycket här faktiskt. Trodde jag fått med det mesta då jag flyttade för 1½ år sen, men icke:)

Någon tavla får vänta tills i sommar då vi kommer upp hit igen med bilen. Jag har dock sparat liiiite, eftersom jag jobbar i 4 dagar till, så att jag klarar det i alla fall. Sen på fredag blir det sista dagen o hemfärd! Det kommer kännas så skönt. Då kan jag bara vila ut mig och kanske förbereda mig så mycket jag kan, då det bara är en månad kvar.

På måndag blir det BM besök igen. Se om magen växer som den ska o ta massa prover och väga mig och så. Har lite frågor nu när det börjar närma sig så vi får väl skriva upp på ett papper så vi inte glömmer bort att fråga när vi är där=) Annars brukr det vara så.

Toppen fredag.

Kategori: Allmänt

Då var det redan fredag igen. Jag har varit på jobbet hela dagen o sen åkte jag direkt till Alex en stund innan vi mötte upp några andra vänner på en restaurang i stan.
Blev några timmar där, men god mat o en del prat med=) Brukar vara så när vi är i farten.

Denna datorn (föräldrarnas) är så j*vla seg så därför blev det bara ett inlägg idag. Mycket lättare när jag är hemma o kan använda min egen dator.

Det tar visst alldeles för lång tid att ladda upp bilderna här på datorn men dom kommer in i helgen- det lovar jag=)

Nu har jag packat ner det mesta i kartonger, och känner mig helt slut efter det...=/ Blev 6 kartonger än så länge. Och några saker får inte plats i någon kartong så det blev visst lite mer än tänkt... Men allt ska minsann med i alla fall. Nu ska allt bort härifrån småland!=)
Vi måste ju fylla den nya lägenheten med något, eftersom den är 50 kvm STÖRRE än den vi har nu.

Då är det bestämt...

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt mig. Jag fick avslag igen om grav. penning, och kommer då jobba en vecka till. Sen blir det mammaledighet för min del. Behöver vila mig en månad innan bebis är beräknad att kika ut.
Det känns som jag kommer klara det men jag märker verkligen att han växer som fasen i magen. Det börjar bli en riktigt tung mage att gå omkring och bära på.
Men än är jag inte trött på graviditeten. =) Känner mig ändå hysat pigg. Så det är skönt.


Beskedet som vi väntade på i veckan har kommit. Och där var det positiva besked! Dom väntar med att höja taket och stänga av vattnet i vår lägenhet tills vi flyttat, så stackars gravida tjej inte behöver kissa på sig o törsta ihjäl=) Så det gjorde oss såååååå lättade! :)

Paus i packandet.

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en vecka kvar innan jag går hem på mammaledighet. Är hos mina föräldrar nu och går igenom allt som ska med till den nya lägenheten. I den som vi har nu har det ju inte fått plats allt, så nu försvinner alla mina saker (nästan) från deras hus. Jag trodde inte det var så mycket kvar här men när jag packar allt så inser jag hur mycket som ska med...=/

En miljon böcker, massor av spel, mängder av skor o kläder, smink o lite smått o gott. Hoppas det inte blir allt för många flyttlådor...=( S kommer kanske bli lite tokig på mig då...

Jag kände att jag var tvungen att ta en paus nu, magen sa stopp... Får nog ta det sista på lördag. För då kommer S och sen på söndag åker vi hem tillsammans. :)

Magen v 34...;)

Kategori: Graviditet


Magen växer för varje dag.

Föräldrargrupp....

Kategori: Graviditet

Då kom vi precis hem från den andra föräldrargruppen... Idag gick vi igenom om amning, komplikationer o lite vad som händer när man kommer hem. Jag tycker faktiskt att dessa möterna varit givande, och lite mysiga.:) Allt känns ju mer verkligt när man pratar med andra i samma situation.

Vi får se ifall jag kan följa med nästa vecka eftersom dom bytte tid och dag..=/ Lite irriterande tycker jag eftersom jag ändå åker 20-25 mil enkel resa. Och det blir ändå över 300kr som tåget kostar. Men annars får S åka dit o återberätta allt för mig sen.

Om 1½ timme åker jag tillbaka till Småland för ytterliggare 2 dagars jobb.

V 35

Kategori: Graviditet


Bebis:
Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.


Mamma:
Nu är det mycket mindre fostervatten och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig andfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Du kan också ha fått matsmältningsproblem av samma orsak.

Pröva att stå på alla fyra för att avlasta ryggen och titta i vårt fotogalleri hur man lindrar värk och spänning i slutet av graviditeten

Fortsätt dricka mycket vatten även om du behöver kissa så ofta att du lika gärna skulle kunna flytta in på toa – bebisen behöver denna vätska. Däremot kan det vara klokt att dra ner på urindrivande drycker som té och kaffe



www.babycenter.com


Väntar på svar....

Kategori: Allmänt

Vi väntar på ett spännande svart ang. lägenheten nästa v. Hoppas svaret kommer idag och att jag kan slappna av lite. Vill inte att dom ska lyfta taket o hålla på att krabba nu innan flytt.... Inget vatten o ingen dusch... Hoppas det går att fixa. Håller tummarna!!!

Det blir mindre o mindre saker i lägenheten nu. En miljon kartonger och lådor o saker överrallt, men det känns så bra att det går framåt! S är så duktig=) 

Adressändra.

Kategori: Allmänt

Hoppas vi kan skicka iväg papperna ang. adressändring idag. Är ju faktiskt bara 2 veckor tills vi flyttar och tiden bara flyter ju på o tillslut har vi väl glömt skicka in:/ Nä... Papperna är nästan helt ifyllda och mest bara reda för att hitta sig en postlåda att hoppa ner i..;)
Jag är ju inte skriven på denna andressen vi bor på nu så nu blir vi sambos på "riktigt"...japp! Så känner jag!

17 Maj

Kategori: Allmänt

Idag har varit en helt vanlig dag. Inte hänt något alls. Jag jobbade först, och sen åkte jag hem till Malmö och nu är jag här=) Sitter o kollar på BigBrother och ska snart hoppa i kojs.

Imån är jag ledig och det blir föräldrargrupp igen. Spännande att se vad som sägs där imån. Skulle tydligen hålla på i 2½ timme. Hoppas på lite fika då;)

Kommer vara bättre på att blogga imån- lovar!

Bege mig till småland igen

Kategori: Allmänt

Nu ska jag åka till småland igen för jobb imån. Imånkväll åker jag tillbaka hem. Får nog roa mig med One Tree Hill på tåget. Då går tiden lite snabbare i alla fall=)

Tjohoo!

Stökigt

Kategori: Allmänt

Det känns inte som det är någon mening med att städa. Här är så fruktansvärt stökigt eftersom vi håller på att packa ner alla saker. Allt ligger överrallt och man hittar ingenting... Jag ska alldeles strax plocka bort det som ska sparas i badrumsskåpet så S inte packar ner det i veckan.

Men det börjar ändå hända saker här. Massor av flyttkartonger står uppradade i köket och det är inte mycket kvar i vardagsrummet. Men jag bestämde att i alla fall tv:n o soffan o sängen ska vara kvar läääänge:)

Det är faktiskt ganska skoj att plocka undan sakerna. Då känns det som det går snabbare framåt mot flytt. Om 2 veckor bär det av mot den nya lägenheten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O samma vecka blir det shopping i Ullared. :)

Föräldrargrupp...

Kategori: Graviditet

Kom nyss hem från den första föräldrargruppen. Idag gick dom igenom smärtlindring vid förlossning, hur en förlossning går till o lite om den sista tiden av graviditeten.
Tyckte det var rätt bra, men mycket visste man ju sen innan, men det var också mycket nytt.
Nästa möte är på onsdag, så det blir spännande vad som kommer då. :)

Man börjar mer o mer förstå hur nära det är nu när man sitter och pratar om sånt. =)

VM final

Kategori: Allmänt

Igårkväll var vi hemma hos Linus o Madde för att se VM finalen i hockey. Nu blev det ju ändå stor förlust men dom 2 första perioderna spelade sverige väldigt bra.
Vi var ett helt gäng, och det bjöds på snacks o dricka. Ramlösa för min del.
Vi stannade inte hela matchen ut eftersom S skulle jobba och vi har massor att göra idag som vi behövde planera lite för först.

Lite bilder från gårdagen:
















Alldeles strax åka hem!

Kategori: Allmänt

Om 1½ timme bär det av hemåt. Ska bli så skönt, även om det bara är till imånkväll. Blir jobb på tisdag o på tisdag kväll åker jag hem igen. Torsdag är det jobb igen o även fredag. Det blir ett väldigt farande denna veckan. Men det är som sagt föräldrargrupp på måndag o onsdag och det ska ju bli toppenkul! Mycket spänd och hoppas det är lärorikt!

Ikväll är det hockeyfinal! Får man ju inte missa!

44 dagar kvar bara?

Kategori: Graviditet

Men va?

Denna räknaren går efter att jag ha bf 28 juni, och då ska det bara vara 44 dagar kvar nu! Och enligt bf den 2 juli ska det då vara 48 dagar kvar!
Det låter så lite tycker jag. Det känns som jag behöver lite längre tid att förbereda mig?!:) Har väl knappt fått in i hjärnan att vi snart ska ha en underbar bebis!

Knasigt! Men DU är såååå välkommen!

Oj Oj!!!

Kategori: Allmänt

Jag satt uppe igårkväll o kollade på när poängen delades ut på Eurovision! Struntade i att lyssna på alla låtar men hade tv:n igång så kunde höra lite i alla fall.
Men oj vad chockad jag var när Sverige till slut kom 3:a!!! Det var inte alls vad jag hade trott. Kanske 10-15 plats eller något. Så det var ju väldigt roligt!


                               Bra gjort!

Packa ner det sista i Småland...

Kategori: Allmänt

Det håller jag på med nu. Det sista som inte fick plats i lägenheten av mina saker och som fortfarande är i småland packas nu ner i kartonger och ska med till den nya lägenheten. Sakerna ska dock inte med förrän nästa helg, men det känns som att det kan vara dags att börja. Nu denna veckan som kommer kommer det knappt finnas tid för packning.
Så jag känner mig duktig som börjar så smått i alla fall=)


Jag håller nu på att tvätta också. Bebis kläder - som ska in i BB-väskan. Vill inte tvätta det i den allmäna tvättmaskinen som alla har tillgång till som bor i vår fastighet...Blir ju perfekt att göra det nu hos föräldrarna. Var också och köpte parfymfritt tvätt o sköljmedel.

Så idag är en liten pysseldag/fixdag. =)

Vi i v.33

Kategori: Graviditet

Var helt enkelt tvungen!

Kategori: Shopping

Idag sprang jag in på H&M för att kika ifall det fanns något fint till bebis i sommar (kläder). Vi har mest bodys och väldigt lite tröjor, byxor och sånt.
Behövde inte ens leta utan jag hittade precis det vi behövde. Alldeles underbart söta kläder!!
Det blev en t-shirt, ett linne o ett par shorts.
Är ju ändå inne i v 34 och känner att jag snart vill ha det mesta klart. Men en Ullareds resa kommer först, innan allt känns klart.




Gissningarna....

Kategori: Graviditet

Fortsätt att gissa!:


Än så länge ser gissningarna på bebis ut såhär:


Isabell:
Datum: 3/7
Vikt: 3435
Längd: 52cm



Anonym:
29 juni
3600 g
51cm



Anonym:
Datum: 25/6
Vikt: 3555g
Längd: 54cm



Angelica:
3 Juli
3425g
50cm




Nyår - olika år...

Kategori: Allmänt

Satt o kollade igenom lite bilder från alla dessa nyårsfirande=)
Kan lägga in några här...kul att se skillnaden mellan alla åren...

Jag tror att jag skriver rätt år..;) Inte lätt att komma ihår alla åren ju. En enda suddig tid!;)
Har nog dom andra åren på den andra datorn. Ska försöka hitta dom nån dag.



2004



2005 (Jag längst till höger)




2006. (tror det står fel datum där på bilen) Jag!



2006 Tjejerna...=)






2008

Thaimat med fina flickor!

Kategori: Allmänt

Igårkväll blev det lite thaimat med Isabell o Kamilla efter jobbet. Kanonmysigt! Tog min favoritgryta men inte så stark denna gången. Halsbrännan skulle nog mörda mig då. Men jag fick minsann sova heeeeeeeeela natten utan att vakna av den.=)


Däremot vaknade jag av en otrolig kramp i vaden. Jag brukar få kramp i vaden på natten men detta var extremt! Jag fick ställa mig upp och lägga hela min tyngd på tårna för att få bort den. Och när jag sedan vaknade på morgonen så hade jag fortfarande ont..=/ Gick dock över under dagen sen. Skönt..



          Kära vänner <3 Kamilla o Isabell

Avslag o överklagan

Kategori: Allmänt

Jag fick ju avslag på ansökan om gravpenning och överklagade för några veckor sen....
Då förväntar jag mig såklart ett svar SNART efterom jag sökt den 23maj. Igår fick jag ett brev (över 2 veckor efter jag skickat in brevet). Där stod det att dom fått min överklagan och att dom ska svara så fort som möjligt, dock senast om 6 veckor!!!!!!! VA? Jävla sego! Dom har 1 vecka på sig, sen är det datumet förbi som jag sökte om. Ibland blir man så trött...haha, puckon!
Imån blir det i alla fall min sista jobblördag... Hoppas ryggen inte brister!

Dumma dator.

Kategori: Allmänt

Nu när jag är hos mina päron så blir det svårt att blogga. Deras dator är så jävla slö att det oftast inte ens går att gå in på nätet. Och jag har inget tålamod att sitta i 5 minuter o vänta på att en sida ska laddas upp. Därför har det inte blivit något inlägg igår=/
Ska absolut försöka ha bättre tålamod idag =)

v 34

Kategori: Graviditet



Bebis:
Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är minst 45 cm lång. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur.

Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyfödda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.


Mamma:
Många kvinnor upplever att det pirrar eller domnar i bäckenet eller höfterna, bland annat när de är ute och går. Detta kan orsakas av att bäckenets ligament luckras upp inför förlossningen. Prata med din barnmorska om du besväras av det och läs om våra självhjälpsåtgärder.  


Tillbaka på jobbet

Kategori: Allmänt

Nu efter långledigheten så är jag tillbaka på jobbet, vilket man märker i min blogg. Har ingen tid då (oftast) att blogga, men snart är det helg igen och då blir det lättare igen:)

Kom precis hem från jobbet nu. Isabell övade på uppsättningen på mig och så. Det ser ut att bli kanonfint tycker jag!

Nu är det inte lång tid kvar innan jag går hem för riktigt lååååång ledighet. Eller kanske inte ledighet men ändå..;) Jag kände verkligen idag att jag behöver vila. Är helt slut, och då har jag bara jobbat en dag!

Underbara kläder.

Kategori: Shopping

När min syster o hennes kärlek var här i Sverige på besök fick vi lite presenter med oss. Dom var så fina!!
Jag sitter och packar ner bebis saker i en låda till flytten, men var ju tvungen att gå igenom det som ska ner i BB-väskan. Dom kläderna kan ju inte ligga i en kartong i 3 veckor. Väskan hade jag tänkt packa snart ju.;)


Vår lille kommer bli så fin i dessa=) (Fick av syster)




Underbart! (Även dessa av syster)




Denna köpte vi själva in dock. Men ack så fin.







Supersöt babysitter

Kategori: Shopping

Denna underbart söta sak har vi skaffat oss=) Jag har blivit lite förälskad i tummen saker ju, så denna babysitter kommer bli perfa!

Världens finaste kläder till vår bebis!

Kategori: Shopping


             Jag blev väldigt kär i dom här plaggen!!!





Kan också tillägga att typ 90% som har gissat på vår bebis har haft FEL!=)

UltraLjud idag!!

Kategori: Graviditet

Idag var vi på det efterlängtade ultraljudet!! Det var så länge sen vi fick se bebis och det var alldeles underbart!!! Allt såg toppenbra ut och vi fick se lite med 3d/4d också. Det hade vi hoppats på.
Det såg absolut ut som skrutt har Stoffes näsa i alla fall!=)

Det visade sig att det är en lite större bebis än "snittet" och väger för tillfället 2310g. Så vi får väl se när krabaten vill titta ut. Jag hoppas innerligt att jag inte går över tiden, för då kommer det bli en dunderklump som kommer ut:) Men det återstår att se!
Inte konstigt att magen är stor då.:)

Jag är så GLAD!

(Gissa gärna på vikt o datum o längd längre ner i inläggen)

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Det är ibland tur att jag är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Annars hade minsann S kommit jätteförsent idag. Byggarna börjar härja här utanför vid sju och då vaknar ju naturligtvis jag. När jag sedan tyckte att dom hållit på rätt länge så undrade jag varför S låg kvar i sängen.
Klockan 5 i halv 8 frågade jag honom ifall han inte skulle upp.... Och såklart - han börjar jobba vid halv 8. Det gick fort innan han kom utanför dörren=)

Jag kunde inte somna om sen så det var bara att pallra sig upp, ställa sig i duschen och nu lagar jag frukost. Har bröd i ugnen. ;)

Om 1½ timme ska vi vara på UL. Mycket spännande!

Namn!

Kategori: Graviditet

Nu har vi suttit en stund och pratat om namn. Det är så svårt. Sedan innan har vi 2st namn som vi gillar men jag vill ha ett tredje. Alltså ett tilltalsnamn och 2st mellannamn.
Vi har nog kommit överrens om alla 3 namnen nu men det kan ju ändra sig 1000 gånger om. Men nu behöver jag inte vara helt stirrig på den fronten i alla fall, utan kan slappna av lite;) Jag är nöjd som bara den.

Namnen talar vi dock inte om utan väntar till skrutt tittar ut, eftersom det inte alls är säkert vad namnet/namnen blir.=)

Barnmorskan idag

Kategori: Graviditet

Idag var det ett besök hos BM igen. Tycker jag är där och springer hela tiden, men det är ju för att tiden går så snabbt. Galet!
Magen växer som den ska. Bebis ligger fortfarande kvar med huvudet neråt *skönt*. Hon sa att h*n kommer ligga så tills det är dags. Eller att dom brukar det i alla fall.;) Men skrutt gillade inte att hon tryckte för mycket för hon fick en massa sparkar då hon skulle känna o lyssna på hjärtat och så. Himla kul=)
Hjärtljudet var lägre denna gången (138s/m, för 2 veckor sen var det 155s/m.) Vilken skillnad det kan vara.

Jag hade blivit lite tjockare också. Hade gått upp 1 kilo på 2 veckor. Bebis har ca lagt på sig 500g av dom så det är nog inte så farligt ändå. Jag överlever nog.;)

Fick telefonnummer till förlossningen och en lista vad som ska med dit när det är dags. Får väl snart packa bb-väskan, så det kan vara bra att ha en lista att kika på så man vet vad som ska åka ner i väskan.

Nu har jag börjat flyttpacka...

Kategori: Allmänt

Jag började nu idag lite smått med packningen. S låter mig inte göra så mycket, men jag fick tillåtelse att gå igenom mina kläder;) Och allt som jag inte ska använda (och inte KAN använda)innan flytten rensar jag ut. Just nu ligger allt på sängen och det ser bara liiiite stökigt ut.
Men då blir det gjort i alla fall.


Då är detta bara sånt som ska rensas ut. Och nästan lika mycket finns i Småland som jag använder som "jobbkläder". Visste inte att jag hade så mycket kläder......Kanske ska rensa ut???=)


Tänkte också ta och packa ner mina DVD filmer när han kommer hem. Så får han fixa lådorna. Eftersom han jobbar på flyttfirma så vet han hur det ska packas som bäst... Så jag inte kommer och förstör nåt;) Tror det är runt 400st DVD filmer- om inte mer så det kan ju ta en stund. Av alla dom filmerna har Stoffe 2 st!=)


Bebis alla kläder o saker ska också nerpackas och direkt när vi flyttat blir det tvätt av kläderna. Kläderna som ska ner i BB väskan får inte packas ner, utan får vara framme ifall det skulle vara så att skrutt vill titta ut innan vi hunnit flytta. Lite jobbigt att leta i kartonger med värkar...haha!

När kommer bebis????? GISSA!!!

Kategori: Graviditet

Nu när jag är i v 33, så tänkte jag att det kan vara dags att gissa när bebis ska titta ut. Vi vet inte än hur stor h*n är i magen, men imån får vi veta =) Spännande. Då blir det Ultraljud och vi hoppas på 3d/4d såklart, men det blir skoj ändå :) Så nu är det dags för ER att skriva en gissning...

*Datum
*Vikt
*Längd

Det vore så skoj att se vad alla tror, så gissa på för fullt!!!!



Beräknade datum:

*Efter senaste mensen: 22 Juni
*Vid VUL 28 Juni
*Vid UL 2 Juli

Strul på bloggen

Kategori: Allmänt

Nu funkar äntligen bloggen som den ska igen. Jag blev lite irriterad där ett tag...Men nu är det full fart igen här=)

Eftermiddag i solen

Kategori: Allmänt

I eftermiddag blev det mys på ribban i gräset. Det blåste lite härligt och det var kanonvarmt. Tyvärr behövde vi åka hem vid 3 eftersom vi har tvättid mellan 3-7. Sånt måste göras tyvärr.
Emil o Jennifer kom när vi suttit där en kvart eller så. Blev pastasallad o kaffe o bara mys!










Mys i gräset!




                         Älskling o Jag

Min kropp förbereder mig

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att idag ska jag minsann få lite sov morgon. Men ändå sitter jag här. Klockan är inte mer än kvart över 9 och jag kan omöjligt somna om igen. Kanske är det min kropp som förbereder mig för tidiga dagar.
Solen skiner i alla fall för fullt, vilket gör det lite lättare att gå upp. Hade det varit vinter hade det inte varit lika kul.

Jag känner på mig att denna dagen kommer bli bra! S skulle nog ut o springa en runda snart och efter det får vi nog koka kaffe o ta med picknickkorgen till någon park och mysa.;)
Man får ta vara på detta vädret, för man vet aldrig när snön får för sig att komma igen.

Grillning ikväll.

Kategori: Allmänt

Då kom vi nyss hem från Stoffes bror o familj. Blev bjudna på grillning där. Vi hann sitta ute i solen och äta innan den gick ner, så det var mysigt.
Blev lite bebisprat (dom ska också ska bebis snart) och lite annat kul. Blev dock inte så sent eftersom det varit en lång dag och det kommer bli en lång dag imån. Jag hade tänkt att vi skulle ha picknick imån innan vi ska tvätta=/ Så det blir inte att sova så jätte länge imån heller...
Det är lika bra att vänja sig vid lite sömn=)


Det ser lite kallt ut, men det var inte så farligt;)

En liten prommexin

Kategori: Allmänt

Jag o S var precis ute och gick en prommenad till Triangeln. Jag skulle köpa något för min halsbränna o vi köpte även med oss ett litet plagg till bebis.
Solen visade sig hela tiden och ingen jacka behövdes idag. Det var så skönt!

Strax ska vi till S bror o familj för lite grillning. Det blir perfekt i detta vädret. Blir nog att sitta ute ifall inte molnen kommer fram.

Grrrr arg på byggarna!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Alltså, jag var så arg innan att jag förmodligen kunde gått och skrikigt på dom!! Dom bygger om i vår fastighet (på vinden som ska bli lägenheter - vi bor nu högst upp, och även fasaden utanpå.) Det borras och klampas och bonkas så jag blir så förbannad. Jag tror att dom snart ska ramla genom taket och in i vår lägehet, för inte fan är dom försiktiga när dom går heller. Dom drar och sliter i tunga förmål så det gnisslas i mina öron. =/

Utanför fönstret borras det och hamras och sånt skit hela tiden. Hade öronproppar men jag kunde ändå höra genom dom. Helt otroligt.

Och det värsta är att dom börjar klockan 7.00 och det är faktiskt LÖRDAG idag. Men bryr dom om sig om det? Nej, verkligen inte. Blä, blir så arg. Tänkte att jag skulle få en liten sovmorgon efter en veckas jobb. Är ju trots allt i v 33. Men nej nej.

Gourmet frukost.

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag och då tänkte jag lyxa till min frukost lite extra. Det fick bli chili con carne, knäckebröd med kokt ägg och lättmajonäs, en kiwi, ett päron, te och vatten. Låter inte helt fel va?=)

Jag har ju blivit nyttig som få nu under graviditeten, så vi får se hur det blir sen när bebis kikar ut. Kanske blir som förut- skippar frukost och bara äter när jag är hungrig. Nu äter jag med jämna mellanrum och gärna 3-4 frukter om dagen. Grönsaker VARJE dag och inte ofta snacks och sånt.
Är dock inte ens sugen på onyttig mat, och det underlättar naturligtvis!!;)

Det är ju ändå lördag, så jag kanske blir lite sugen på chips ikväll, vi får se.



                                    Smaklig måltid!

Fredag.

Kategori: Allmänt

Då var det fredag igen. Jag begav mig hemåt vid halv 7, och var då hemma kvart över 8. Blev direkt hem och bytte snabbt om och sen gick vi till Emil. Tar ju bara 3 minuter, så det gick kvickt=)
Där satt vi 6st och pratade o hade det trevligt fram tills nu. Då blev vi lite trötta efter en jobbvecka. Men imån blir det sovmorgon för min del! VAD HÄRLIGT!!!

Vi tog med thaimat till Emil...Är väldigt orolig att halsbrännan från helvetet kommer komma snart.=/ Trodde inte maten skulle vara så stark. Har laddat upp med någon äcklig dryck för halsbränna här bredvid sängen ifall det blir jobbigt.;)

(Måste ladda kameran så bilder kan komma upp i helgen)

Hem!!!

Kategori: Allmänt

Idag åker jag hem- redan vid halv 7. Så skönt. Ska vila ut mig. Nu känner jag verkligen hur trött kroppen blir.
Men ikväll blir det lugnt med kanske en film o mys med mannen!

54 dagar kvar.

Kategori: Graviditet

Det är minsann inte länge. OjOj=) Kommer ihåg när jag tyckte att 154 dagar kvar inte var lång tid! Jag tar tillbaka det där;)

Ännu en vecka.

Kategori: Allmänt

Då har ännu en vecka gått. Bara en dag kvar på jobbet denna veckan, sen blir det helg och lång ledighet igen. Veckan har gått väldigt fort. Förmodligen för att jag har haft fullspäckat schema alla kvällar men ändå. Denna helgen är lugnare än påsklediheten så det kommer bli så skönt. Tänkte börja skriva upp masor som ska fixas och NÄR det ska fixas. Kanske börjar lite smått med packning av mina kläder. Kommer inte använda så mycket av dom nu innan vi flyttar ändå. Och bebis kläder kanske ska packas ner. Kan vara bra.

Vi ska också bestämma på vilken BVC vi ska gå till sen.
På måndag blir det besök hos vår barnmorska igen och då blir det massa prover och på tisdag ska vi på ULTRALJUD igen! Det ska bli så spännande och underbart! Jag räknar ner för varje dag=)

Varför

Kategori: Allmänt

Varför måste min väckarklocka ALLTID ringa när jag är mitt uppe i en dröm? Jag får ju aldrig veta hur den ska sluta...Irriterande.
Men en annan dröm som jag drömde i natt var att vi skulle till Ullared. Stod i 2 timmar för att komma in och när vi väl var inne så kom vi lixom aldrig till skott med att köpa något som jag hade skrivit på listan. Så vi åkte hem därifrån nästan tomhänta. Hoppas minsann inte det är en sanndröm=) Behöver ha med mig massor hem därifrån ju.
Nu blir det jobb!!

Restaurangbesök med fina flickor

Kategori: Allmänt

Ikväll blev det en mysig kväll på restaurang med Tina, Emma o Anna. Fick bli en pizza där. :) Tunn och fin var den.
Tiden gick väldigt snabbt så dom timmarna kändes som 30 minuter typ. Nu när jag slutat träffa så blir det mer sällan jag träffar Anna o Emma, så det är ju kanon att man kan träfas efter jobbet ändå. Innan blev det träning med dom i alla fall 2-3 gånger i veckan. Nu är man en lat valross så det går inte att träna då:)


                        Anna o Tina!!!


                       Valen och Emma=)

Kameran igen

Kategori: Allmänt

Jag är sämst.=) Har glömt att kolla kameran, så batteriet är typ slut o blinkar o håller på. Har glömt laddaren i Malmö, så jag hoppas det klarar kvällens bravader.
Ska ut och äta med Tina, Anna o Emma. Mysigt.

Hoppas vädret håller i sig idag. Kollade upp det, och det skulle vara sol med bara 11 grader. Jag hoppas dom ljög. Vill i alla fall ha 15 grader. TACK! Vi hade hoppats på att sitta på en uteservering, men det verkar inte alls bli så!=/

Längtar...

Kategori: Graviditet

För varje dag som går längtar jag mer och mer efter att få träffa krabaten i magen. Det boxas och rör sig hela tiden och hela magen ser konstig ut då man kan se benen tryckas ut eller rumpan eller någon annan kroppsdel=)Eftersom bebisen har lagt sig med huvudet neråt så känns hickan helt långt ner och den kommer oftare och oftare. Stackars liten;)

Ett datum är bestämt för en tripp till Ullared. Helt perfa! Finns massor att köpa där som vi behöver. Alla "småsaker" behövs att inköpas och det är ju kanon att göra där. Skrev en lista idag och insåg att det är väääldigt mycket till som vi ska handla.;) Inte alls stressad...hehe!
Kan ju inte packa BB väskan förrens allt är inhandlat och tvättat så hoppas att skrutt håller sig inne ett tag till.;) Trippen dit blir inte av förräns om en månad nämligen. Hoppas jag orkar. Jag MÅSTE orka!!

Längtar...

Kategori: Graviditet

För varje dag som går längtar jag mer och mer efter att få träffa krabaten i magen. Det boxas och rör sig hela tiden och hela magen ser konstig ut då man kan se benen tryckas ut eller rumpan eller någon annan kroppsdel=)Eftersom bebisen har lagt sig med huvudet neråt så känns hickan helt långt ner och den kommer oftare och oftare. Stackars liten;)

Ett datum är bestämt för en tripp till Ullared. Helt perfa! Finns massor att köpa där som vi behöver. Alla "småsaker" behövs att inköpas och det är ju kanon att göra där. Skrev en lista idag och insåg att det är väääldigt mycket till som vi ska handla.;) Inte alls stressad...hehe!
Kan ju inte packa BB väskan förrens allt är inhandlat och tvättat så hoppas att skrutt håller sig inne ett tag till.;) Trippen dit blir inte av förräns om en månad nämligen. Hoppas jag orkar. Jag MÅSTE orka!!

v 33

Kategori: Graviditet


Bebis:

Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

Under de kommande veckorna håller din barnmorska ett öga på bebisens postition – vissa bebisar får för sig att de ska vända sig uppåt igen.

Din bebis kranium är fortfarande lite mjukt, eftersom benen inte riktigt sitter ihop ännu – delvis för att förlossningen ska bli lättare. Människor föder barn med ovanligt stort huvud i förhållande till mammans bäcken och detta möjliggörs av att huvudet kan tryckas ihop lite under förlossningen. Övriga delar av bebisens skelett hårdnar däremot nu och huden håller på att bli mindre röd och skrynklig.



Mamma:

Om du är förstföderska, kanske bebisen vänder sig nedåt denna vecka och placerar huvudet mot livmoderhalsen. (Detta händer i ungefär hälften av alla förstagångsgraviditeter.) Om du är omföderska, är det vanligt att detta inte sker förrän sista veckan innan bebisen föds – och i vissa fall inte förrän förlossningen börjar

Vill du föda utan medicinsk smärtlindring? Här kan du läsa om icke-medicinska ("naturliga") metoder.

Får du svullna fötter och vrister mot dagens slut? Vätskebindning i kroppen, s k ödem, är ofta värre senare på dagen eller om det är varmt. Märkligt nog kan detta förvärras av vätskebrist. Din kropp – i synnerhet dina njurar – och bebisen behöver mycket vatten. Om dina händer eller ditt ansikte plötsligt sväller upp, är det viktigt att du kontaktar läkare – det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.


www.babycenter.com



J*vla snö.

Kategori: Allmänt

Idag snöade det verkligen jättemycket!! Stora och jättemånga flingor. Jag blev lite tokigt, eftersom jag inte gillar vintern! Vill verkligen inte ha snö i Maj! Men som tur var la det sig inte, utan försvann med en gång!

Jag har fått huvudvärk från helvetet också.=( Jätteont....Måste nog gå tills sängs tidigt, så det släpper innan jag blir tokigt. Ajaj.....Jag har annars aldrig huvudvärk. Väldigt sällan i alla fall.

Men en bra sak i alla fall....: Jag har fått bort min utväxt. Så underbart! ÄNTLIGEN! Nu ser jag normal ut igen!=)

Färga håret

Kategori: Allmänt

Vad jag har längtat till denna dagen! Idag ska jag få bort min hemska utväxt. Då blir det inte fler utväxtfärg innan bebis kommer. Blir nog lagom.;)
+ att Isabell har sitt gesällprov nästa helg och då är jag nyfärgad tills dess. Blir också bra. Inte så fint att göra en fin uppsättning när halva håret är ofärgat..:) (ungefär i alla fall)
Det ska i alla fall bli underbart! Då kan jag känna mig som mig själv igen.

Skallra o strumpor!

Kategori: Shopping

Jag kom på att jag inte köpt en enda leksak till bebis eller till bebisrummet. Så jag åkte till leksaksaffären för att kika lite. Hittade en skallra som jag tyckte var supersöt och kunde inte motstå att köpa. Så den fick följa med hem. Sen har vi snappt några strumpor, så det fick följa med 2st par =)


Fanns bara dessa färger, men jag tyckte dom var urgulliga!


Bakom huvudet är det en spegel!


               Växande mage! v 32!

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Idag hade jag ställt klockan på halv 11. Tänkte att IFALL jag skulle få för mig att sova så länge så måste jag i alla fall upp då. Och vad hände? Klockan väckte mig! Jag blev helt chockad. Jag brukar inte alls sova så länge. Men vad skönt det var. Då är jag lite utvilad nu i alla fall.

Om 1½ timme ska jag kila ner till tåget ochh bege mig till Småland för ännu en veckas jobb. Hoppas denna veckan går kvickt, för bästa vecka ska vi kika på bebis igen!:) Jag längtar sååå... Hoppas h*n växer bra. Spännande att veta hur mycket h*n väger på ett ungefär nu.

Sonja fick lämna.

Kategori: Allmänt

Det blev Sonja som fick lämna BigBrother ikväll. Blev lite chockad eftersom jag trodde att Madde skulle åka. Hon har inte direkt varit rolig. Sonja har dock inte varit min favorit men.

Det var i alla fall kul att alla var nominerade!

Den slöaste dagen någonsin

Kategori: Allmänt

Idag har vi minsann inte gjort någonting än så länge. Kollat på TV, lagat mat, städat lite och sovit:) Jag har inte gått utanför lägenheten.
Dock regnar det för tillfället, och då blir man inte direkt sugen på att gå ut ändå.
Känner mig fortfarande jättetrött. Hade nog kunnat gå tills sängs nu och sova tills imån. Ska åka tåget redan vid halv 1 tiden imån, eftersom dagen är fullspäckad. Massor med saker inplanerade imån så det blir en sen kväll.
Hela veckan kommer vara helt jobbig men det är bra att jag inte jobbar helg, så jag kan få lite vila då i alla fall.

Frukost.

Kategori: Allmänt

Jag sitter nu vid köksbordet med solens strålar som skiner in genom fönstret och äter söndags frukost. S har gått och lagt sig igen, men jag sitter här och myser;)

Satt och bestämde mig för att det blir lasange idag till middag och tänkte städa lite sen. S kommer börja packa lite smått i veckan så det kan underlätta ifall det inte är så stökigt då.


Gröt med kanel o frukostbullar med kokta ägg med lättmajonäs:)