Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Nu så...

Kategori: Allmänt

Igår kväll hade vi Carro o Frank på besök. Vi bjöd på finmiddag - spagetti och köttfärssås minsann. Mums! Det var faktiskt Stoffe som stått vid spisen och lagat. Inte fel att bryta av en tradition ju. Haha!



Vincent med sina gudföräldrar. Så fint ♥
Han tyckte det var dags atr vakna runt 22 tiden för lite bus och mat (såklart).
Tack för en lika trevlig stund som alltid. ;)


Vi hoppade i kojs hyfsat tidigt för att vara oss och lördag. Tror det var runt 12?! Kan det stämma. Får allt kolla upp det.


Denna dagen har även den varit fullspäckad med aktiviteter. Först upp för tvätt. Hela förmiddagen tvättades det. Alla täcken, kuddar, barnens madrasser, påslakan, handdukar och även vanliga kläder. Detta var mellan 8-12. Som tur var fanns det även tid mellan 14-16. Slängde in två maskiner till Jisses vad nice :)
Mellan tvätten blev det städning, frukost, bad för båda barnen och en massa annat smått o gott.

Efter lunch kilade vi till stan och hm för att lämna tillbaka björndressen som var för liten :/ Fick bli en runda till Lindex för att se.om dom hade nån overall. Fick då veta att dom hade 20% på alla barnkläder. En tunnare overall fick följa med oss. Även pyamasar till godingarna!


Sa jag att vi även hann med en massa bus idag?;)


Gåstolen är skojig!

Ikväll har vi fixat och donat i lägenheten och vartannat försökt få V att somna. Men icke. En argbigga som helst ville vara vaken. Pju!

Nu ska jag besöka john blund! Natti!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: