Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Lilla jag o magen i v 26!

Kategori: Graviditet

Här är jag i slutet av v 26:) bebis är vild och galen i magen. Det är så mysigt. <3

Feberfri!!!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag glaaaaad!!!! Lilleman har ingen feber idag! Så i eftermiddag ska vi leka i snön!:) igår fick det bli en runda med pulkan men tyvärr inte så länge då han hade rätt hög feber. Men det hjälpte nog en del för idag är den puts väck! Men han är ju som sagt trött ändå såklart!

Sjuk gosse!!:/

Kategori: Allmänt

Jag har ju inte bloggat på några dagar nu! Det har varit riktigt jobbigt då Neo är riktigt sjuk:/ han har haft mellan 40-41 graders feber nu i 3 dagar men idag verkar den inte vilja stiga så högt! Hoppas det stannar sig så!
Hosta, slem och snor har också stått på helgens schema:/
Stackars liten kille! Han har helt enkelt suttit fast på mig och jag har inte ens kunnat gå på toa själv. Det gör riktigt ont i hjärtat att se honom så. Hoppas jag slipper det bara! Tror inte det är så bra att vara så mycket sjuk när man är gravid. Men prinsen busar och härjar massor i magen så han är iaf på gott humör:)

Jobb jobb o packa packa!

Kategori: Allmänt

Ja det är minsann inget över till nåt annat just nu känns det som. Idag har jag först jobbat 10-18 och sen direkt hem för packning, packning, roa Neo, laga mat, städa o packa igen;) nu har jag hoppat i kojs och ska faktiskt läsa några sidor ut min bok (livstid med Liza Marklund). Väldigt mysigt!

Imån blir det mer jobb 10-16 och sen direkt hem för mer packning och städning.
Jag blev låååångt ifrån klar idag nämligen. Det behövs ju så mycket saker! Gaaahhh;)!

Natti natti!!!

Nästan färdighandlad!

Kategori: Allmänt

Nu har jag nästan köpt allt jag ska till Sälenresan! ;) så otroligt skönt! Pulka, sittunderlägg och ullvantar är kvar. Sen är det nog finito. Jisses så mycket kläder man behöver. Jag som aldrig ens ägt en varm jacka. Men det gör jag nu i alla fall ;)

Jag satt och skrev en lista med vad som ska med. Råkade bli 3 papper och då är jag inte klar. Orkade bara inte fylla i mer. Tokigt!
Det ska faktiskt bli riktigt mysigt och härligt att komma iväg och bara få njuta. Och framförallt njuta med tiden med Neo och bebis. Jag har jobbar så mycket och när jag väl är ledig så har jag fullt upp med fix med lägenheten osv så jag har inte hunnit njuta av min graviditet alls känns det som. Så det ska bli ändrig på det från och med nu!

Måste nämna att sammandragningarna blir allt fler och kraftigare. Och lillprinsen sparkar numera så att det gör ont! Karatekid! Hela magen hoppar och man undrar om han verkligen inte är större än normalt så som han lever rövare;)

Nu ska jag hoppa till kojs och drömma om alla mina underbara pojkar ❤️ ni är bäst!

Neos nya!

Kategori: Allmänt

Lillgos har fått en ny overall (fleece). Den var underbar;)! Han var så fin i den. På bilden ser den dock väldigt blå ut men den är faktiskt helt lila.

Eftersom vi snart ska åka på en tripp till Sälen så behövde även jag lite kläder. Jag avskyr att se ut som en boll men det lär vara kallt där uppe så jag får stå ut lite :) en enorm jacka och ett par byxor följde med hem idag. Måste göra nåt efen fix med byxorna då dom inte går att knäppa men det löser sig nog:)
Imån ska jag iaf köpa ullstrumpor till hela familjen så fötterna inte får köldskador.
Riktigt varma vantar är nog det enda som saknas sen tror jag. Bra!

Får nog ta och skriva mig en lista på vad som ska med imån så vi inte glömmer nåt. Vore himlans typiskt faktiskt!

Pyssel ikväll

Kategori: Allmänt

Detta pysslade jag lite med nu ikväll. Klipp och klistra :) så nu kan vi kika på bebis varje dag!
Så vi längtar!!!;)

v 26 =)

Kategori: Allmänt

Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små 'andetag' som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.

Nu växer bebisen snabbt och hjärnan utvecklas i intensiv takt. Detta gör att ditt näringsintag är viktigt. Fortsätt äta en välbalanserad kost med mycket grönsaker och fullkornspordukter. Fiberrik mat, som fullkornsprodukter, linser och råris innehåller mycket B-vitaminer och hjälper till att förebygga förstoppning.

Din föräldragrupp kommer förmodligen att börja om ett par veckor (om den inte redan börjat). Träffarna ger information om förlossningen och början av föräldraskapet och om ni kan delta båda två, är det allra bäst. Att vara välinformerad gör resan lättare.
 

Nelly.com

Kategori: Allmänt

Måste bara tipsa er om nellys underbara rea! Jag har nu ikväll suttit och klickat hem en del till barnen. Hittade tyvärr inget tills mig själv=/ Kollade på mammakläder och det fanns en massa fint men endast i enorma storlekar så här sitter jag med mina urtrista kläder i garderoben och drömmer mig bort!
Jag tänkte kika lite i helgen i en del affärer faktiskt. Kanske kan klämma i mig något fint. Börjar bli rätt stor på alla håll och kanter tycker jag så det är kanske inte det roligaste att kika kläder.
Det är ju världens tråkigaste väder också och då vill man inte ens klä upp sig. Så trist! Men det ska bli ändring på det nu. Bara för att jag är gravid så ska jag inte bli en soffpotatis som ugglar i gamla trasor.
 
 
 
 
Dessa finisar är några av kläderna som jag klickade hem till lillebror :

Alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Denna dagen har minsann varit helt knäpp! Tyvärr har jag inte knappt vistats i samma rum som mannen då han är magsjuk så det har minsann inte blivit nåt firande alls. :/ himlans konstigt det känns.... Jaja!

Däremot hade Neo gjort världens finaste present till mig så denna mamman kunde inte hålla några tårar borta! Jag blev så glad o lycklig!:)

Jag fick också se Neo gå fram till sin favorit tjej på dagis helt spontant och kramade henne två gång och avslutade med en puss på munnen!!:) hon pussades snällt tillbaka. Då dog jag lite! Så himla gulligt!;)


Neos konstverk:

Kanske ska börja tänka på namn?

Kategori: Shopping

När ska man göra det?? Känns som en evighet till minibus ska komma men man bör kanske ändå kolla? Åh så svårt! Jag har några som är okej men nääää... S blir tokig på mig! Ratar alla namn! Varför är andra barnet så svårt?

Jag köpte i alla fall en namn bok så jag kanske kan få lite tips.
Jag är öppen för förslag :)

Underbart fint till lillprinsen

Kategori: Shopping

Jag kunde inte hålla mig så detta fick följa med ❤️

Hur snabbt kan tiden gå?

Kategori: Allmänt

Jag kan inte förstå hur snabbt tiden går! Kändes som vi nyss var på ett tidigt ul och fick veta att det troligtvis inte är någon bebis utan ett pågående missfall... Nu sitter vi här med en tjockismage och en skatt som sparkar för fullt i magen.;) man blir så chockad att allt kan vända så snabbt! Från stor sorg till total lycka! Jag är så glad att läkarens ord inte stämde och längtar efter lillprinsen jättemkt!!;)

Jag måste nog också snart börja skriva upp vad som behövs att köpas in. Detta är något jag sagt länge men tiden bara springer iväg så jag vet inte när jag ska hinna!

En vagn och en vagga har jag iaf bestämt mig för. Jag har köpt kanske 5 plagg också.
Men jag vill inte köpa för mycket nu såhär tidigt för då har jag inget att köpa sen när det faktiskt börjar bli dags:)

Här var den visst:)

Kategori: Graviditet

Magen v 25 ;)

Kategori: Graviditet

Nu har vi klivit in i v 25:)! Shit så snabbt tiden går! Ja inte är magen liten denna gången heller... Nu är det iaf ca 15 v kvar bara!

Bulan!

Kategori: Neo

Såhär såg godingen ut när han slagit sig igår:( ❤️

Vilken kväll!

Kategori: Allmänt

Eftersom jag jobbade sent så kom jag inte hem förräns runt 20.30 ikväll. Neos farmor o farfar var barnvakt innan dess. Iaf... Neo blev så himlans glad över att få se mig att han dansade, hoppade och snurrade en massa! Till slut blev han dock alldeles yr och for in i väggen :( en enorm bula som var alldeles lila visade sig kvickt som ögat och en ledsen gosse var ett faktum:/

Det var så hemskt! Man känner sig så maktlös och det enda som passade var mammas famn. 22.15 var en bra tid att somna och lugna ner sig tyckte han.

Min stackars älskling! Du är det bästa som finns ❤️

Smålands besök!:)

Kategori: Allmänt

Jag och Neo åkte till Småland igår morse. Blev en snabbvisit då vi redan är hemma nu:) men ändå så trevlig!

Jag fick äntligen träffa mina fina vänner över en fika/mat på kvällen!
Vi kom redan klockan 17 men kom inte hem förräns 22.30 :)

Tina var tyvärr tvungen att gå tidigare men Isabell,Anna o Kamilla stannade med mig. Det blev mycket tjatter och det var så underbart;) som jag saknat det!

Idag har vi bara haft en mysdag jag och Neo! Sov i flera timmar då vår förkylning inte vill bli bättre:/
Så jag tänkte faktiskt hoppa till kojs och försöka somna tidigt nu idag då jag ska jobba i 7 dagar. Hoppas jag klarar det. På VC tyckte dom att jag skulle vara hemma och vila ut men nej det går inte. Troligtvis bihålorna som spökar! Men jag hinner inte vila! Jobbet kallar! Så är det bara!

Natti!!! :)

Veckans magbild 23+2 ;)

Kategori: Graviditet

Då har man nu gått in i v 24 :). (23+2) imorgon ska jag gå till mvc för "första" besöket sedan inskrivningen. Var knappt på hjärtljud o diabeteskoll i v 15 men då varken mättes magen eller nåt annat spännande. Så imån blir det allt sånt härligt:) då kanske jag kan börja förstå att vi ska få en liten till! Det har inte riktigt gått in i min hjärna än känns det som.

Kollade på en vagga idag o även vagn (på nätet) och då började det pirra i magen haha. Hemskt mysigt!

Magen har lugnat ner sig lite i sitt växande tycker jag. Så otroligt skönt! Så länge lillprinsen mår bra så kan magen gärna vara liten så slipper jag överflödig hud, nya kläder och knäckt rygg :)

Sjuk "bebis"

Kategori: Neo

I fredags fick jag hämta Neo från dagis;/ han var lite seg så dom tyckte att han skulle hem. Så direkt när jag konmit till jobbet fick jag åka hem igen. Väl hemma var han superpigg och glad. Somnade dock efter en kort stund och sov i 2 1/2 h (!!!!!) när han vaknade hade han 39graders feber stackarn.

Igår var febern som bortblåst och den har inte heller visat sig idag. Mysko! Så nu är han bara snuvig. Som alla andra barn i den åldern.

Lite sjuk såg han allt ut att vara plutten :( men som sagt- snabbt ska det gå över iaf! Hoppas han är pigg imån så han kan gå på dagis!

Sova när karatekid är i farten?;)

Kategori: Graviditet

Klockan är nu 12 och jag tänkte faktiskt sova. Karatekid i magen tycker inte det är dags än. Han brukar vara mest aktiv på kvällarna men inte så här sent. Sicken tokis!;)

Det är dock helt underbart att känna alla galna sparkar och rörelser hela tiden! Jag kan inte fatta att det är en bebis inne där och sprattlar och växer på för fullt.

Btw, sa jag att det är en lillebror???:) helt underbart! En miniNeo! Vilken fantastisk förebild Neo kommer bli. En sådan snäll bror. Man kan inte få det bättre.

Jag ska numera försöka ta det lite lugnare och inte stressa så mycket. Jag hinner inte njuta av att vara gravid ens. Tiden mest bara flyger iväg. Så sjukt! Jag är redan i v 24, hur är det möjligt? Snart behöver vi kolla på vagn o annat som ska införskaffas.

Jag köpte faktiskt en underbar body åt lillprinsen igår <3