Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Ensam lördag kväll....

Kategori: Allmänt

Idag har det inte blivit mycket till familjedag. Stoffe har varit iväg hela dagen på jobb. Han kom hem och vi åt middag men stack snabbare än blixten iväg igen till några vänner.
Jag och Neo stannade hemma.
Jag var tvungen att plugga på mitt nya jobb. Det kan man inte göra för lite.... Neo ville dock inte somna förrän 21.30 =/ Så direkt därefter satte jag mig vid datorn för en utbildning på 1 ½ timme cirkus....
Efter det la min hjärna av så jag satte mig här en snabbis innan john blund får ett besök.

Jag hoppas att jag kommer igång med bloggen lite nu. Jag har haft riktigt mycket att tänka på så den har tyvärr kommit allra längst bak...

Jag kan berätta att Neos garderob nu är ännu mer rensad och allt i 62 är nu borta (!!!). En del i 68 är fortfarande kanon och det är lite sjukt. Men vissa kläder är riktigt bra. ;) Kan användas länge utan att bli för små.
7 påsar med kläder är bortplockade, men myyyyycket är kvar.
Nu när sommaren är på väg måste massa nytt fint flytta in så igår var min kära mamma här på besök. Det blev en runda på stan och en hel del fina sommarplagg som fick lämna sitt bo.

Idag var det MOLOsalg i vårt grannland. En vän åkte dit och fick vara bud åt mig då jag tyvärr inte kunde följa med =/ Resultatet blev massa nya fina kläder till lilleman.
Imån ska jag hämta dom så slänger upp en bild då,;)


Inte en ny bild men ack så underbar <3 Älskade barn!


Idag skulle jag o Neo kika på Alla vi barn i bullerbyn. Undra vem som kollade mest...;) Neo hade huvudet i sin leklåda medan jag satt fastklistrad framför tv:n.... ;=)

Neo fick se sin första elefant idag. på VÄLDIGT NÄRA HÅLL! Jag gissar på att snabeln var 5cm från honom. Han gillade det helt mycket.


Mimmi fick minsann en riktigt bra bild här;)

Jobb!

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat jobba lite smått....
Jag har fått sommarjobb men började lite nu. Det känns väldigt skönt att börja sakta =) Än så länge trivs jag kanon och jag lär mig för fullt.

Men resten av veckan är jag ledig så då ska jag o Neo ha toppenkul. Jag har saknat honom jättemycket när jag varit på jobbet!

Sätta sig

Kategori: Neo

Lillenman har nu öven kommit på hur man gör när man sätter sig upp. Jag la honom igår på rygg i sängen och efter ett par minuter kom jag in igen och vips så satt han upp och lekte. =)
Stolt mamma!
Nu händer mycket mycket på en gång.

Innan idag stod han själv utan stöd i ett par sekunder. Han förstod dock inte det själv för då hade han blivit rädd och tagit tag i mig. hehe!
Och hans ben har blivit mycket stadigare eftersom han de senaste dagarna stått och hållt i sig helt själv utan min hjälp. Innan har han stått så i sängen men inte vid bord och annat. Duktiga killen.

Idag har han även gått lite med läragå vagnen helt själv. Han tycker dock den är lite otäck ifall jag inte är brevid men det går bra.

Ordetn "borta" har även kommit ur hans mun idag!

Död blogg.

Kategori: Allmänt

Nu ett tag har bloggen varit ganska död. Jag har faktiskt inte haft ork eller lust att blogga särskillt mycket. Det har varit så mkt annat att göra här hemma. Neo är mer och mer aktiv så jag måste vara brevid honom all vaken tid. Så när han väl sover så blir det disk, tvätt,städ, duscha, laga mat och sånt trist!

Och nu när vädret är så fint så passar jag på att vara ute så mycket som möjligt.
Det blir en hel del prommenader i parken, kul på lekplatsen, massa mys på stan och träffar massvis med vänner. Nu har jag också varit mycket uppe i Småland eftersom min syster varit på besök där.

Nu denna veckan kommer jag nog inte blogga så mycket, men det blir mer nästa vecka. Måste samla ny energi!
Sen är det absolut roligare när man får mer kommentarer...Då blir det också roligare att blogga ifall man får veta att bloggen uppskattas.

Igår var jag o Neo ute i nästan 3 timmar. Vi var på stan, gick en låååååång prommenad (på 2 timmar) i parken och så lekte vi i lekparken. Han ville såklart gunga ;)
Idag var vi också i lekparken och gungade.
Han blev super trött efteråt så han slocknade när vi kom hem.;)

Jag ska strax koka lite kaffe och börja packa in försmå kläder i påsar (Neos kläder). Det ska sedan ut ur lägenheten. Det känns faktiskt skönt att rensa ut mycket. Han hade alldeles för mycket kläder. Mycket hade han haft sen han var ca 3 månader. Nu kan han iaf använda allt i sin garderob, även om det är snormycket ändå.
Han har enormt mycket lite tjockare tröjor i st. 68 som han kommer kunna ha iaf 1 månad till. När det sedan ryker så får jag äntligen köpa lite nytt;) Det är så kul att shoppa till honom ju! Då blir det sommarkläder!!!=)
Konstigt att man kan tröttna på kläder som inte ens är till sig själv. Haha!

Även leksaker ska införskaffas. Nu börjar han bli lite stor för en del leksaker så det får nog bli en runda till lite barnbutiker snart=)

Nä nu väntar KAFFE!

10 månader idag!

Kategori: Neo

Idag fyller min prins hela 10 månader! Tiden går så snabbt men samtidigt känns det som han funnits hos oss i all evighet =)

Detta firade jag med att få hem 2st underbara Molo bodys på posten! Är helt kär i dom!!!


<3


Neo älskar numera att vara under bordet. Där hittar jag honom helt ofta....




Detta fick blir ett snabbt blogginlägg. Stoffe, Ola o Vanessa kommer alddles strax. Dom har varit på bio =)

VALBORG

Kategori: Allmänt

Ja och så var det Valborg igen. Tiden går så snabbt!! Dagen var toppen=)
Vi var hemma hos Frank o Carro och grillade på deras balkong. Första grillningen för i år. Och det var MUMSIGT!!! Till det blev det egengjorda klyftpotatis och god sallad med massa såser.

Efter maten blev det speldags. Då åkte rita o gissa fram och vi blev inte klara förrän runt 1-2 tiden. Neo var så duktig och somnade bra i vagnen <3

Det gjorde inte det mindre bra att vädret var underbart hela dagen. ;) Nu känns det som våren verkligen är här. Man blir så mycket piggare och gladare. Hoppas det håller i sig.


Min stiliga kille



Neo, Stoffe, Frank o Carro






Grillmästaren



Neo roade sig för fullt...