Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Måndag idag.

Kategori: Allmänt

Då var det månad igen. Ännu en ny vecka. Jag hoppas veckan går snabbt eftersom jag snart kryper på väggarna när jag inte får gå ut och göra vad jag vill med en kille som har vattkoppor. Kan bli tokig!=)
Får vänta tills S kommer hem men det känns trist att inte kunna gå ut på stan på dagen. Eller gunga med honom i lekparken.....
 
Skruttis var väldigt ledsen igår. Tror det var kopporna som kilade =/ Dock bara en stund på kvällen men ändå. Det räckte för att öronen skulle värka ;)
 
 

Hej vattkoppor

Kategori: Allmänt

Ja det tog 13 månader innan vattkopporna hittade till denna familjen. Jag såg en liten prick i torsdags på Neo men trodde det var kanske ett myggbett eller något annat sånt.
På fredagen gick jag till jobbet tidigt så Neo låg fortfarande i sängen då.
När jag sedan kom hem några timmar senare så såg jag att han hade rätt många prickar- mest i ansiktet men även lite på ben, armar och rygg. Jag var osäker på vad det kunde vara men vattkoppor kom upp rätt snabbt i huvudet. Under dagen kom lite fler och igår såg jag att dom såg ut att började fyllas med vätska.
 
Som tur är så har han inte mått dåligt över huvud taget. Något mer trött än vanligt och petar sig i aniktet lite då och då, men annars pigg och glad - precis som vanligt =)
Jag får väl vara glad att han får det nu ändå. Och såklart att han inte mår dåligt av det.
 
 
Hoppas denna vattkoppsveckan får snabbt så han inte smittar andra....
 

Bad i sommar

Kategori: Allmänt

Vi har minsann fått bilder på Neos allra första bad =) (hemma o pool räknas inte=))
Jag var lite osäker på hur han skulle tycka det var eftersom vattnet är svinkallt enligt mig. 20 grader.
Men inte brydde han sig om det. Det var superkul och han plaskade och tog sanden mellan fingrarna och blev tokig varje gång vi skulle upp. ;)
Mina killar <3
 
 
 
Häftigt med sand i vatten ;) Haha kolla in Neos mössa ^^
 
 
 
 
 
Lyckligare än någonsin ;)
 
 
 
 

Semester

Kategori: Allmänt

Sommaren har ju tyvärr inte bjudit på mycket solsken =/ Dock fick vi en hel del sol och mys när vi åkte till stugan i Småland. =)
Neo prommenerade massor i gräset och tyckte luften var häääärlig!!! Han var så glad hela veckan och fick till och med bada i sjön, vilket han fullkomligt ÄLSKADE!!!! Det var snarare hans föräldrar som tyckte det var kallt i vattnet =) (mest hans mamma haha).
Skojigt att prommenixa i gräset!
 
 
Krypa funkar också iofs ;)
 
 
 Vad jag älskar denna killen <3
 
 
Tur att vi kunde stanna många dagar. Jag kände att det behövdes för min del. Neo behövde det också. Han fick gunga i sin alldeles egna nya gröna gunga också!
Eftersom vi bor i lägenhet tyckte jag att han behövde få leka av sig en vecka på landet.
 
 

Semester

Kategori: Allmänt

Anledningen till att jag inte bloggat på hela veckan är att vi nu är på semester!;) kommer hem idag och jag orkar inte blogga från mobilen så mycket!:/ men snart kommer bilder och mer uppdatering;) 
 
Vi har iaf haft en toppen vecka med jättefint väder! Neo har sprungit i gräset, gungat massor och badat i både sjön och poolen!! 
 
Sommaren avslutades iaf bra!;)