Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Vaccination nu

Kategori: Neo

Om mindre än en timme ska min stackars hjärta få sprutor i benen =( Jag vill inte!! Det gör så ont i mammahjärtat när han inte mår bra. Hoppas att han blir som förra gången, men det tror jag inte...

Spännande att se hur tjock han blivit med...;)

Kommentarer

  • Mamma till William och Wilma säger:

    God middag snäckan..

    Ja jag vet att det känns så himla mycket i mammas hjärta när de små ska få sprutor..Men det kommer gå jätte bra..hoppas att han slipper få feber och vara små trött.

    Vilket trist väder det är denna dag,,skulle träffa min vän i dag och promenare bort till rusta nu på förmiddagen men ingen av oss orkade o hade någon lust så jag och min tös slappar bara denna förmiddag..ska sen vid 14 hämta hem min prins och då är det ful fart som gäller.

    Ha en fin torsdag söta bönan..kram kram

    2011-12-01 | 11:32:46
    Bloggadress: http://blondis81.blogg.se/
  • Emelie säger:

    Hoppas det gick bra för Neo med sprutan idag!

    Vi har börjat med ersättning nu (dcok bara 1msk om dan så hans mage ska vänja sig) men jag trodde det skulle vara enkelt för honom att ta flaskan vilket de inte är.. han tog flaska på engång när vi testade för några månader sen. han blir sur när det kommer en flaska i stället för ett bröst! , så har köpt ny flaska och olika nappar för att testa oss fram! , han är ju dock väldigt kräsen när det gäller vanliga nappar också och han tar bara esskas latex nappar. Tar neo flaska o napp?

    2011-12-01 | 20:50:50
    Bloggadress: http://emeliebergstroem.blogg.se/

Kommentera inlägget här: