Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Oppps - paket!

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi inte gjort någonting eller typ massor. När S kom hem kilade vi till Hansa och sen till Caroli för lite mat och jag skulle hämta ut ett paket från jollyroom

Paketet innehöll dessa underbara saker. Äntligen säger jag bara! Har velat köpa detta i flera månader men inte fått tummen ur.

När vi kom hem nattade jag barnen medans S gick ut och sprang. Duktig man jag har.
Tänk- hela 24 kilo har han gått ner sen i höstas. 20 kilo försvann på 4 månader bara av ändrad kost. Tummen upp👍
Hetare än någonsin; )

Sedan har vi bara gjort lite måsten. Vikt tvätt, städat, diskat, jag har fått föräldrar dagar av S och nu är det verkligen dags att besöka John Blund.


Jag och lillprinsen idag ♡

Vi

Kategori: Allmänt

Jag och lilla V sitter på balkongen och myser. Jag tar mig en kitkat och han ett rån. Mumma! Vi var ute på en promenad innan i stan men vi tog oss inte till parken. Jag orkade helt enkelt inte. Vi har det dock sjukt trevligt här. 26 grader har vi på balkongen och då är inte solen på oss än. Helt fantastiskt!

Min solstråle ♡

Hej måndag

Kategori: Allmänt

Ännu en ny vecka då. Idag fick äntligen Neo gå på dagis och han blev så glad. Frisk som en nötkärna förutom lite hosta såklart. Resten av familjrn börjar också tillfriskna och det gör mig så glad! Jag har knappt nån täppt näsa och Vincents näsa är tipp topp nu! 
Jag har redan hunnit dammsuga hela lägenheten in i minsta hörn och igårkväll dammade jag ALLT. Så nu är det superduperrent. Jag dammsuger gärna varje dag men inte under och bakom sängen tex. ;) 
Jag och lillfis har myst också och nu slocknade han. Jag tror att jag ska försöka joina honom då jag ska jobba ikväll. 

Ännu en härlig dag men toppenväder väntar. Jag kilar ut en runda efter lunch var tanken. V och Jag behöver frisk luft och jag behöver röra på fläsket. 

Söndag

Kategori: Allmänt

Även denna dagen har bjudit på fantastiskt vårväder. En förmiddag inne då barnen sov en lång förmiddagsvila. Neo vaknade först (!!) efter ca 1 1/2h och vi gick då till Moosehead för en lunch med hans morföräldrar. S fick vara hemma och vänta in Vincent och gav honom mat när han vaknade. Jag fick denna underbara maträtt i min mage


Jättestarkt men det godaste jag ätit på länge.

När vi ätit upp kilade vi till lekparken och Neo fick leka en massa. Gunga, rutschkana och leka i tåget stod på menyn. En lång stund var vi där innan S och V kom dit. Sega killar 😃
En fika fick det såklart också bli. Cafét vid lekparken är nu öppet och där tog vi oss lite kaffe och njöt av det härliga vädret.

Mina föräldrar tog tåget hem efter fikan och jag storstädade. Dammade av hela lägenheten från topp till tå, dammsög i de flesta rummen och vädrade för fullt.

En god natts sömn hade passat perfekt nu. Hoppas hoppas. (antagligen inte)

Grattis!

Kategori: Allmänt

Då försvann en timme idag- bara sådär. Jaja, vi får tillbaka den i höst igen;)
Jag vill börja med att gratulera min pappa som idag fyller år!
Ett litet firande idag av honom fick det bli och efter lunch kilar vi ut till lekparken och sedan en fika var det tänkt. I eftermiddag åker dom hem igen och jag har lite fix att göra här hemma.
Hörs seb 😃

Vår? Sommar?

Kategori: Allmänt

Tänk om våren kommer nu. Bara tänk. Så glad jag hade varit. Fågelkvitter, ljusa långa dagar, blommor på marken, blommande träd, glada miner och utelek. Nästan så det pirrar lite i magen när jag tänker på det. Att det åtminstone är påväg. Åtminstone kanske- eller i alla fall nästan.
Barnen kan leka ner ute, Vincent kan känna på gräset, krypa eller kanske till och med snart gå med stapplande steg i det mjuka gräset. Åh, som jag längtar!

Sommaren är dock min favoritårstid. Såklart. Värme, sol och glädje. Det är sommar för mig. Att få åka till sommarstugan när vi vill, ta en tur till Skånes djurpark, kompisar och mina föräldrar i Småland bara sådär. Lite extra spontant. Jag älskar att vara spontan trots att jag har två barn. Dom bara följer med och än så länge har det funkat kanon. Jag försöker få hjärnan att gå u högvarv alltid och framförallt när jag och barnen ska göra saker. Alla måste ju få ur något av dagarna.

Våren är i alla fall oå ingång eftersom det är vårdagjämningen i natt och klockan ska ställas om. Imorgon införskaffar jag mig en tidning och sitter på balkongen och njuter av att solen kommer skina hela veckan.

Nu väntas dock ett besök i drömmarnas land och jag vaknar utvilad med ny energi!

Vädret...

Kategori: Allmänt

Vilket väder det är idag. Vi har besök av mina föräldrar och vi har varit ute på stan flr lite shopping och mys i solen. Kanon varmt ute och det är alldeles underbart!
Nu sitter vi på balkongen och dricker ett glas rosevin och bara njuter. Livet kan inte bli bättre ♡

Såhär ser vår balkong ut och denna utsikten alltså

Stolt

Kategori: Allmänt

Åh min duktiga kille. Numera reser han sig upp på ALLT. Alltså detta har hänt på ett par dagar. Från att vara rätt lugn och chill så tar det en sekund - sen är han uppe på allt! Så stolt. Ofta tar det ett tag och lite långsamt när dom ska lära sig men nej... full fräs direkt här. Gose♡

Två bissingar är nu framme med! ;)

Bästa dagen

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft en riktig heldag med Malin o Isabel ♡
Möttes upp runt halv 10 och skiljdes åt strax efter 4. Vi hann med en massa underbart. ..
Fikade, handlade paket, gick hem till oss och åt och busade lite, lekparken, fika i solen och sedan en promenad hem. Vädret var helt fantastiskt idag och jisses vad jag älskar dessa dagar!
Låt bilderna tala för sig...





Avundsjuk? ;)

Morrn morrn

Kategori: Allmänt

Denna galna mamman är såklart redan ute. Jag, barnen, Malin o Isabel tar oss en kaffe och sitter i solen och avnjuter det underbara vädret. Varmt och skönt och kanske kanske kommer våren?

En runda på triangeln väntar (såklart) och lite mat i magen ;)

Återkommer senare!

En massa...

Kategori: Allmänt

Då får jag erkänna att det är först nu jag har haft tid att blogga. Som vanlig försvann dagen snabbt men en supertrevlig dag med tusen saker att göra.
Morgonen började med frukost med bästa väninnan. Självklart på Espresso house ;) Ett par timmars snicksnack där innan vi begav oss mot triangeln för lite lite shopping. Jag fick äntligen införskaffat mig dessa fantastiska jeans till barnen. Som jag suktat efter dom!

Lite kik i butiker och sedan lunch. Mumma! En lång runda på donkan då Neo fick en burgare och vi satt och hade en ännu mysig stund.
Sedan hade klockan redan blivit mycket och vi fick kila mot Rytmiken. Lite dans och sång och Neo blev sååå glad när han fick träffa Juni. Som han längtat!:)
Hem direkt efteråt för att snabbt byta om och då kom S hem och även han tog på sig normala kläder och hela familjen åkte till Emporia och mitt jobb. Väl där klippte jag S och sedan åkte familjen hem igen medans jag stannade kvar och jobbadw till 20.
Tåget hem och sedan städ och nu ligger jag ÄNTLIGEN här. Ni förstår att jag ibte hunnit skrika här va?!:)



Småttingarna hade kul på lunchen 😊



Frukost!

Kategori: Allmänt

Våran morgon. Frukost på Espresso house 👍



YES

Kategori: Allmänt

Alltså vilken natt. Neo sov kanoners utab hosta och gråt. Stoffe fick gå in en gång men sen gick det bra. Fortsatt feberfri 😃
Vincent har inte gnällt eb enda gång under natten trots att han inte fick alvedon för tänderna. vaknadde 2ggr för mat och sedan har han sovit så gott så! Perfekt! :)
Dock tog han morgon redan kl 6 :/ Vi kör lite mys i sängen för vi orkar inte gå upp än.

Idag blir en dejt med bästa Malin såklart 😊

YEES

Kategori: Allmänt

Jag är så himla glad. Neos feber försvann i eftermiddags och har inte visat sig igen. Knappt någon hosta eller rinnig näsa heller. Bara en go och glad kille som ville hjälpa mig att tvätta, leka med tågbanan och åt som en häst:) Fantastiskt!
Vincent.... halvgnällig, slemmig och en bissing på G. Där var hans sjukdom. Tandsjukdomen. Haha! Åt en stor portion mat ikväll och dessutom ammades efter 1 timme. Sedan gick ögonen igen och båda barnen somnade utan minsta gnäll. Jag är såååå glad. Älskade barn. ♡

En klåfingrig kille har vi fått.

Snart väntas sängen även för mig!

fortsättning. ..

Kategori: Allmänt

Dagen fortsätter i sjukdomens tecken. Ledsna barn som är trötta och äter dåligt. Jag är också sjukt trött och längtar så himla mycket till kvällen då jag ska sova.
Idag har vi inget planerat mer än att handla lite mat och jag ska slänga in en beställning på lite roliga haklappar och lundmyrkläder. Får se när jag hinner det. Stoffe kommer inte förräns 18 tiden och barnen ska förhoppningsvis sova runt den tiden. Dom behöver sova bort förkylningen.


Enda lösningen idag.

Sjukstuga

Kategori: Allmänt

Idag har vi sjukstuga här hemma. Två sjuka grabbar. Dunderförkylda och Neo har feber. Nästan 39 grader men känns helt okej pigg. Vincent vet jag inte mer än superförkyld men efter alvedon slocknade han iaf så någonstans gör det ont iaf.

Äntligen!!!

Kategori: Allmänt

Efter utbildningen/mötet så mötte jag och V äntligen upp bästa vännen med dotter och umgicks HEEELA dagen. Först en runda med fönstershopping och latte innan vi begav oss mot stan och Triangeln för ännu mer sådant. En lunch på det nyttiga stället donkan fick det bli och barnen var så goa. Som vanligt då ;) Kan inte säga det tillräckligt många gånger - Ooooj vad tur jag har som har en  sådan bästa vän. Otroligt! <3
När klockan blivit 15 var det dags att hämta storebror på dagis och ikväll fick han feber. Lilla goding. Nästan 39 grader. Trött och ville gå och hoppa i kojs redan 17.30. Dock tog det ett tag för honom att somna men ändå. 
En tidig kväll för hela familjen då förra natten var ett helvete. Gissar att jag fick ca 3h sömn allt som allt och det orkar inte ens jag med. Så med det säger jag gonatt!

10 månader

Kategori: Allmänt

Grattis mammas hjärta på din 10månaders dag ♡


Tänk att det var 10 månader sen du kom till oss. 10 månader!!! Och kärleken bara växer och växer ♡

Vilken kväll

Kategori: Allmänt

Kvällen har bjudit på något alldeles extra. En helkväll med mat, trevligt sällskap och sedan Lilla Torg med mina kollegor.... en MÅNDAG! Det är sant.

Tror vi tillslut var 13st. ;) Det behövde jag. Bara vara lixom! Kanske är Neo dunderförkyld imån. Lät så nu när jag kom hem. Hoppas inte- då jag ska till jobbet för utbildning.

Bvc

Kategori: Allmänt

Vincent
10360g
73,5cm
45,7cm hattmått

Neo
12675 (upp 100g på 3 veckor! Medicinen ger resultat) :)

Positiva resultat idag så jag är toppenglad! Vincent har stannat av lite i viktuppgången så nu fokuserar hans kropp sig på att bli lång istället. Hela 4 cm på 2 mån och bara 300g. Fortfarande go och glad 😚

Det var även läkarbesök och MVG på allt!

Morrn

Kategori: Allmänt

Idag säger vi godmorgon med en frukostbild

Vi ska strax till bvc för 10 månaderskontroll och läkarbesök för V. Neo får följa med då han inte har dagis idag.

Lugnt- vi?

Kategori: Allmänt

Ännu en fullspäckad dag. Verkar som jag bara har proppfulla dagar ;) Men jag ÄLSKAR det. älskar att ha saker att gpra hela tiden.
Jobbade mellan 11-14 och blev upphämtad av min älskade familj och vi tog oss en Frozen yoghurt (mumma) och sedan ner till Willys för storhandling - HELA familjen! Yey!
Direkt därifrån till svärföräldrarna för klippning och kaffe innan vi till slut kom hem 18.15. Minst sagt full rulle ;) Barnen i badet och sedan städ, städ, städ och nattning av barnen innan vi äntligen fick sätta oss ner. Film på schemat (fortsatte kika på filmen från igår) och nu 21.30 hopp i kojs.

Natti natti!

Gårdagen i bilder.

Kategori: Allmänt





Jag o barnen träffade Emma, Mimmi och barnen på Triangeln vid 13 tiden och sen blev det en lång tur där med fönstershopping, fika och bus. En fantastisk lördag trots att S var iväg. Vid 16.30 någonting var vi hemma igen och kvällen var lugn. 😃

Tack!

Kategori: Allmänt

igårkväll var galet. Jag var så sjukt trött. vi satte igång en film. Efter 1h gav jag upp, sa till S att jag går och lägger mig. Kikar klockan och blir chockad. 21.55.
såhär trött har jag inte varir sen jag var gravid i v 7 typ. Jaja, en tidig kväll och bra sömn 😊 Vincent vaknade bara 2 ggr!!! Yey! tog morgon 07.15 👍 Glad mamma!

Nu är jag påväg till jobbet för 2,5h arbete! Saknar redan mina gryn!

Uppe ned tuppen

Kategori: Allmänt

Ja här hemma är det då inget slappande trots att det är lördag. Upp vid 07.30 (varit vaken sen 07) och direkt upp och börja leka. Duplo och tågbanan stod på morgonens schema så varför inte? Även hejdåblöjaträning. Gick sådär. Några kalsonger blev blöta men vad gör det när man i alla fall försöker? Jag är iaf stolt ♡
Gröt till frukost och jag hann med en dusch av håret till och med trots två argbiggor till barn:) När jag kom in i sovrummet står Vincent upp i sin säng och skriker MAMMAAAAAA!!! med tårar i ögonen. Så upp i famnen och en miljon pussar fick det bli.

Nu sover barnen igen efter några sagor som vi läste i sängen. Jag tar mig en kopp kaffe och får väl vila ögonen i alla fall 20 min.

Stoffe är iväg på äventyr som vanligt så jag och barnen ska träffa Emma, Mimmi och barnen när mina barn vaknat. En dejt på stan och så får vi se var dagen tar oss. Blir nog en lugn eftermiddag/kväll med god mat, snacks och en film ♡

Gääääsp

Kategori: Allmänt

Hjälp så trött jag är. Alla grabbar i detta hushållet sover och jag sitter och kikar på en av dom bästa filmerna i världen - Bourne. Tror det är runt 10-12e gången nu. Lika bra varje gång ;)
Dock blir det nog inte fredagsmys så länge till då jag känner att jag behöver besöka John Blund. En snabb städning här hemma och sedan krypa till kojs.

Imorgon blir det en dejt led Emma, Mimmi och barnen då S ska iväg en runda.
Natti!

Jag

Kategori: Allmänt

Selfie på jobb. Idag är det fotografering på jobbet.


En liten handling innan jag kilar hemåt.

Teckna

Kategori: Allmänt

Jag kom visst på att jag för 15 år sen tyckte det var lite roligt att teckna. så nu är det full rulle med det. Så fantastiskt roligt!

Någon som kan se vem det är?

Pucko-jag?

Kategori: Allmänt

Jag måste vara den mest korkade i världen. Ipadens batteri har laddats ur över natten varje dag och jag har varit arg, svurit och nästan tänkt kasta skiten. 
Hmm, kom sedan på att Stoffe hade ändrat att skärmen inte ska släckas av sig själv utan den släcks endast om man trycker på knappen. Tror ni att jag gjort detta? Nej, såklart inte. Så varje natt har skärmen varit igång (med locket på) och dragit en jävla massa batteri såklart. Tänk er i kanske 12 h. Självklart laddas den ur då. Igår kväll tryckte jag på knappen på kvällen för att se om det blev någon skillnad. 91% när jag gick och la mig, 91% när jag gick up.. Haha! Idiot och jubelkorkad får jag säga. Men jag är iaf glad då jag slipper lämna in den och då ett skratt tillbaka ;)
Tack för att jag började använda hjärnan igår.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Pju, dagen har fullkomligt sprungit iväg.
Vi har varit iväg typ hela dagen.
När barnen sov testade jag att teckna. Blev wn bild på S som bebis, helt okej bild. När barnen vaknade guck vi ut- runt 11.30. Vi gick och mötte upp Emma, Elliot och Matteo för en lunch på La Empanada (mmmmmmums) och sedan promenerade vi till Carolis lekplats. Barnen lekte och busade och hade superkul!



En liten runda på Caroli innan vi begav oss mot rytmiken för dans och sång. Emma kilade hemåt och vi mötte upp Paulina och barnen där utanför.
Efter rytmiken kilade vi till lekplatsen igen och Juni och Neo lekte massor och hade fantastiskt kul där. :)

Gick hemåt och direkt blev det matlagning och en massa måsten innan barnen skulle lägga sig.
Pust! Nu sitter jag bara och glor på tv en stund innan tvätten ska vikas och lite mer matlagning till imån.

Benfri kotlett i stark sås

Kategori: Recept och mat

1kg benfri kotletter. Ca 10 tunna skivor
1 röd lök
2 dl ost
2-3tsk sambal oelek
2 msk sweet chilli sås
2,5dl matlagningsgrädde
2dl lätt creme fraiche
salt
svartpeppar
paprikakrydda
chillikrydda

1. Smörj en djuo form och lägg ner kotletterna. skiva löken och fördela på köttet och strö över hälften av osten
2. Rör ihop sambal, sweet chilli, grädden, creme fraiche och kryddorna i en skål och häll det över köttet.
3. Strö på osten och in i ugnen på 200grader i ca 45 min.
4. Servera med ris
😃😃😃
Mumma!

Galen kväll

Kategori: Allmänt

En galen kväll med en mammig Vincent och en busig Neo. Helt slut är jag. Och matro? Finns det? Inte i detta hushåll. Decibellen i vårt vardagsrum var långt över godkänt men maten var otroligt god. Tummen upp för det. Vincents lilla bissing har trängt igenom och jag hoppas kunna få tillbaka min glasfis imorgon 😃

Jag vill också tacka skatteverket idag för ett glatt besked så en glad kvinna ska strax sova!


Alltså kolla in denna fantastiska pojken. Sååå glad han blev för sin nya monstertröja! Han bara hoppade upp och ner flera gånger!:)

Detta...

Kategori: Allmänt

...har jag och Vincent sysslat med. Mumma!


Yeah

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag helt missat nämna att för några dagar sen började han ställa sig upp helt i sin spjälsäng. Gärna ofta och mitt i natten. Duktiga gossen! Dessutom börjar en liten tandis tränga igenom lilla tandköttet nu. Aj aj pch gnäll har vo haft här hemma mycket men i natt (!!) så gnällde han inget! Åt 4ggr men somnade snabbt om igen! En glad mamma som fick sova lite bättre denna natten. Tack hjärtat!

En runda till dagis för att lämna Neo och sedan promenerade vi till Malmborgs för att handla mat till i veckan. Sedan direkt hem och nu har vi lekt och busat en massa. Jag har fått höra skratt som jag aldrig hört förut :) Älskling.
Nu kan han inte vara tyst längre- Mamma säger han hela dagarna och gissa om jag är stolt. Pappa har hab sagt några gånger men mamma är favisordet 💕

Balkis

Kategori: Allmänt

Vilken karl jag har. Sen han kom hem vid 17 har han i stort sett all vaken tid varit ute på vår balkong och donat. Städat, skurat och lagt en golvmatta. Så äntligen kan man gå där utan att frysa ihjäl och dessutom slipper vi den värsta smutsen och den fula färgen! Stolt sambo 😃 Han fick ju flytta på alla möbler och mäta och klippa/skära ut mattan så den skulle passa då måtten inte var helt normala. Imorgon ska jag torka av på borden och fönsterna så det bli ännu fräschare. Sedan saknas bara en duk, blommor och värmebehållare. Sedan är det PREMIÄR! Vi har helt klart världens bästa och finaste balkong. Åh sicken kärlek! När jag fixat det sista kommer bilder. Det nästan pirrar i magen när jag tänker på att den snart kommer kunna användas. Tänk- en kopp kaffe, ligga i soffan och paddan i knät....Alldeles själv! Gärna lite musik på det. Barnen som sussar sött i sina sängar. Jisses!

Full fräs

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft fullt upp. Kom på att jag inte gått på toa på hela dagen ens. Haha!
Hela förmiddagen gick åt att roa barnen, laga mat, fixa till gästerna skulle komma och få barnen att sova sin förmiddagsvila. Klockan 11 kom alla mammor och bebisar (+sigrid 4år) från bvc gruppen.
Jag bjöd på spenatsoppa med ägg och frallor av olika slag med pålägg. Hoppas det uppskattades då jag själv tyckte det var mumma!:) Till efterrätt blev det daimtårta och kaffe!
barnen lekte på bra och är sådana små galningar nu. Alla klättrar överallt och några promenerade omkring lite till och med. 9-10månader gamla. Tokstollar! Neo hade roligt med Sigrid och dom lekte kanonbra med varandra.
Nu har vi hunnit plocka undan där hemma men disken får vänta iaf 30min. Vi har nämligen gått ut på innegården så Neo kan leka i sandlådan en stund.


Morgonmys

Kategori: Allmänt

Eftersom Vincent sovit sisådär 3 h allt som allt i natt så sover han nu. Jag och Neo är uppe och kikar Nalle puh. Så vi kör lite morgonmys såhär en tisdagsmorgon.

Med denna bild önskar vi er en god morgon

Bästa!

Kategori: Allmänt

Idag fick vi ÄNTLIGEN träffa bästa vännen och gosiga Isabel ♡
En latte på Espresso house så klart och sedan hann vi med lite shopping och lunch med. Barnen bjöd på underbart humör och det var en fantastisk dag! Tänk att jag har eb sådan underbar vän! Det kan det inte vara många som har!


Tandläkaren

Kategori: Allmänt

Eftersom Vincent har så många tänder så känns det rätt lönt att gå till tandläkaren :) Få tips och råd hur och när man ska borsta deras tänder. När dom nu dyker upp! Äh, men det är lite mysigt att göra ett sådant besök ändå.
Jag trodde det skulle ta lång tid att gå hit så jag kom 25min för tidigt haha. Men lika bra är det. Jag var även osäker på om jagskulle hitta rätt direkt och javisst gjorde jag det. Kanon!

Ge mig sömn!!!

Kategori: Allmänt

Alltså hur svårt kan det vara att någob jävla gång få sova? Gärna nån timme iaf. Helt otroligt! Varje natt- VARJE NATT är lika dan. Noll sömn.
En timme, sen mat, gnäll, pigg och vill leka, gnäll, mat.....Timme ut och timme in. Undra när jag kommer kollapsa. Känns som det är sjukt nära en sådan nu. Dessutom är V förkyld (som vanligt) och kan inte andas genom näsab och det gör honom frustrerad.
Lika bra att gå upp. Duscha och ge Neo mat. V ska till tandläkaren trots Noll tänder. ♡

Saknat

Kategori: Allmänt

Som jag har längtat efter min man! Bästa kvällen med massa kramar och donkenmat i soffan ♡ Alla grabbarna sover och jag ska också sluta dom blå.
Vad jag älskar min familj! Ni är fan bäst!

Hemåt

Kategori: Allmänt

Efter nästan en vecka på äventyr är vi nu påväg hem. Neo i vagnen och Vincent i bärselen. Vi får se om ryggen går av eller om jag överlever även denna resa. Vincent somnade i selen innan vi hade börjat åka (höll honom vaken med näbbar och klor för att han skulle sova på tåget) men Neo är vaken och läser bok. Hoppas resan går smärtfritt. :)

Tack för en underbar vecka alla vänner och mina fina föräldrar. ♡

Snark!

Kategori: Allmänt

Dagen började för ca 30 min sen. Jag har hunnit duscha och klä på mig och sitter nu och äter frukost.
Vincent tyckte att vi skulle leka och busa kl 03.00 i natt och somnade om runt 04.30. Fy vad.trött jag var! Neo och Vincent tog morgon 06.45. Tur att min mamma kunde ha galningarna! Jag fick sova nån h till!

Dagen kommer vara lugn. En färgning av mammas hår och sedan beger vi oss hemåt.

😚

Kategori: Allmänt

Men åååå vilken fin dag! Efter lunch fick jag träffa mina fina vänner som jag saknar ihjäl mig efter nu när vi inte ses så ofta. Jag och V åkte till Grand för att möta upp Isabell, Kamilla och Anna för en fika på Espresso house. Sjukt mycket folk på centret idag och vi ska inte tala om på fiket. En otrolig tur och vi fick ett bord efter bara 5 min. :) Yey!

Ni som inte vet så är dessa tjejer mina gamla kollegor från jobbet jag slutade på för 3 år sen. Underbara människor!♡♡♡


När vi kom hem har vi haft familjemys och lekt hur mycket som helst. Tacos till middag och jag har börjat med att sortera alla bebiskläder. Dom ska läggas i storleksordning i kartonger så dom lätt kan hittas och vara här och bevaras. Imorgon åker vi hemåt efter 5 dagar här. Faktiskt skönt att vara iväg men också skönt att komma hem. Saknar Stoffe jättemycket och även bästa vännen. Nu Plura- sen bingen!

Legolek

Kategori: Allmänt

Vilken härlig morgon med glada barn! Jag och min pappa åkte in till Växjö och hämtade bilbarnstolen och vae hemma innan 10 igen. Neo och hans mormor har lekt och byggt med lego hela morgonen och Vincent har fått vara med. Dock blev han trött och sover som en stock nu.

morrn morrn

Kategori: Allmänt

Godmorgon. En ganska jobbig natt med en ledsen liten kille då och då. Det gick oftast bra med bröstet men inte alla gånger. Då var det lite tårar som kom. Åh plutten! Neo har sovit jättebra och knappt hostat något alls! Duktig :) Jag ligger och drar mig medans alla andra äter. Ska snaaaart upp i duschen och sedan åker vi en snabbis till Växjö och hämtar stolen. Fantastiskt!
God morgon!

Sjuk?

Kategori: Allmänt

Jag är så otroligt trött att jag nästan börja undra om jag börjar bli sjuk. Blossande kinder, övertrött med ögon som håller på att gå igen och frossa mellanåt. Kan också vara den jobbiga eftermiddagen/kvällen som gör sig påmind. Arga, busiga och griniga barn som hördes till Växjö.... Pju! Nu sitter vi i soffan och kikar på Lets dance och bingen kommer inte stå tom länge.

Imorgon på morgon beger vi oss till Växjö och hämtar hem en bilbarnstol och vi ska träffa mina fina vänner också. Längtar! :)

Shopping

Kategori: Shopping

Jag tog med mig småttingarna till Grand. Ett smärre projekt då vagn, bärsele, båda barnen skulle in och ut ur bilen ×2 helt själv utan hjälp. Funkade utan några sura miner, vilket var tur. Dock var der inte helt lätt att mäta Neos fötter, mäta skor och tillslut prova skorna på honom med en sovande Vincent i bärselen. Ganska varm blev jag, men tillslut fick ett par gympaskor följa med hem som är tänkta till dagis. Han hade bestämt innan idag att han skulle ha ett par svarta skor så det var en väldans tur att just dessa skorna endast fanns i svart. :)

En fika på Espresso house fick det bli men för min del endast wn festis då Vincent satt i selen. Då blir det inget kaffe här inte. Men det var mysigt för Neo hade varit duktig så vi hade lite mamma/barn mys på fiket.
Packa in vagnen, väskorna, barnen och tillslut mig själv innan vi körde hemåt.
Imorgon hämtar vi en bilbarnstol som ska få flytta in i deras bil. Vincent kommer inte kunna åka i babyskyddet hur länge som helst så jag hittade en hyfsat ny, fräsch och till bra pris. Kanon!

Nu ska jag, barnen och min mamma ut till lekparken för lite bus innan der blir mörkt!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Morgonen började 06.40 så det blev minsann sovmorgon här idag! tack!
Neo har inte hostat något alls i natt och Vincent har bara ätit 2 gånger så jag är sjukt utvilad ;) Nu ligger vi i sängen och myser och barnen har precis somnat. Jag tänkte ta oss en tur till Grand Samarkand efter lunch då vädret är trist idag. Kanske en liteb shoppingtur då Neo behöver skor och varför inte en fika? Det är ju det vi är bäst på 😊 Annars är faktiskt dagen oplanerad och det är skönt. Bara mys med mina föräldrar.


Vår dag

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft en underbar dejt med efterlängtade vänner.
Tina o hennes lilla Fabian och Emma och hennes Elli. Fabian pch Neo lekte massor och verkade tycka om varandra väldigt mycket. En massa bus helt enkelt.
Lilla Elli var rätt nöjd och sjukt söt! Åh man vill nästan krympa barnen lite ;)
Sen var det självklart väldigt trevligt att träffa Emma o tina. Goda kakor och kaffe på det.




Det är tråkigt att det inte blir lika ofta men det är ju inte lätt när man bor 20 mil ifrån varandra.

När vi kom hem hann vi vara hemma i 30mim innan Gäd kom på besök. Fantastiskt trevligt! En härlig människa som jag alltid har lika trevligt med ♡

Dessa två.

Kategori: Familjen


Två nyduschade grabbar. En fotbollsspelare och en pirat 😊
Nu har vi sovit middag och ska snart ut och leka. Först mat!

Fas fas....

Kategori: Allmänt

Der här ned faser var det ja. Vincent har varit världens snällaste och lugnaste bebis men för ett par dagar sen blev han som förbytt. Gnäll, skrik och bråk. Pust! Han har aldrig varit i någon fas förut men tydligen ska en extrem fas börjar nu (enligt veckor o dagar aka den har börjat för ca 3 dagar seb). Ja jisses det förklarar ju vad som hänt mitt barn! Dock sover han helt okej med kanske 3-4uppvak bara men dagarna är kaos. Och inte blir det lättare när Neo är i sin trots och ska göra allt och ingenting. Denna mamman är slut i huvudet. Tur att vi är i Småland och att mina föräldrar kan gå upp med honom när han vaknar 05.30 så får jag sova till 7 när dom ska till jobbet.
Hoppas denna dagen blir bättre. Dpck började den med en massa gnäll så jag tvivlar på det :)

Ozzy ♡ Vincent

Kategori: Allmänt

Någon älskar Ozzy


Sicken hundälskare jag har. Han blev helt till sig när han fick syn på Ozzy och blev överlycklig när dom bara låg och kikade på varandra.

Åh

Kategori: Allmänt

Äntligen fick jag träffa Isabell o henns Benn. Eftersom jag inte varit här och hälsat på på länge så var det länge sen nu. Alldeles för länge sen!
Fick min utväxt fixad, klippte Isabell, åt god tacopaj och fick se deras numera färdiga hus! Så underbart bra jobbat Benn. Helt från grunden har han byggt. Helt själv i stort sätt!
Tack ♡

💖

Kategori: Allmänt

Alltså- mina små grodor


Ser det ut som att dom älskar varandra? !

Vad säger man...

Kategori: Allmänt

Hjälp vilket väder! Stårlande sol och barnen är glad och pigga.
Vi har varit ute hela dagen och bara njutit. Vi var en sväng vid lekparken efter lunch och gungade, åkte rutschkana och lekte i det lilla huset. Vincent somnade i vagnen påväg hem och sover ute i den fortfarande. Jag steker fläsket och Neo sitter på altanen och varvar mellan att spela ipad och vara ute och busa. Åå, helt fantastiskt alltså. Tack tack tack sol!


Ikväll ska vi äntligen träffa Isabell :) Alldeles fär länge sen!

Sol

Kategori: Allmänt


Barnen sover och jag sätter mig på altanen och solar. Endast 8 grader men i solen och i lä har jag det varmt och gött 👍

Tidig utelek

Kategori: Allmänt

Ja nu har vi vaknat upp i ett frostit Småland. Is på rutorna och solen sken redan tidig morgon. Upp och äta frukost, packa upp all packning, duscha och sedan ut i solen. I skuggan var det iskallt på morgonen men i solen var det varmt och skönt redan klockan 08.30 när vi var ute och blåste såpbubblor. Neo ville så gärna ut och blåsa och så fick det bli. Jag fick också blåsa en del då han ville jaga alla bubblorna :) Goa unge ♡
Vincent fick snällt sitta i vagnen men hoppas det bli torrt i gräset i eftermiddag så han kan få sitta där och vara med oss.

Efter en bra stunds utelek kilade vi in då jag blev hemskt sugen på kaffe. Barnen började gnugga sina ögon och hopp i kojs för dom. Neo somnade på två röda (hans morgon började 05.45) medans Vincent inte alls kom till ro. Enda sättet att få honom att somna var att lägga honom bredvid Neo och så la jag mig bredvid honom också så han låg som en korv i ett bröd. Då tog det ca 12 sekunder. ;) Så nu sover underbaringarna här bredvid varandra och jag ska lägga mig jämta i nån minut och bara snusa på dom ♡

Fortsättning....

Kategori: Allmänt

Efter jag tinat upp sen jag varit ute och frusit ihjäl tog jag och V en promenad till Gustav och bara satt i solen och njöt. Lite bus fick det bli och höga skratt från lillprinsen. Så härligt!
Sedan gick vi direkt till dagis och hämtade Neo och så gick vi alla hemåt och satte på tvn och kikade på barnprogram. Faktiskt sjukt mysigt! Nep tjatade och tjatade att han ville ha pannkakor så det fick det bli. Stekte en hel massa så både han, jag pch Vincent åt oss mätta på det. Stoffe fick nöja sig med 2st :)

Nu sitter vi tre på tåget till Småland medans S är hemma. Vi får ta litr semester och vi får passa på att träffa massa vänner samtidigt. Ska vi en supermysig vecka- hoppas jag!
Idag testade jag en ny sak på tåget- Neo åker vår Briovagn medans Vincent sitter i bärselen. Briovagnen är mycket smidigare att fälla ihop och bättre ned utrymme för packning och så tänkte jag att jag skulle få slippa släpa på dubbelvagnen nu denna veckan. Den används ändå knappt när vi är där. Hoppas detta blir ok ;)

Isbit

Kategori: Allmänt

Buuuurrrr! jag tog på mig converseskor, skinnjacka och inga vantar. Efter 1h ute höll jag på att frysa fast så när jag kom hem var mina tår bortbomnade och fönen fick komma fram. Efter 5 min föning på mina fötter känner jag dom igen. Usch och fy! Svinkallt. Är nog varmt i solen om man är i lä. Men det var ju inte jag.

På med tofflor en stund innan tvätten ska hämtas och sedan kilar vi ut till Gustav för mys jag och Vincent. Hoppas på varmare väder där.
Det blir i alla fall vantar och andra skor nästa gång vi går utanför dörren. Haha!

Hoppas vädret är bra i Småland i veckan nu när vi ska dit. Då tänker jag sola när barnen sover:)

Han gjorde det!

Kategori: Allmänt

Idag gjorde han det!!! Helt utan hjälp av mina händer. Han ställde sig upp mot soffbordet och promenixade ett par steg åt sidan! Yey! Mammas duktiga plutt!
Stolt som en tupp! 😚

Hasselhoff

Kategori: Allmänt

Alltså denna serie. Måste vara den sämsta som påkommits MEN fan vad jag skrattar. Dåliga skämt, inte särskillt "kända" gäster och vad går den egentligen ut på?
Ni som inte sett den- gör det! Den är sjukt rolig. Även S tycker den är härlig, trots att den faktiskt är dålig. Fantastiskt! Det är ju inte så ofta man sitter och tittar på tv numera men måndagar har helt okej program.
Top Model
Talang
Hasselhoff
Mellan 19.30-20 är det full fokus för mig (nästan) då jag måste se mitt Top Model. Sedan kanske det bli slötittande och det är helt ok. Alltid något som ska göras, städas, diskas, natta Vincent eller något annat men det är faktiskt trevligt att ha tvn igång.
Så alltså- idag kör vi tummen upp för David och hans Svenska show!

👍👍👍

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Dagen har ju varit helt underbar! Vädret har varit strålande och solen har gassat på oss hela dagen.
Vi mötte upp Malin o Isabel runt 11.30 och gick oss och köpte en lunch på china box och satte oss på Gustav i solen och åt. Mumma!
Gosiga barn som faktiskt inte var särskilt gnälliga trots mammor som ville sola o äta i solen.


Sedan gick vi och köpte oss en latte som vi tog med oss till lekparken så Neo fick leka och busa en massa och småttingarna gungade även dom. Det var faktiskt poppis idag. 😊



Vi stannade en bra stund innan Malin o Isabel åkte hem runt 15. Då mötte vi snabbt upö Paulina med barnen och Neo o Juni lekte i parken en stund. Så glada dom blev! Gullungar!

Nu är jag helt slut och ska mysa här inne med mina godingar!

Vaken.

Kategori: Allmänt

Ja som vanligt sov vi ingenting i natt. Tror jag ammade 7 gånger så jag är helt slut. Tror han drömmer en massa så när han vaknar kommer han inte till ro...

Stackare! ♡
Kanske kanske imån....

Måste slänga in några fantastiska bilder på barnen som vi tagit hos Malin.




Oh yeah

Kategori: Allmänt

Em/kvällen var ju hur underbar som helst! Vi åkte till Åkarp runt 16 tiden och det blev en massa skitsnack, lek, bus och världens godaste hemmagjorda hamburgare som Malin knådade ihop. Riktigt vårigt med utegrillning och sedan avslutades kväll med kaffe och kanelbulle. 😊 Tiden går alldeles för jättesnabbt när man har trevligt så dessa fyra timmarna fullkomligt flög iväg. Barnen var supeetrötta och slocknade innan vi kommit ut ur Åkarp ;) När vi kom hem kunde vi bara lägga dom i deras säng och vips så sov dom gott igen.

Nu blir det bingen för imorgon ska vi för ovanlighetens skull ha dejt med.......trummvirvel..... Malin och Isabel 😂😂😂

Slappe

Kategori: Allmänt

En riktig slappedag har det varit idag.
En massa städning, disk och MYS hela förmiddagen.
Vid lunchtid kom Helena och Jan på besök och en kaffe. Var länge sen nu så det var supertrevligt!


Nu har jag tagit mig ut med Vincent då han var så himla trött men vägrade somna, så in i vagnen och ut på innegården och vips så sov han på 1 min. Varmt och skönt var dey här så jag stannar här i några min innan jag kilar upp igen och packar inför vår dejt med Malin, Nille o Isabel.
Vi ska till åkarp om ca 20 min för grillning i deraa trädgård och förhoppningsvis håller sig solen uppe och framme ett tag till.
Fantastiskt! !!!;)

Sämat uppdatering idag men det kommer mer senare!

Bara jag!

Kategori: Allmänt

Är nu hemma efter en underbar kväll med tjejerna från bvcgruppen. Vi möttes upp redan kl 17.30 på restaurang B.A.R och åt god mat och gott vin. Torsk fick det bli till huvudrätt för min del.

Jag nöjde mig där mwn tog såklart en kaffe också.

Dessa tjejer är så härliga och samtidigt som vi är väldigt olika så har vi roligt ihop. Tur vi har fått sådan bra kontakt alla. Vid 8 begav vi oss till en pub och tog oss ett par små öl. Mumma!
En lång kväll- men tidigt i säng. Klockan är bara 23.30 och jag har gått och lagt mig. Imorgon väntar en ny dag och jag hoppas på sol och vår igen. Gonatt!

Vår

Kategori: Allmänt



Ensam och trött!

Kategori: Allmänt

Här ligger jag i sängen- ensam och trött.
S är iväg på en pub med Emil och jag känner att jag behöver sova.
Han stack inte förrän 20 så Neo sov redan men Vincent fick jag natta själv.
Har även hunnit med att diska APMYCKET disk, städat i alla rum (var väldigt stökigt efter båda barnens bad, lek och vår tvättid), bäddat rent med nya och goa lakan, lagat 9 burkar barnnat (receptet här nere förövrigt), vikt en massa tvätt och slutligen lite kik på telefonen. Pust!

Imorgon är det dock min tur att försvinna för kvällen:) Tjejerna från bvc ska träffas och äta gott och dricka ännu godare! Redan 17.30 ska vi ses på en restaurang så jag lär inte komma hem förrän sent sent. Om jag inte somnar på bordet. Men ska försöka sova bra i natt så jag kan hålla mig vaken imån. Haha! Det ska bli riktigt roligt! Det behöver jag och jag är såååå värd det! Kan räkna på en hand hur många gånger jag varit borta sen jag blev gravid med Neo.

Natti natti!

Fiskgryta med sötpotatis och morötter

Kategori: Allmänt

Barnmatrecept

1sötpotatis
3 morötter

1 paket vit fisk
1/3 purjolök
1dl matgrädde
3dl vatten
3msk mjöl
2msk flytande margarin
dill
timjan
2 ägg

1.Skala och dela sötpotatis och morötter och koka tilla dom blir mjuka.
2.Blanda vatten och mjöl noga och häll sedan i grädden, smöret och purjolöken.
Koka upp och rör samtidigt.
3.Efter ca 5 min sänk värmen och lägg i fisken och låt sjuda i ca 15 min.
4.Krydda med timjan och dill.
5.Koka äggen i ca 10min och låt svalna. Dela i små bitar.
6. Mixa rotfrukterna med fisken ocg blanda sedan i äggbitarna.



Buse

Kategori: Allmänt

Man kan ju inte vara gudasnäll och lugn jämt. Ibland kan man busa till det också. Tack för att jag fått världens lugnaste och nöjdaste barn nr2. ♡


Livet

Kategori: Allmänt

Mitt dumma huvud satt och kikade på Livet på BB tillsammans med V nyss.
När det blev stressigt för ett av barnet och barnborskan, läkaren och alla i rummet slog det mig... det var nästan jag som låg där.
Deras stress, rop på fler folk och uppmaningen att mamman måste krysta för barnets liv fick mig att se hur det såg ut från "andra sidan" för vår del. Det var detta Stoffe fick uppleva som jag aldrif6 uppfattade då jag hade dödens smärta och det enda jag lyssnade på var att krysta för bebisens liv. Jag hann aldrig bli rädd eller stressad utan bara krystade och hade ingen tid eller energi över för att kunna bli rädd.
Tänk att detta hemska hände båda mina barn- dock lite värre med Vincent.
Jag känner mig då ännu mer tacksam för att det gick så bra och snabbt och att läkarna handlade så kvickt och utan någob tvekan.
Nu finns dessa guldklimpar hos mig- underbaraste varelserna på jorden och min kärlek för dom är starkare än man kan beskriva. Så fort jag bara ser dom så kan jag börja gråta. Deras liv är mitt liv. Det är dom jag lever för ♡






Godmorgon

Kategori: Allmänt

Klockan 05.30 tog Vincent morgon. Pigg, glad och snackig. Jättekul -inte!
Neo sov 30 min till men vad gör det när man inte får somna om?
Så idag behövde vi inte stressa alls och var på dagis INNAN 9. Yey.
Vincent var sjukt trött när vi kom hem för jag hann ta av honom overallen och upp i min famn och det tog ca 3sek sen sov han- i min famn!!! Galna du! Nu ska jac vila lite innan det blir matlagning och fotofix :) Kanske hinner med medans lille sover. 😊


Kategori: Allmänt

Dagen fortsatte fantastiskt och vi köpte mat från mrs saigon vid oss. Tog med det upp och gnagde i oss allt i ett nafs. Barnen lekte hur bra som helst och låg bredvid varandra och byggde med duploklossar. Ett fasligt oväsen men dom hade roligt - huvudsaken.
Kl 15 började rytmiken så vi gick och mötte upp Paulina när Malin kilade hemåt.
En rask prommis till lokalen och en massa dans, sång och glada miner förgyllde em. Direkt efteråt promenerade jag och barnen till triangeln i väntan på att S skulle komma dit. Han behövde besöka en affär och varför inte en promenad och en latte då?! :) En stund där och sedan hemåt för mat och när barnen somnat hade jag egentid. S stack iväg på annat och jag slog på en film och f
pysslade med Neos "bebisbok". Imorgon är det Vincents tur.

Helt galna, busiga och alldeles alldeles underbara ♡

Jag är sååå glad att barnen är på bättringsvägen. Mycket mindre snuviga och inte alls lika hostiga. Försvinn hemska förkylning och KOM vår! Läste att det skulle bli sol nästa vecka- hoppas hoppas det stämmer. Som jag längtar!

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Äntligen mår jag bättre. gissa varför?! Jo efter 2 hela dagar hemma är jag på dejt med Malin. Latte/frukost och en massa underbart mys.
Lunch snart och ännu mer mys- ända fram till 15. :) Helt fantastiskt!

YEY!!!♡

Vackert

Kategori: Allmänt


Dessa fina napphållare kom hem till oss idag. Är jättenöjd då jag beställt dom precis hur jag velat ha- färg på ring, tyg och klämma.

Mat o mat.

Kategori: Allmänt

Helt mysko. Jag har varit hemma i 2 dagar utan att göra nåt speciellt. Och nu känner jag mig ensammast i världen. Alltså 2 (!!!) dagar bara. Behov att umgås med mi a vänner? Svar JA. Som tur är kommer Malin o Isabel in till stan imån så vi ska ha långdag och sen väntas rytmik på em.
Tur att barnen är på bättringsvägen och att förkylningen börjar släppa så smått. Hade inte klarat en enda dag till inne. Barnen blir också rastlösa trots en massa lek och bus.
Idag stod Vincent upp när jag höll lite i hans ena hand bara ♡

Denna grabben har varit sjukt mammig idag. Ålat omkring mina ben och har varit arg när jag inte burit honom. Pju!

Nu är hela lägenheten storstädad från topp till tå och vi hälsar våren Välkommen! Så skönt när man vet att vartenda vrå är dammat och till och med taket damsugit.

Nu äntligen har V fått ny god hemlagad mat i frysen. Han tycker om mina fiskbullar med potatis o broccolimos men det behövdes mer :) Så ikväll blec det köttfärssås och spagetti som fick frysas in i burkar. Imorgon funderar jag på att hinna med att laga någon fisk till honom. Hoppas jag hinner. ;)
Jag gjorde.även spagetti och köttfärssås till resten av familjen med en massa andra ingredienser och jag hann också med en majssoppa till mig själv. Typ den godaste soppan i världen. Mums! Så en hel del matlagning har det blivit idag.


Såhär gosigt somnade lilla V när vi tvättade ikväll- han och jag. S och N var iväg och firade svärmor medans jag fick stanna hemma med en snorig gosse som behövde sova. Kl 19 slocknade han i vagnen trots att tvättiden höll fram tills 20.

Huvudvärk från helvetet så nu bingen!

Bort!

Kategori: Allmänt

nu sover vi bort förkylningen! Vincent har sovit bra nu i förmiddags så jag hoppas den hemska snuvan snart försvinner. Den blir iaf bättre och bättre! Tummen upp för det!
Nu mat, städning och sedan en runda till stan 😃

Neos favorit bus när han var mini var att ta fram alla dvd filmer. Måste vara ett barn största drömbus! Tack för den lixom.


Astma

Kategori: Allmänt

Astma var det ja.
Var på vc idag och nu är det konstaterat. Astma är det Neo har. Idag fick vi med oss med inhalator och 2 olika mediciner som ska inandas varje dag - flera gånger. Det gick bra idag men inget säger att det kommer gå lika lätt i fortsättningen.
Han är så tapper min kille. ♡ Hostat i 1 år i stort sätt och medicin på medicin....
Hoppas natten blir okej för honom.

Semla 👍

Kategori: Allmänt

Med två snoriga grabbar här hemma har vi bara tagit det lugnt idag.
För att få lite frisk luft gick vi till konditoriet och köpte oss en semla som jag o N delade på. Det är trots allt fettisdagen.

Dessutom var semlan gratis då jag hittade en tjuga på gatan utanför 👍 Haha, inte dumt alls!

Mina små hjärtan! Ni är bäst i världen ♡

Vårstädning!

Kategori: Allmänt

Idag har vi två sjuklingar här hemma. Gossarna är snoriga och Neo hostar en massa. Ikväll blir det vc ännu en gång för vi behöver ny medicin. Inget hjälper. ..

Vi har haft en toppenmorgon. En massa lek och grabbarna har lekt ihop när jag börjat med vårstorstädningen. Neos rum, hallen och vårt sovrum fick jag helt klart med dammning, städning o damsugning. Vädrade en massa också så hoppas dammet försvinner ut. Även damsugit taket. Innan dagen är slut tänkte jag ha hunnit med båda toaletterna och köket med. Imorgon får det bli dom resterande två rummen. Måste ju hinna med att mysa och laga mat med. Hoppas på en kort runda ute också så vi alla får frisk luft.

Måste bara skrika ut: I natt sov Vincent bra! somnade snabbt om efter sina 5 amningar så några h blev det inatt! Yey!

Nu ska jag krypa ner hos min minsting och vila en stund ♡

Bvc

Kategori: Allmänt

Idag var drt dags för 2,5årskontrollen för Neo. Min underbart duktiga kille. Kunde allt utan att tveka och var på så gott humör och mvg+.
Dock är han ju sjuk i sin hosta och vår bvcsköterska tyckte att vi skulle få ny medicin då han är väldigt medtagen av den. Sover dåligt, äter dåligt, extra trotsig och trött.
Min lillgosse hade växt till hela 90cm och tyvärr hade han inte gåty upp så mycket. Vågen stannade på 12,6kilo och jag ville komma på en extrakoll snart igen.
Kräsen gosse och jag kämpar på med maten för fullt. Men han har en stark vilja som är svår att bryta.
Hade han fått bestämma så hade det serverats korv varje dag. :) Galen!

Imorgon ska vi vara hemma och kurera oss och bara mysa. Tänkte mig en film, lek med lera och en liten promenad i parken.
Man kanske ska fixa med lite foton med om jag hinner.
Nu ska jag besöka John blund. Natti!

Bäst!

Kategori: Allmänt

Dagen har varit fantastisk. Trots hemsk natt så kilade vi till triangeln för en dejt med bästisen. Latte, latte o mat! Är tröttare än tröttast men det får bli en tidig kväll.
Lite fönstershopping blev det också och 2 böcker fick faktiskt flytta hem till oss. Bokrea och vilket pris! Super!

Vi hade ju några dagar att ta igen så en massa snack fick det bli. Mitt lillhjärta är superförkyld men hoppas att han snart får bli frisk.

Nu är vi hemma, har läst Neos nya bok och nu bygger vi med tågbanan. Båda barnen roas av det ;)


2,5h

Kategori: Allmänt

sömn allt som allt... överlever man verkligen med såhär lite sömn?
Vincent har varit så täppt i näsan och haft ont i magen så han somnade va 03.30.
Neo väckte mig 06.10 och har varit igång sen dess så jag har väl sovit 10min sen dess. Mellab 03.30 o 06.10 har Vincent ätit 2gånger så nån sömn har det inte blivit.
Jag är så avundsjuk på alla som får sova. ; (

Tekniska.

Kategori: Allmänt

Mina föräldrar stannade hela dagen. Inte förrän kl 18 tog dom tåget hem.
Vi har haft en supermysig dag. Ett besök på tekniska museet på några h fick det bli. Neo fick leka nere i leklandet men vi hann också med att kika på alla bilar, bussar, flygplan, tåg mm. Jag har varit där flera gånger men kan ändå inte få nog. Lika trevligt varje gång.





Nästa gång får vi ta akvariet. Vi hann inte med det idag :) Det tar längre tid än man tror när man är på museer minsann.

Nu kikar vi på film och snart väntar john blund.
Natti!

Morgonen

Kategori: Allmänt

En jobbig natt och morgon har det varir här. Vincent har vaknat runt 7 gånger-ätit 4gånger av dom. Neo vaknade 2 gånger och 1 av gångerna ville han inte somna om. han ville bara sova bredvid mig och det gick ju inte då Vincent sov där. Så Neo gick med på att ligga i Vincents spjälsäng :) Efter nån h bar jag in honom till min mamma och då accepterade han det. Gulle!

Vid 8 gick jag till Caroli och köpte blöjor och gröt (till Vincent). Inte en enda blöja kunde jag hitta här hemma så det var bara att klä på sig o kila iväg. Knappt trött! :/
Nu kikar vi på Vasaloppet med en kaffe i handen och har en lugn morgon. Neo leker med sin brio tågbana och har gjort det i ca 1h nu. Otroligt! Vincent ålar omkring här och har ögonen på tvn mellanåt.

Här är jag o lilla V i natt ;)

TGI Fridays

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi varit och ätit på TGI Fridays. Mamma, pappa, jag, Neo o Vincent. Lilla V somnade dock men vi andra åt oss mätta o belåtna.
Det är sjukt hög musik där inne så jah förstår inte hur Vincent kunde sova men så var det iaf!:) En god burgare besökte min mage och det var mumma.


Super

Kategori: Allmänt



Lite av det som fick följa med hem igår. 👍

Jobb

Kategori: Allmänt

Vincent somnade som tur var om igen. i 1 1/2 h ;) Tack älskade du!
Nu är jag påväg till ännu en dag på jobbet. Känns hemskt att åka iväg igen från lilla V :/ Men det är bra att tjäna pengar och sen blir det inte mer jobb på ett litet tag.
Idag blir det 3h och kommer då vara iväg i 4h. Gaaahhh, jobbigt! Hoppas det är en massa att göra så tiden går snabbt.

Båda småttingarna är förkylda och därför blir det en lugn helg för dom. ♡ Måste kurera sig från snoret och hostan.

Dödstrött

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er.
jag är såå trött. Lilla V har vaknat 2000ggr i natt och vid 05.30 tog han morgon. han ville inte upp men kunde inte somna om pga igentäppt näsa.
Så i nästan 1 1/2 h har han nu legat i mitt öra och gnällt, skrikit, gråtit. Jag har ont i huvudet av allt ljud.
Måtte han snart somna om. Jag behöver gå på toa o sova. Jag ska nämligen jobba i 3h sen och behöver mer än 2h sömn då. :/
Nässug och droppar har inte hjälpt alls trots 5 försök.
Tur att han är söt :)

Igårkväll satte vi igång en film (Maria Wern). Faktiskt jättebra!

Håll tummarna för mig nu!