Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Vart är solen?

Kategori: Allmänt

Vart är min älskade sol??? Regn regn och regn. Fy vad trist!
Jag och lillen får nog ta en runda på stan sen. Innan dess får det bli lite städning och tvättning.
Inte kan vi gunga heller när det regnar =/
 
Igår blev det ett spontant besök hos våra grannar. Råkade bli några fler timmar än planerat =) Stoffe fick gå in med Neo och lägga honom medans jag stannade kvar. Klockan kvart över 10 knackade han på och undrade om jag ville ha mat ;) Jag hade helt glömt bort det, haha!
Knäppt!
 
 

Sovmorgon - inte för mig

Kategori: Allmänt

Idag var jag en snäll sambo. Gick upp med lillen halv 8 då han var pigg=) Men tyckte att jag skulle vara snäll så jag smög ut med honom utan att S vaknade.
Blev mycket bus, lek och mat innan han ville sova igen vid 10 tiden. Eftersom jag ska kila till jobbet snart så var det ingen idé mig för att gå och lägga mig igen så här sitter jag.... S sover fortfarande! Klockan är strax halv 12! Bra tjej jag är idag! ;)
 
I eftermiddag väntar kalas för fina Stella som fyller 1 år! Jag och Neo ska dit och fira henne.Då blir det att Neo går på sitt första barnkalas. Blir nog spännande. =)
 
Nähä, nu måste jag kila- jobbet kallar!
 

Kantarellstuvning

Kategori: Allmänt

Nu ikväll har jag gjort med kantarellstuvning! MUMMA!!! Stoffe missade detta goda eftersom han är på äventyr.
 
Neo somnade precis och jag har ätit detta goda och ska nu sätta mig o kika på Desperate housewives.
 
 
 
En riktig myslördag!
Trött som få är jag så det behövs =)
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Igår hade vi en mycket trevlig kväll. Vi fick besök av Emma, Elliot och Andreas. Neo blev såklart glad då han fick leka så mycket med Elliot =) Eftersom Neo numera går rätt så mycket så har han gått ÄNNU mer idag. Han såg väl Elliot som sprang omkring här hemma som en galning! Inte ville han vara sämre.
Så det dröjer nog inte många dagar tills han enbart går.
 
 
 
Fina killarna <3
 
 
När gästerna kilat hem satte vi igång filmen Shutter Island! En riktigt riktigt bra film! Jag orkade såklart inte se hela men såg klart den idag ;)
 
Neo ville inte somna förrän dom gick hem så idag fick vi verkligen sovmorgon!!! =) Skrutten vaknade halv 10 idag! Så snällt!
 

Bra filmsmak!

Kategori: Allmänt

Neo har minsann bra filmsmak! Desperate H =) Han valde helt själv! Bra gjort...haha!

Älskar paket =)

Kategori: Allmänt

Igår kunde jag äntligen hämta mina fina kläder som kommit från Nelly. =) Som jag längtat!
Nu börjar garderoben fyllas på! Varje dag hittar jag något klädesplagg som får flytta till soptunnan! haha! Nytt är härligast!
 
 
 
Igår fick lite kläder flytta hem till lilleman. Tyckte han behövde lite byxor och denna skjortan var ju bara så underbar! Tur att vädret är toppen så han kan använda lite sommarkläder nu =)
 
 
Det får bli en runda i parken när han vaknat och ätit! Jag behöver få lite bränna och Neo vill gunga!
Passar perfekt då ju!
 

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Då är det månad igen. Dagarna bara springer iväg.Det är så mycket att göra nu för tiden men månadagar finns det alltid mycket plats för bloggen >=)
 
Då tar vi alltid det lungt på förmiddagen. Neo sover och jag lagar mat. Jag fick minsann också sova en stund. Så skönt! Jag är så fruktansvärt trött! Tror att vädret har gjort mig extra trött. =/ Nu är det dock sol ute och det skulle det vara hela veckan! Så hoppas jag blir lite piggare denna veckan.
Lördagens bravader har också satt sina spår! Jag märker verkligen att det var TVÅ (!!!!) år sen som jag var ute senast! Sjukt jag vet!
Lördagen startade med att mina föräldrar kom på förmiddagen. Dom skulle vara barnvakt och sova över här. Både jag o S skulle ut på olika håll nämligen. Så snällt av dom <3
Vid 12.00 började jag jobba och kom hem runt 17 tiden. Blev snabbt att duscha o fixa iordning mig eftersom vi skulle ut o äta- Mamma, Pappa, Neo o jag.
Vid 20 tiden mötte jag upp Vanessa o Carro på lilla torg och där satt vi fram till 02.00. Drack lite gott och snackade skit =) Det var toppen!
Jag tyckte inte att kvällen skulle sluta då så jag mötte upp Vanessa nr 2;), och då blev det lite dans innan sängen väntade!
Jag hade väldigt roligt men är fortfarande riktigt trött! Tur att jag har underbara föräldrar som tog och lekte med Neo igår morse så jag o S fick sova ut ändå till 10.30!!!! Sovmorgon!!
 
Neo hade dock inte märkt att vi var borta för han somnade strax efter jag gått och vaknade för välling när jag kommit hem=)
 
Igår fick det bli en riktig söndagssöndag!
Först lunch med mina föräldrar innan dom åkte hem och sedan på kvällen blev det pizza och hyrfilm med min kärlek.
 
 
 
 
 

Hårfint!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag mitt hår klippt och färgat! Utväxten var inte att leka med så jag är numera glad!=) Slitet som f*n var håret också. Det behövdes en rejäl klippning. (enligt mig iaf). =)
 
Så idag fick jag träffa Isabell och Emma! Väldigt mysigt! Dagen var underbar och Neo prickade in att sova precis när vi klippte o färgade. Det uppskattades otroligt mycket. Det brukar inte vara så nämligen;)
 
Alldeles strax kommer Gäd på besök. Då får det nog bli en prommenix med Zico också.
 
En fullspäckad dag men ack så mysig! Positiva jag!
 

Småland

Kategori: Allmänt

Nu känns det rätt länge sen jag var och hälsade på i småland. Men imån blir det en tripp dit. Kommer hem på torsdag iaf så det blir bara en snabbvisit! Man måste hinna med mycket;) blir klipp, färg för min del, träffa lite kompisar och myyys! Nu måste jag sova så jag är lite utvilad till imån:) natti natti! 

Neo 1 år

Kategori: Allmänt

 

Äntligen nya bilder

Kategori: Allmänt

Vad man kan vara lat ibland! Jag har inte tagit tag att lära mig att göra om bilder i alla olika former o sätt. Nu satte jag mig ner och faktiskt kollade igenom alternativen! Väldigt skoj =)
Så nu framöver kommer det bli fler bilder här i bloggen. Det blir väl kul?
 
Jag är faktiskt väldigt urusel på datorer och mycket annan teknik men nu har min hjärna börjat jobba igen så det ska väl bli bättre. haha!
 
Igår fick en jacka och en tröja följa med hem till Neo.
Jackan är dock för hösten eftersom den är lite för varm nu.
 
Neos nya jacka.
 
 
Lovley!
 
 
Skrev igår att vi åt kylling. Slänger även in en bild på detta. Kan ju insperera er att äta det idag kanske ;) MUMMA!!

Beck

Kategori: Allmänt

Nu ska vi kolla på Beck- Levande begravt! En riktig söndagsfilm. Det blir endast Jag, Stoffe och god mat (kyckling) Mumma!

Galen helg ;)

Kategori: Allmänt

Denna helgen har varit galen! =) I fredags var vi på besök på bvc. Vaccination och vikt och längd mätning. Allt var kanon men det var inte alls skoj att bli vaccinerad tyckte Neo. =( Vi hade mys hela förmiddagen innan han blev pigg och busig igen. Hela vaccinationen var som bortblåst då. Haha!

Sen blev det handling och därefter kom mina föräldrar på besök! Dagen var väldigt intensiv tycker jag. =) Men himlans mysig!

Lördagen inleddes med sovmorgon till 9.00 =) Underbara unge! TACK! Därefter blev det frukost på balkongen. Mumma!

På eftermiddagen var det kalas för Neo. S släkt kom och det var himlans trevligt. Neo verkade ha en toppendag i alla fall. Han vägrade sova på eftermiddagen och var glad och busig ända fram till kl. 20 då han slocknade ;)

När gästerna gått hem börjades det med bak inför söndagens kalas. Jag gick och la mig kl 24. Jag orkade inte fortsätta. Hjärnan hade lagt av helt enkelt. Men kl 8 dagen efter fortsattes det med mer bak. Jag o S hade fullt upp fram till klockan 14 då gästerna kom. Det blev en jättelyckad dag och Neo var underbart glad även denna dag! Han hade många bebisvänner på besök och dom busade mycket.

Han vägrade somna förrän 20.30 ikväll fast han hoppat över eftermiddagstuppluren även denna dag! Kvällen kantades av massa bus o lek med dom nya leksakerna!

 

TACK ALLA SOM FÖRGYLLDE DENNA HELG <3

anniehmartinsson

Kategori: Allmänt

på instagram - det är jag!
Är ni sugna på att följa mig där så heter jag så som rubriken lyder =)
VÄLKOMNA!

Kasslergryta

Kategori: Recept och mat

Idag fick det bli en kasslergryta till lunch. Jag o Neo mumsiade i oss en massa. Blev helt chockad hur mycket lillen åt. Han verkade tycka att det var riktigt gott.
Tur att det blev lite över så han kan få det igen ;)


Haha Neo åt nästan lika mycket som jag =)



Det ser inte så mycket ut för världen men gott var det.

Kantareller, kassler, broccoli, lök, creme fraiche, matlagninggrädde,
mjölk, kalvfond, vitpeppar, svartpeppar, vitlök. ;) Mumsig blaning!

Pyssel

Kategori: Allmänt

Nu har jag minsann tagit tag i lite pyssel. Sytt fast lite knappar som flugit av från tröjor och tog även fram tyget till kuddarna som jag ska sy.
Förhoppningsvis blir dom klara idag eller imån =) Tyget har legat på garderoben alldeles för länge. Vi behöver lite färg på balkongen så där får dom bo när dom är klara.


Detta härligt tyget ska få pryda mina kuddar







Gardiner ska också sys här hemma. Nu när jag ändå är i farten hoppas jag att det också blir fixat innan helgen. Eller i alla fall börjar på dom. Det är det som är det jobbiga.
Balkonggardinerna (2st längder) ska bara fixas till lite innan dom kan hängas upp, och då är det komplett där. Det får i alla fall fixas idag.

Någon som har tips på annat kul att sy så släng iväg en kommentar!;)

1 år som mamma

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens finaste 1 år, vilket betyder att jag varit mamma i 1 år idag! Helt knäppt!;) tiden går snabbt men samtidigt känns det som han funnits hos oss jäääääättelänge! Detta har iaf varit det bästa året i mitt liv! Tack Neo för att du är BÄST<3
Vi har haft en mysig dag! Först hade vi bus i morse. Sen gick vi till parken på förmiddagen. Det var ju underbart väder! Där hade vi med oss picknick och så fick Neo gunga. Det älskar han ju! Sen hann vi även med att bada, äta lunch på baökongen, busa o även städa! När S kom hem blev det lite skönsång och presentöppning. :) paketen var uppskattade! Härligt.
Sen lagade jag pannkakor till honom. Vi gick till Sallads and smoothies och köpte med oss gott (till S o mig). Vi gick med all mat till parken där vi hade kvällspicknick:) neo fick gunga ännu mer innan vi gick hemåt! Sen blev det bums i säng då han var supertrött! Hoppas han gillat dagen! :)

Neos första 1års kalas

Kategori: Familjen

I helgen var vi i småland för Neos första 1års kalas =) Det är lite knepigt när man flyttat 25 mil så det passade himla bra att ha ett kalas där uppe helgen innan han fyller år.

Det blev en toppendag och vädret var så fint! Det kunde inte bli bättre!
Alla fina vänner var där och Neo var så glad hela dagen. Han fick så fina paket och hans tårta var underbar!


Mamma o Son


Lite av godsakerna mmmmmm











Neo tyckte jag var orättvis som inte lät han äta upp marsipanen =)



Neos underbara barbatårta! Askelyckans fina bakelse




Paketöppning






Nästa helg blir det lite mer kalas. Hoppas han får lika kul!

Tack alla för en fin dag! <3