Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Semester

Kategori: Allmänt

Japp, nu är vi på semester. Har varit i ca 3 veckor redan. Sommarstugan har stått på schemat under i stort sett hela tiden förutom 2 dagar i Göteborg.
 
När vi först kom hit var mina föräldrar här. Så det blev en massa bus för Neo och han fick åka "traktor" med morfar och var alldeles till sig när han lekte i lekstugan. =) Så gulligt! Vi hängde även upp gungan och den älskar han!
Efter flera dagar kom S föräldrar på besök. Dom stannade i 3 dagar.
Båda barnen blev väl omhändetagna ;)
Det blev även lite fiske för vår del.
 
Sedan väntade 2 dagar i Göteborg med Frank och Carro. Vi möttes upp utanför Liseberg och var där heeeeeeeela dagen! Neo åkte en massa karuseller och vi fick också leka! Det var ju 3 år sen senast så det var superkul!!!
Vi var där från 11-23 ;) Haha, ca 12 timmar blev det till slut. Barnen hade superkul (V sov mest). Vi trodde att Neo skulle vara lite rädd men han ville åka mer hela tiden.
Vi sov sedan på hotell en kort prommenix därifrån och dagen efter spenderade vi på Universeum. Rätt många timmar blev det blev djuren och allt annat spännande där. Neo tyckte det roligaste var fiskarna och polisbilen =)
På kvällen där begav vi oss hem till stugan igen.
 
På helgen sedan kom mina föräldrar igen och på måndagen dök S bror med familj upp. Det blev en massa bad, sol och bus (för barnen) och kusinerna hade det superkul. Efter 4 dagar var det dags för dom att åka hem och vi fick vara själva i stugan i 1 natt innan nästa besök anlänt.
 
Denna gången var det Emil o Vanessa och dom är fortfarande här. Vi alla kommer åka hem imån för några dagar hemma i Malmö med BVC besök och MVC besök.
 
Vädret har varit underbart och idag kom det lite regn. Det behövdes men nu är det sol igen=)
Jag o barnen är hemma i stugan medans dom andra är och handlar lite mat o gotte!
 
Detta var en kort sammanfattning på dessa veckor ;) Kommer bilder snart också!
 

Älskade barn <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: