Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Julshopping.

Kategori: Allmänt

Nu börjar det redan pyntas lite smått i butikerna. Och visst gillar jag det=) Tycker inte om höst så julen får gärna komma snabbare. Snart blir det att inhandla lite julklappar och idag var jag och handlade en julduk nån prydnad.

Snart får det bli en liten lista på julklappar så man inte glömmer något. Ska bli väldigt kul att köpa till Neo =)

Jag och Neo har redan börjat sjunga lite julsånger. Köpte barnkammarboken med julsånger och den har gått varm här hemma. Det är så mysigt.

Konstig natt.

Kategori: Allmänt

Ja vilken konstig natt det varit. Neo somnade redan vid 6 (var nog eftersom vi ställt om klockan och varit på babysim) och vaknade vid 11 för mat. Sen ville han ha mat igen vid 2, 5, halv 7. Då var han jätte pigg och vägrade somna om. Men jag var jätte trött. Förkylningen gör en ännu tröttare.
Men vid 8 gick vi och la oss igen och då ville han ha mer mat. Sen vaknade vi vid 10. Jag vaknade då av en gråtande bebis (fast han fortfarande sov). =( Stackars liten. Så han fick lite mer mat och sen var han glad igen!

Så det har inte blivit många timmars sammanhängande sömn här inte. Han är väl i någon slags tillväxtfas och vill ha massor av mat. Är ju iofs bra så han klarar sig från sjukdom.

Nu är han pigg o nöjd och sitter och leker i sitt babygym brevid mig!



Han viknar hej =) Myss med en av sina favoritgosedjur!


Vad jag är lycklig att jag har dig min prins! <3

Försvinn

Kategori: Allmänt

Nu tycker jag det är dags för min hosta att försvinna. Näsan rinner också för den delen. Väcker ju pojkarna hela tiden. Hoppas dom sover hårt i natt så dom slipper störas av det. =/

Tycker jag varit allt för sjuk på sista tiden. Kanske bör äta mer vitaminer. Ja det ska jag!

Babysim

Kategori: Familjen

Idag har vi varit på babysim för första gången. Neo var inte alls på humör för bassängen! Han vägrade sova på förmiddagen så jag blev ju supertrött när vi skulle börja simma. Det började 12.15. Han brukar sova runt halv 11. Men efter en stund i vattnen så blev han lite gladare. När vi var klara och bytt om på honom och han fått äta så slocknade han och vaknade inte på över 1 timme;)

Så han var trött den lille killen!


Igår hade vi mysdag=)

A + S

Kategori: Familjen


Kärlek! <3


Ikväll har jag o S haft myskväll. Först blev det tacos framför tv:n o en film.=)

Onda hals.

Kategori: Allmänt

Fy för min onda hals. Minns inte ens när jag hade ont i halsen senast. Var säkert flera år sen. Var orolig för ifall jag hade fått halsfluss för när jag svalde så grät jag nästan. Ont ont. När jag vaknade var jag jättehes och ont i kroppen.

Men Neo ville upp vid 8 så det var bara att gå upp och leka med honom. Han var piggare än någonsin. Så typiskt när man inte känner sig bra. Nu har han precis slocknat igen. ;) Utmattad efter allt bus.

Idag får det bli lugnt och hoppas jag blir bättre under dagen. Jag brukar inte vanligtvis vara sjuk länge så jag hoppas jag blir jättefrisk tills imån. Då är det babysim. Annars får jag väl stå bredvid och titta på när mina älsklingar busar i vattnet!

BVC idag.

Kategori: Allmänt

Nästa vecka fyller Neo 4 månader. Idag var vi ju då på kontroll på BVC.

Min kille växer på fint!
Vikt: 6550 g
Längd: 64,5cm

Stora killen. Men han är ju inte jätte stor. Alldeles lagom=) Ligger mitt på "normalkurvan" i vikt och är lite längre än den kurvan. Men inte gör det något.

Nu har vi haft besök utav 3st mammor o bebisar.=) Neo somnade som han brukar vid 8 och sover fortfarande utan att ha vaknat till en enda gång.
Dom andra söta bebisarna hade lite svårare att komma till ro. Vilket inte alls är konstigt dock.
Emma o Elliot gick nyss. Skönt att nån annan också är en nattmänniska. ;) Dom andra gick runt 10 tiden.

Nu ska även jag kasta in handduken. Är så himla förkyld och behöver sova bort den rackarns sjukdomen.
Gonatt!

Stava.

Kategori: Allmänt

Som ni märker blir stavningen ofta helt konstig. ;) Sånt märker jag inte förrän låångt senare och då har jag redan publicerat inlägget..
Jag läser inte igenom vad jag skriver innan jag lägger ut det så nu har vi klartgjort detta =)

Nu för tiden gör man ju allt så himla snabbt eftersom man inte vet när man ska hinna nästa gång med en sån liten hemma. Det blir även så med datorn;)

Hej förkyldning igen

Kategori: Allmänt

Ja då har jag sagt hej till min 3:e rejäla förkylning sen Neo kom. Lillen har klarat sig från alla än så länge, men här rinns det i näsan, ont i halsen och hosta! Tråkigt att jag måste undvika att pussa på mitt hjärta nu=(

Så nu används handsprit mycket och en miljon papper;) Hade till o med feber i tisdags men den har som tur väl försvunnit.

Snart ska jag o Neo till BVC för mätning o vägning. Alltid lika spännande! Det känns inte som han är så tjock så det är nog inte så jättemycket som tillkommit på vikten, men man vet aldrig.

300 foton ja.

Kategori: Neo

Och mer kommer det att bli. Bara Neos första 3 månader. Nu har vi hunnit ta mer bilder o tänkte framkalla många bilder på oss (mig o s). Måste nog också köpa ett till fotoalbum kom jag på!



Imån ska det som sagt pysslas! Skoj!=) Hoppas Neo tillåter det!

Bebisträff

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och träffat flera bebisar o mammor=) Natalie bjöd hem oss och det var alldeles underbart mysigt! Hon hade bakat bröd och annan buffé. Blev också tårta!

Idag var vi Natalie, Emma, Pernilla o Mimmi (och jag då haha). + våra små! Jag glömde min kamera hemma så fick tyvärr inga bilder från dagen.
Kanske kan få några av dom andra tjejerna iofs!

Idag fick jag hem alla mina bilder som jga framkallat. Blev 300st!!! Nästan alla är på Neo. Jag o Stoffe fick väl vara med på ca 10st.  Så imån ska jag klippa o pyssla lite och sätta in i ramar tänkte jag.

Aktiv bebis

Kategori: Neo

Jag har verkligen en aktiv bebis! Jag la honom i min/vår säng vid 8 tiden och somnade såklart om snabbare än jag hann blinka. Men Neo verkade inte göra det så när jag vaknade hittade jag en bebis såhär. Haha, han har verkligen börjat röra sig mycket.



Han har också hittat sina fötter helt mycket nu och pillar gärna på tårna!
Nu han Neo fått sitta en kort stund i bumbon också. Han tyckte det var väldigt intressant!=)


Pappa är beredd med nacken, men det behövdes inte. =) Stolt mamma här!;)

Framkalla kort.

Kategori: Allmänt

Igårkväll satt jag och fixade med framkallningen på internet. Jag har varit lite lat ang. det än så länge. Hade iofs lagt korten i en mapp men inte fått tummen ur och skickat iväg dom.
Ska göra en ny mapp idag och skicka iväg mer kort. Igår blev det 145kort och säkert lika många idag. Jag vill ha från dopet och nya fina bilder på Neo. ;)

Fick ju lite ramar och bäcker som man ska sätta in kort på lillen så det ska jag försöka hinna fixa i veckan också. Ifall korten hunnit komma såklart.

Alldeles strax ska jag o Neo springa ner till tvättstugan och slänga in en tvätt. Lite akut med en del av hans kläder o dregglisar. Jag måste verkligen köpa fler dregglisar. Jag säger det hela tiden men glömmer bort sen. Jag byter ju ca 3-5 om dagen och han har kanske bara 10st! Blir lite jobbigt;)

Trött....

Kategori: Allmänt

Åh vad trött jag är idag. Kanske har lite att göra med vädret. Kallt o mörkt. Men på dagen var solen framme och det var en riktigt fin höstdag. Men pigg blir jag ändå inte. Sen nästa helg blir det ännu mörkare. Ännu mer kaffe då kanske=)

Idag var vi och kollade på speglar. Tror vi har hittat någon som vi vill ha. Ska bara hitta en till som vi kan ha i hallen. Hmmm... Får kika lite här på nätet.

Direkt där efter åkte vi till Ola o Vanessa och där var det fotbollsdags. Frank o Carro kom också så männen satt som klistermärken framför tv:n medans vi tjejer satt o pratade. ;) Neo ville vara med tjejerna mest!


Neo är lite kär i spöket ;)

Fredagsmys med spel!

Kategori: Allmänt

Igår var det redan fredag igen=) Då fick vi besök av Carro o Frank. Då blev det skräpmat och massa snacks;) Fick också bli lite gott att dricka.
Spelet kom också fram. Och då fick jag o Carro revansch! Det blev helt enkelt en utklassning! Killarna låg på minus! Haha!

Neo var duktig igår och fick vara med oss lite. Han behövde inte sova förrän halv 9..;) Sen sov han som en stock ända fram till halv 5. Min duktiga kille!



Nu idag har vi haft lite besök till här hemma. Helena o hennes pojkvän kom en runda. Jag fick present och även Neo! Så fint, tack;)
Men nu är jag o Neo själva hemma för S är på hockey. Då passar jag på att sitta vid datorn medans lillen leker i sitt babygym!

Ikväll ska vi på kalas! Malin fyller år så en liten runda dit blir det!

Föräldrargrupp idag

Kategori: Allmänt

Om en timme ska jag och Neo på föräldrargrupp och träffa dom andra bebisarna och mammorna. Hoppas det blir något spännande samtal.

Idag fick jag sova till kvart i 9 och det tackar jag så hemskt mycket för! Och vädret är så fint så jag kanske kilar ut lite innan föräldrargruppen börjar så jag hinner gå in i några affärer.

Jag måste lägga ut en tavla i närbild som Neo fick i doppresent av Isabell o Benn. Den var så fin!!!:

Hos Linus o Madde.

Kategori: Allmänt

Ikväll var vi bjudna på en sconeskväll hos detta kära par=) Vi fick hemmagjorda scones som var underbart goda!! Blev mätt som bara den och behöver nog inte äta något på ett dygn nu. Mums.

Lilla Neo hade ont i magen ikväll så jag kunde tyvärr inte vara med i samtalen så mycket eftersom jag fick trösta honom. Men direkt när vi började gå hemåt så slocknade han i vagnen och vaknade knappt när jag klädde av honom och la över honom i hans säng. Hoppas hans knip i magen har försvunnit!
Det gör verkligen ont i hjärtat när han har ont. Tur att det är väldigt sällan!

Nu ska jag hoppa till kojs tillsammans med min familj (som har ju redan sovit ett tag=)). Som vanligt sitter jag uppe helt länge!
Natti!

Pigg kille

Kategori: Allmänt

Jag gick och la mig innan 12 igår (!!!). Så då tänkte jag att jag skulle få sova några fler timmar än vanligt. Vi brukar gå upp mellan halv 10-halv 11. Men ack nej. Det kändes som Neo visste att jag gick och la mig tidigare än vanligt för idag ville han gå upp vid 8. Så några fler timmar blev det inte ändå. Och såklart skulle han äta o bytas på 2 gånger mellan.

Så nu idag har jag fått underhålla honom i form av lite bus, sång och prat. Snart somnar han nog (ser så ut i hans ögon;)) Så då tänkte jag få lite gjort.
Har skrivit 2st lappar som ska avklas innan veckan är slut. Idag får bli mycket eftersom jag ska på föräldrargrupp imån. Och efter det blir det nog en lång prommenad med några tjejer därifrån.

Jag håller också på att tvätta dom sista maskinerna av Neos kläder. Åh vad mycket tvätt det blir när man har en kräkbebis! =) Det är bra med dregglisar men det hjälps absolut inte alltid. Men det är iofs bra för då används alla kläder vi har. Han har så mycket kläder...;)

Babycafé

Kategori: Allmänt

Idag var jag o Neo på babycafé här i Malmö. Vi gick dit med Emma o Elliot och Natalie o Liam. Men sen var det ju många mammor och bebisar/barn där. Den äldsta var 1 år. Vi började med att sjunga en stund med dom små och sedan blev det fika, prat och mys.
Det var spännande med en ny upplevelse och det blir nog fler gånger.

Innan vi gick dit satte vi oss en stund på espressohouse för lite mat o dryck!


Elliot o Neo. Neo är 3 dagar äldre.







Mina tår kom visst med=)

Neo låg kvar någon minut när Elliot ville äta. Då kommer det ett annat barn krypandes (fort som bara den) och håller på att skalla Neo. Som tur var så såg jag han komma så flög upp ur soffan och hann ta upp honom precis i tid. Var nog 1 cm från den andra bebisen. Blev helt rädd!

Vad kul!

Kategori: Allmänt

Vad roligt att höra vilka ni är som läser=) Jag lägger inte ut era inlägg (ifall ni inte vill såklart;)). Nu fick jag lite mer pepp och vill då blogga mer igen. ;)

Dopklänningsbilder;)

Kategori: Neo

Jag ville så gärna ha många bilder på Neo i dopklänningen så jag fick helt enkelt kränga på honom den igår och ta en massa bilder då=) Han var så underbart söt!!
Jag lägger ut några st:




Kan man vara finare?













Nu är det fixat så jag kan lägga in bilderna från systemkameran här. Haha jag är lite långsam men bättre sen tän aldrig;) Så nu kan det komma in fler fina bilder.

Hoppas dom uppskattas=) Vet ju inte ens vilka ni är som läser bloggen. Vore ju kul ifall ni ville skriva och tala om. Lägger inte ut det synligt! ;)

Skitväder.

Kategori: Allmänt

Idag har det minsann varit skitdåligt väder. Regn regn regn. Så jag och Neo har bara varit inne och lekt, sjungit, läst sagor och myst=)

Idag skulle vi åkt o handlat på ikea men det hann vi aldrig =( Lite synd. Men det tar vi en annan dag.

Idag satte jag i Neos nappar i hans nappbehållare. Så fint det blev!:

Nu äntligen får jag sitta

Kategori: Allmänt

Vilken intensiv dag...

Jag o Neo skulle gå o fika med Sara o hennes lilla Samuel. 5 i 12 gick jag ut till hissen. Då kom den aldrig. Blev såklart tokig eftersom hissen alltid är sönder så jag ringde numret som stod bredvid. Fick då som svar att det är översvämning under hissen i källaren och att den därför är avstängd. Blir ju skitarg eftersom jag bor på 5 våningen och inte kan gå ner med vagnen själv.

Jag fick springa ner med Neo och så fick Sara hålla honom medans jag sprang upp igen och gick ner med vagnen. Skitjobbigt =(

När vi sedan hade fikat klart (3 timmar senare) var fortfarande hissen avstängd. Då stod jag där själv och kunde omöjligt gå upp med Neo i vagnen. Var ännu argare och ringde Stoffe och svor i luren..;) Jag bestämde mig för att springa upp med Neo och kuta snabbt ner och hämta vagnen men precis när jag skulle ta upp honom så kom en arbetare upp som hade hört mig prata i telefonen (haha!!). Jag bad honom om hjälp att bära upp vagnen och det fick han såklart göra.

Innan han gick ner igen sa jag att hissen gärna fick vara igång igen 45 minuter senare för jag hade tvätttid! ;) Och det var den minsann!

Så det blev en miljon tvättrundor och har fortfarande ca 7 maskiner kvar. =( Får blir ett par imån också.
Mellan tvättningarna fick jag roa lillen som inte var på humör att vara själv. Så vi hade sångstund och läste böcker och annat kul.

Så nu har jag städat här hemma och satte mig precis ner för att vila ryggen. Det får nog snart bli sängen för min del....

Söndag 16/10

Kategori: Allmänt

I morse hittades Neo sähär i sin säng:


Haha, pigg och glad och jag undrar hur kudden hamnat där? SÅ mycket som han sprattlar blir jag iofs inte förvånad ;)
 
Jag var dock inte redo att gå upp så jag gick in till vardagsrummet och somnade om. Stoffe fick leka med Neo. Hehe. Var fruktansvärt trött idag så det fick bli så.

Nu har vi hämtat hem presenterna som Neo fick på dopet. Alla sakerna var så underbart fina och kommer komma väl till användning! Tack så mycket alla! ;)
Kuverten är pengar eller öppnade konton till honom.



Vi har inte hunnit packa upp allt än, får bli imån =)

Neo Arvid Christopher Lindström

Kategori: Allmänt

Idag döptes Neo. Han var alldeles underbart snäll och tyckte det var kul att titta på alla i kyrkan. Ljuskronan var iofs favoriten. Men efter en del gäspar så somnade jag som en stock i famnen på sin fadder och sov länge ;) Men eftersom dopklänningen skulle av så var han tvungen att vakna..hehe. Galna bebis!












Sen på kalaset efteråt blev killen så trött så han slocknade igen! Men idag gjorde han mamma stolt! =)

Nu ligger båda mina pojkar och sover och klockan är inte ens 10 ;)

Tack alla för en underbar dag som jag aldrig kommer glömma! <3

Lite nervös. =)

Kategori: Allmänt

Imån ska min kille döpas. Hoppas han är lugn och sansad i kyrkan. Börjar bli lite nervös att han ska bli arg när det inte är jag som håller honom! Men jag håller alla mina tummar.

Idag har vi två varit och träffat lite bebisar. Bebisarn o mammor från föräldrargruppen på BVC. Vädret var väldigt fint så vi började med en fika och sen tog vi en ganska lång prommenad på nån timme. Godingen var inte hungrig på 4 timmar! Jag blev jätteförvånad, men glad! hehe.

Nu sover han som en stock här bredvid mig.

Snart kommer syster hit =) Om en timme!

Nu ska jag kolla IDOL!

Åka tåg idag!

Kategori: Allmänt

Idag var jag och Neo en runda i Växjö. Jag fick mitt hår färgat och klippt. Alldeles fantastiskt! Neo var så glad och snäll idag och tågresan gick väldigt väldigt bra!


Mitt hjärta på vägen till Växjö....




Såhär trött var han på vägen hem till Malmö ;)

SNART!

Kategori: Allmänt

Jag ville bara skriva att jag ska snart lägga ut förlossningsberättelsen. =) Jag har ju nu fått mina papper från BB/förlossningen så jag har bättre koll på tider osv och har påbörjat skrivandet. Så snart....;)

Bebisfest

Kategori: Allmänt

Idag hade bebisarna lite träff. Vi mammor fick också vara med och hålla koll på dom små krabaterna. ;)
Först gick vi till ett fik nere på Hansa och där var dom så otrevliga att jag blev galen. Innan vi ens hade satt oss så började dom tjabba om att vi inte fick sätta vagnarna i gångarna för deras jävla mat skulle ut där. Precis som vi inte skulle handla? Vi handlade precis lika mycket som alla andra där.
Och för att tillägga så var vi dom enda gästerna!!!!!!!!!! Usch, vi tänkte gå men ville jävlas så vi stannade kvar!

Efter en stund ville vi ändå inte gynna dom mer så vi fortsatte till ett annat fik och där satt vi i flera timmar! ;) Alla bebisarna skötte sig exemplariskt och verkade glada och nöjda!



Pernilla med sin lilla Elin o Natalie o hennes Liam.



Fina Elliot med mamma Emma



Ingen trevlig personal här inte



Lilla Isabella o hennes mamma Linda



Mycket bättre på detta fiket =)



Glada killen



Neo o Elin



Go o glad min kille! ;)

Glada unge =)

Kategori: Neo

Idag har vi övat en stund (eller Neo haha) nacken/rygg. Han fick ligga i babygymmet och han var inte alls sur idag. Han verkar tycka det är lite roligare nu när han vet hur han ska göra och när han blivit lite starkare.
Babygymmet o babysittern är helt underbara och han älskar verkligen dom! Nu ligger han och leker för fullt i gymmet och slår på sakerna som hänger över honom och skrattar! =)










Glada unge =)



Vi var en runda på stan förut. Jag inhandlade strumpbyxor och raggsockar och hörselskydd till honom. Och till mig blev det lite sytrådar och en drycktermos. Hoppas denna inte läcker bara, så som min förra gjorde.
Nu ska jag kolla mer på desperate o mysa med sonen ;)

Min goding är över 3 månader

Kategori: Neo

Vad tog tiden vägen? =) Han börjar bli stor. Snart är det dop och då är han redan 3½ månader!
Nu sitter han och leker med sin prasselbok och ser så nöjd och glad ut, medans jag dricker mitt kaffe!



Måndag

Kategori: Allmänt

Då var det måndag igen.
Idag var det möte med prästen för att gå igenom lite med dopet. Det gick snabbt o lätt så det verkar bli bra tycker jag allt.

Sen satt vi och besämde alla inköp osv så nu är det fixat.

Idag har jag hunnit med lite tvätt men Neo gillar inte alls när vi ska tvätta så det får inte bli på dagen i fortsättningen, utan på kvällen eller helgen.

=)

Vi två.

Kategori: Neo

Jag o Neo hade en mysstund igår! ;) Pratade på för fullt och log o skrattade!


Nu är Neo 3 månader. ;) På bilden 3 månader o 4 dagar!

Överraskningfest!

Kategori: Allmänt

Det blev ingen pizza o filmkväll igår. =) Det var ju vad jag trodde att det skulle bli. Stoffe sa att Emil behövde hjälp med en hylla eller nåt så han var tvungen att åka o hjälpa honom. Okej tänkte jag? En hylla på en lördagskväll som inte kan vänta tills imån?=) Men jag skulle ändra mata Neo o städa lite här hemma så det gjorde inte så mycket.

Vi skulle mötas halvvägs hos våra vänner så jag o Neo började gå runt sju. Och då fick jag ett samtal från Vanessa om att hennes son Charlie hade börjat spy och var jättesjuk. Så vi bestämde att vi inte skulle gå dit ändå så det var bara för mig o Neo att vända igen. Ringde Stoffe och vi möttes på vägen tillbaka.

När vi kom hem så fick jag en mindre hjärtattack! Där stor många av våra vänner och överraskade mig med en fest som Stoffe fixat! =) Så underbar han är. Han vet hur man ska göra mig riktigt glad!
Det blev tacos och mycket dricka o gotte sen!
Kvällen blev MER ÄN LYCKAD! Idag är jag trött eftersom jag inte hann mer än hoppa ner i kojs (ca halv 3) innan Neo var hungrig. Så det var bara att mata honom o byta blöja innan jag fick somna. Så det blev inte många timmar i natt, men det får bli en tidig kväll istället!

Tack min älskling o alla fina vänner som förgyllde min kväll! <3


Min kärlek!



Fina Carro!





















Kanonpresenter! <3







Emil hade fixat! ;)

Kalas för mig

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft lite kalas för mig. Mina föräldrar, min syster med pojkvän, S föräldrar o hans bror var här. Så det blev god mat, en runda på stan och sen tårta =) Neo har varit en ängel idag och myst som bara den! Nu ligger han här bredvid och pratar med sina barbapapaleksaker!

Alldeles strax ska vi till Ola, Vanessa o Charlie! Blir filmkväll med pizza!

Här är en del av presenterna jag fått. Jag fick även en del saker till köket, presentkort på kläder, lotter och lite annars underbart fint! <3


Från mina hjärtan! =) (Stoffe o Neo)



Startkit från sambon!



Mamma var snäll o fixade en symaskin!;)




Fin ljusstake av mina föräldrar



Digital fotoram av min fina syster o hennes pojkvän

Min födelsedag!

Kategori: Familjen

Igårkväll var vi ute och åt på restaurang. Mysigt men snabbt fick det gå. Neo var inte på humör alls. 3 månaderstrots javisst!

Efteråt var vi och hämtade min symaskin också!! =) Så nu när jag fått ett startkit o en maskin så är det bara att köra igång. Hoppas Neo är en snällis nästa vecka så jag hinner göra något.


Suris Neo!


Min kärlek!

Galet lång dag

Kategori: Allmänt

Dagen har varit jättelång. Jag är så fruktansvärt trött. Jag tar bilder och skriver mer imån.

Vi har iaf varit på restaurang ikväll! =)

Grattis till mig!

Kategori: Allmänt

Klockan är åtta o jag har redan varit uppe 1½ timme. Jag tyckte att jag skulle få en härligt sovmorgon på min 25årsdag, men det tyckte inte Neo.

Stoffe kom in och sjöng för mig innan han gick till jobbet ;) Neo ville också fira sin mamma och firade lite extra genom att inte vilja somna om.
Det ser ut som han kanske kan somna om snart, men så behöver inte alls fallet vara ;/ Men jag håller tummarna iaf!

Vädret ser ut att bli tråkigt tyvärr. Jag som hade tänkt gå och shoppa lite till mig sen. Hoppas att det slutar regna iaf. Jag är glad att det inte är snö. Minns att för några år sen var det snö (!!) på min födelsedag. Usch, jag hatar snö!

(Nu somnade Neo ;)) Så nu ska jag hoppa bums i säng igen.

Grattis igen till mig på min dag ;)

Härliga onsdag!

Kategori: Allmänt

Jag hann städa lägenheten klart igår. Stod till 00.00 innan det var dags för sängen. Ville ju få golven skurade också. Haha, det har jag sagt att jag ska göra sen vi flyttade in men det har inte blivit av. Så nu jävlar ;) Det känna så mycket fräschare! Jag hann också damma överrallt o damsuga och städa toaletterna och allt annat. Nu behövs inte det på ett tag. ;) Eftersom vi ska ha gäster i helgen också så känns det skönt att ha det gjort.

Min plutt har varit så glad hela morgonen. Han vaknade vid 9 och tyckte det var dags att stiga upp, men vi låg och pratade i sängen till kl. 10.

Om en timme kommer Neos bebiskompisar. Då ska vi ha en trevlig dag här hemma hos oss med en del kakor o kaffe! Vädret är ju inte jättebra idag så det var nog bra att vi bestämde oss för att vara inne. Inget regn men moln och blåst.

Igårkväll var jag och träffade Johanna o Linn från min gymnasieklass. Johanna har jag ju träffat en del men Linn hade jag inte sett på 5 (!!) år! Det var ett kärt återseende. ;) Ganske komiskt att ingen av oss visste att den andra bodde här i Malmö. Haha.
Men nu blir det absolut fler gånger.



Här är några av presenterna från Neos moster ;) Han fick även 2 bodys o ett par strumpor, men dom ligger i tvätten.
Filten tvättade jag direkt eftersom han älskar filtar. Så den kan reda nu användas :)

Så fina saker! ;) Tack syster!

Äntligen en trött bebis.

Kategori: Allmänt

Neo har varit pigg idag och jag har då inte fått något gjort. Jag ska vara vid honom och busa annars blir hans ledsen. =/ Men jag hann iaf att duscha ;)

Men efter många timmars bus så har han nu somnat så jag passade på att damsuga och skura golven. (har inte hunnit alla men iaf en början). Nu lagar jag mat och har även plockat iordning en del. Så nu ser det okej ut här hemma.
Imån ska jag ha lite gäster och då får det ju inte se ut hur som helst.

Får se ifall jag hinner skura resten med annars får jag väl ta det nån annan dag.


Min goding. Filarna låg inte såhär när jag lämnade honom för duschen ;)

Helt slut.

Kategori: Allmänt

Alltså jag är helt slut ;) Har haft syster på besök. Neo var lite småsur idag tyvärr. =/ Men ibland får även han vara det. Han somnade redan vid 8 och sover nog för natten nu. Han avskyr när jag tvättar eftersom han måste följa med ner varje gång och hans dagssömn rubbas=( Så dom dagarna är han ofta lite sur på kvällen.
Så det får nog bli tvätt på kvällarna framöver.

Sen har jag också hunnit klippa S och ska vika tvätten nu. ;)

Det blir nog en sen kväll även denna men imån har jag ingen speciell tid att passa. Hoppas lillen vill sova lite längre!

Neo fick jättefina saker av sin moster idag! Bilder kommer imån ;)

Moster

Kategori: Allmänt

Idag ska Neo får träffa sin moster för första gången. Hon bor utomlands så det blir lite svårt att träffas ofta då. Det var nu ca 5-6 månader sen jag träffade henne. Så det ska bli jätteskoj!


:)

Dålig jag är.

Kategori: Familjen

Idag har jag inte hunnit blogga något alls.

Dagen har varit fullspäckad.

Vid 11.00 var det brunch! Mycket trevligt och underbart gott! Idag var vi inte lika många som senast, men iaf 8st =)
Sen åkte vi för att byta vår resespjälsäng sm var sönder. Vi passade då på att kika på dopklänning också. Det fanns inte så många inne så dom skulle slå oss en pling imån när dom fått in fler.
Sen blev det inköp av badbyxor till lilleman eftersom vi ska börja på babysim om mindre än en månad.!

Hmm, när vi kom hem blev det mat och sen har jag städat och städat och städat. Nu är jag helt slut! Och ändå är det inte klart. Men fick bort mycket damm och det ser okej ut! ;)



Här har vi vår lilla familj. Dock en gammal bild. Tror det var ca 2 månader sen.

Lördags kväll

Kategori: Allmänt

Nu när Neo sovit en stund och jag vet att han inte kommer vaknar förrän många timmar så tog jag fram vin o lite godis ;)

Jag har städat en del och belönar mig såhär på kvällen med detta. Ibland är det så skönt att vara själv och inte göra något. SPeciellt eftersom veckan varit fullspäckad.
Har även Ironman på tv:n som jag kollar på lite då och då ;) Vi får väl se när Stoffe ringlar hem =)


Alkoholfritt vin men gott ändå.


Kalas

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på kalas. Neos kusin fyller 4 år. God mat och tårta =) O en massa kaffe. Mår nästan lite illa nu ikväll för det. Men gott var det!

Neo är trött efter en lång dag så han slocknade redan vid halv 9. Stoffe är hos Ola och stannar nog ett tag så jag fixar här hemma lite.
Nu är vasken fixad så inget stopp där inte. ;) Så nu diskar jag på för fullt. Det känns helt befriande. Haha!

Många som fyller år sep/okt så det har varit en del kalas och kommer bli mer.
Själv fyller man ju år på torsdag så mina föräldrar + syster (o hennes pojkvän) kommer nästa helg så det är alltid trevligt. Veckan efter blir det dop. Så det blir mycket nu i okt.
Hoppas det fina vädret håller i sig lite iaf! Åh vad jag har njutit!

En bild på Neo. Han tycker om sin snuttefilt ;)