Vackra liv

Neo Arvid Christopher 2011-07-04 Vincent Tiger Ynwa 2013-05-25

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu är klockan halv 11 och jag sitter och viker tvätt. Lillen har äntligen somnat i sin säng. S är iväg på äventyr så jag och lillen har varit hemma hela kvällen själva. Jag tänkte då att jag skulle laga lite mat, vika tvätt, städa lite smått, men nej nej.
Neo var väldigt sällskapssjuk och ville inte ligga själv. Skulle minsann vara i famnen, annars passade det inte. Och mat skulle det vara var 10:e minut gärna. Så jag fick inget gjort.=/ Men nu var han så supertrött så jag passar på att vika tvätten och sitta här en stund =)

Imån ska S jobba så jag hoppas lilleman och jag kan få en underbar dag utan arga miner :)

Jag och Stoffe fixade lite i Neos rum innan med. Så nu ser det fint ut. Hyllan hängdes upp och hans Nalle Puh tavla är också uppe nu. Det börjar arta sig i lägenheten men det tar tid.
Man får göra lite i taget. ;)

Irriterad.

Kategori: Allmänt

Jag kan bli galen på folk som inte följer tvättiderna. Om jag har bokat tex. kl. 10.00 så ska jag kunna vara där pricka 10.00 och lägga in min tvätt. Jag skiter i ifall det bara är 10 min. kvar. Jag orkar inte stå där och vänta. Speciellt inte på morgonen och jag går inte in till lägenheten igen för att gå ner igen efter 5 minuter... Grrrr!!!
Då får man planera bättre!! Tack för mig ;)

Vända sig!

Kategori: Allmänt

I fredags vände sig Neo för första gången från mage till rygg!! Det var så underbart att se. Då var han bara 3½ vecka! Min lilla gosse, så duktig!

Lång dag

Kategori: Allmänt

Idag var det en riktigt lång och intensiv dag.
Den började med att vi gick upp vid halv 11. Vid 12.00 skulle vi vara utanför rådhuset för bröllop. S morbror skulle gifta sig. Därefter blev det mat och en mindre fest. Vi kom inte därifrån förrän 20.00. =) Tiden gick väldigt fort.

Vi gick sedan snabbt hem för att mata lillkillen innan vi begav oss till Emil för att ta avsked av en kompis som varit på besök här i Sverige.

Och nu är klockan snart halv 1 på natten och vi har nu satt oss ner :)

Neo har varit så snäll idag. Min lilla myskille!

Skånes djurpark i ösregn

Kategori: Allmänt

Igår var vi på Skånes djurpark. Varje år åker jag o S till en djurpark. =) I år följde Ola, Vanessa o Charlie med. Men vilket jävla väder vi fick. När vi kom dit så duggade det bara lite lite, men efter ca 1 timme började det ösregna. Jag hade inte kläder för regn. (Det har jag visserligen aldrig men). Vi hade med oss fika, och satt en lång stund med kaffe o kakor. (under tak)

Det var en jättetrelivg dag men som sagt var vädret inte alls kul =/



















Parken med familjen.

Kategori: Allmänt

Eftersom det var soligt en dag i alla fall så blev det en mysig stund i parken. Neo var dock inte alls sugen på att stanna länge så efter en kort stund blev det skrik i vagnen. Jag fick mata honom 2 gånger, men gav sedan upp. =/ Vi fick packa ihop och gå en liten runda innan vi gick hem.
Men det var mysigt så länge det varade. :)










Skånes djurpark!

Kategori: Allmänt

Nu ska vi till Skånes djurpark! Så mysigt. Hoppas regnet inte kommer bara. =)

 

Sol!!!

Kategori: Allmänt

Idag är det sol! Jag hatar regn och det är inte välkommet där jag är. Men solen får gärna komma fler gånger:)

Tra la la! Vackra väder!

Solig eftermiddagsfika

Kategori: Allmänt

Nu i eftermiddag har vi fikat med Ola, Vanessa o Charlie. Solen har ju i stort sett varit framme hela dagen så man får ta vara på det då ju =)
Lillen har varit lite sällskapssjuk hela dagen, men det gick bra när vi gick till stan. Då hade han lugnat ner sig.
Idag fick det bli en macka med kyckling och en kaffe för min del.
Innan vi gick hem smet vi in på H&M så jag fick köpa mig 2 BH. Äntligen!!!


Vanessa



Neo o Jag (Nappen funkade en stund=))


Ola o Charlie!



Stoffe



Charlie myser!

Tvätta och annat nödvändigt

Kategori: Allmänt

Bara för att man får barn försvinner inte dom nödvändiga sysslorna. =) Håller på att tvätta. Kommer inte hinna tvätta allt utan får ta våra kläder imån, och nu tvättas lillens kläder.

Sen blir det att ringa BM för att boka efterkontroll.

Disken måste fixas och lägenheten ska städas.

Vi ska även skicka tillbaka vår babyvakt eftersom den luktade bränt så fort vi satte igång den.

Hmm, kommer nog på lite annat också. Vi ska också hinna med att gå ut i det fina vädret. Man får ju passa på. =)

Gårdagens besök

Kategori: Allmänt

Igår kunde vi äntligen spika in en tid som Malin o Nille kunde komma på besök. Dom hade inte träffat lillen än. Det blev kaffe och kakor och mycket prat. Vad mycket kakor jag ätit dom senaste veckorna. Inte konstigt att jag inte gått ner så mycket till i vikt. Har ca 7 kilo kvar innan jag kommer tillbaka till min tidigare vikt, men med kakor och skräpmat lär det inte gå fort att få den att försvinna =)

Neo fick en jättefin filt av paret. Han kommer älska den. Mjuk och go!

Nu måste jag byta blöja! :)

Presenter från Växjö.

Kategori: Allmänt

När vi var en snabbvisit i Växjö och träffade Isabell o Kamilla fick Neo massa fina presenter. Jag har inte kunnat ta bild på allt eftersom vi varit iväg och det har varit knepigt med tvätt och han har kissat ner det mesta =) Men hann ta lite bilder innan.


Söta kläder från Kamilla!!!


Några av presenterna från Isabell:)

Tack så mycket tjejer! Och tack alla andra såklart får dom fina presenterna. (Kommer lägga ut bilder på dom senare). Är så mycket nu med lillen så man knappt hinner tänka ;)

BVC besök idag.

Kategori: Allmänt

Då var det dags igen för vägning och kontroll för lilleman. Han väger nu 3880, och följer sin kurva precis. :) Han var så duktig och var inte arg på sköterskan.=) Men han var lite nödig för när Stoffe skulle flytta honom från vågen till skötbordet så bajsade han i S hand ;) Det tyckte jag var lite kul.

Nästa besök blir om en vecka. :)

Grillning

Kategori: Allmänt

Igår blev det lite grillning. Vi fick passa på då det var fint väder och inget regn. Det var också rätt varmt så vi satt till och med ute och åt =)
För min del blev det korv med bröd.





Fina fina Zico!

Hemma nu.

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen. Det känns skönt att komma hem efter så lång tid iväg. ;) Men det har varit en toppensemester! Den är såklart inte slut men som sagt behövde vi komma hem. Ska till BVC med Neo imån igen och se ifall han blivit stor och stark!

Vi åkte runt 2 tiden idag och åkte då förbi Alvesta (till mina föräldrar) för en liten fika. Det var ett tag sen jag var där nu. Kändes lite konstigt att komma dit efter 5-6 veckor.


Monika, Jag, Peter, Neo (i mammas knä), Mamma o Pappa



Fika i Alvesta



VIKT

Kategori: Allmänt

Det ska bli spännande att se hur mycket jag har kvar av min gravidvikt. Det var ju 1½ vecka sen jag vägde mig och kan tänka mig att jag kanske har gått ner ett par kilo till. Men det kanske är tvärt om=) Vem vet. 

Det hade varit trevligt ifall svampmagen kan försvinna nån gång. Det är inte så mycket kvar, men eftersom jag absolut inte hade någon mage alls innan så tycker jag själv att den är rätt stor. Så försvinn NU tack!
Någon midja är inte att tala om för tillfället. Blä....

Får vänta lite till innan jag börjar röra mig för mycket och tränar. Men då ska det försvinna. :) 

Hela familjen här nu.

Kategori: Allmänt

Nu är det fullt hus här i stugan. Igår kom även mina föräldrar med djuren. Nu är vi då Jag, S, Neo, mina föräldrar, S föräldrar, hund o katt. Men imån blir det hemfärd. Då har vi varit här i 1½ vecka. Blir en runda till upp hit under sommaren, men det verkar inte bli nästa vecka. Kanske veckan därpå?

Åh, nu måste jag ta och färga mitt hår känner jag. Utväxten är riktigt jobbig och håret är slitet så en klippning behövs också. Det är nog 3 månader sen jag klippte det nu. Minst. =/

Igårkväll blev det PLUMP igen några timmar och jag gissar på att det kommer bli spel ikväll igen. =)

Lillen sov med 3 timmars intervaller i natt!!!! Helt otroligt! Jag fick sova 3 timmar i sträck. Jag blev helt förvånad när jag tittade på klockan mellan amningarna ;) Hoppas det kan hålla i sig nu. Innan har det varit 1½-2 timmar mellan. Så 1 timme extra gör stor skillnad faktiskt.

Fiskeväder

Kategori: Allmänt

Vilken oväder det var i gårkväll/natt. Usch. Jag gillar inte åska o blixt så jag tyckte det var lite jobbigt. Strömmen gick här på landet men kom tillbaka jättesnabbt. Tror det tog 1 minut eller nåt. Men lilleman vaknade inte fast det var ovanför oss länge!! Bra ju=)

S o hans pappa är ute på en fisketur nu. Jag var med och fiskade lite snabbt i veckan men idag sov jag och Neo längre. Vaknade vid kvart över 12 eller så. Så skönt. Men fick gå upp många gånger i natt. Han var hungrig=)


Fisketuren som jag var med på!=)

Lugnt och skönt.

Kategori: Allmänt

Vad skönt det är att inte göra nåt! Bara ta det lugnt med familjen och njuta av att inte ha något planerat. :)
Idag kommer S föräldrar hit och stannar nog till helgen. Mina föräldrar kommer hit igen på fredag o stannar också i helgen. Så det blir fullt hus här då.



Zico kommer också och hälsar på i helgen! =)


Vi två!!!

Ingen hade rätt dag=)

Kategori: Allmänt

När ni fick gissa på när lillen skulle komma (o vikt o längd med) så var det ingen som hade rätt datum. Det var minsann ingen som trodde att Neo skulle komma den 4 juli. Men busen ville ut då i alla fall!

Nu ikväll har vi varit och köpt mer blöjor. Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så många blöjbyten om dagen. :) Så fort man satt på en blöja behövs det bytas igen! ;)
Så många blöjpaket har det blivit!

Vädret?

Kategori: Allmänt

Jag undrar var det fina vädret är? Nu var det flera veckor sen det var riktigt fint väder under flera dagar. Bara massa regn, åska, blåst o moln nu. =( Jag som hade velat ut och gå med vagnen, åka till sjön och ha picknick o sola och sånt mysigt. Men nej nej. Blir att sitta inne den mesta tiden. Tur att man har en sån fantastisk son som jag kan mysa med även inne =)

Just nu ligger han som vanligt på mig och sover så sött! Mitt hjärta! :)

Dagens BVC besök.

Kategori: Allmänt

Nu blir det uppdatering av dagens BVC besök. ;)

Lillen hade gått upp 250g till nu på 6 dagar. Helt kanon!!
Så nu väger han 3660g och är 53cm lång. Nästan exakt så stor som jag var när jag föddes. :)
Vad skönt att han växer precis som han ska och att han följde tydligen med ovanligt bra med blicken tyckte hon.
Då blev jag glad =)


Här var Neo en vecka!

BVC igen ;)

Kategori: Allmänt

Idag ska vi åka till BVC igen och väga lilleman. Men inte i Malmö, utan denna gången blir det i Åseda eftersom det ligger närmast där vi är ;) Så slipper vi åka 30-35 mil enkel resa för det. Kanon! Hoppas han går upp i vikt som han ska, men det borde han göra så mycket som han glufsar i sig :)

Nu i några kvällar har Neo varit lite tjurig. På förmiddagen o fram till kanske 8 tiden på kvällen går det kanon - då ligger han och antingen sover, äter eller bara är vaken o myser, men när det börjar bli kväll är han lite mer arg.

Idag har vi haft Tina o Johan på besök. Blev lite kaffe o gräddbollar. :) Man får passa på att träffas så ofta man kan eftersom det inte är lika lätt då vi bor 25 mil från varandra numera. Det var jättetrevligt att dom kom!

PLUMP!

Kategori: Allmänt

Sen vi kom till stugan har det blivit mycket kortspelande. ;) Varje kväll har det blivit PLUMP och jag har för en gångs skull vunnit flera gånger. Annars brukar jag vara sämst på det, men något har hänt!;)

Lillen har varit lite gnällig på kvällarna eftersom han har fått ligga i vagnen brevid oss när vi spelat. Det har inte varit populärt. Så varje gång han fått sitta med oss i knät så har han blivit tyst och somnar väldigt snabbt! Han är minsann väldigt sällskapssjuk! :) 

Mys på magen.

Kategori: Allmänt

Det är så underbart att se mina två hjärtan mysa. ;) Neos favorit sovställning är när han ligger på oss. Då slocknar han direkt. Det är verkligen så mysigt.


I fredags.



I lördags.

Så mycket kärlek.

Kategori: Allmänt

Marknad o besök

Kategori: Allmänt

Först idag har vi fått se solen här i smålands skogar ;) På förmiddagen blev det marknad. Neo fick sitta i den nya Baby Björn. Han tyckte om den mycket och sov hela tiden. Han är dock nästan lite för liten för den tycker jag, men om kanske nån vecka ska han sitta perfekt i den. Det blev lite chokladbollar och frallor som fick följa med hem.



Vid 12- 13 tiden kom Alex o Ida på besök. Det var väldigt trevligt. Neo fick jättefina kläder! Han kommer bli kanongullig i dom!
Vi satt ute i trädgården och myste i solen. ;)

Magen - skillnad ;)

Kategori: Allmänt


Här är jag i v 13-14.


v 25


v 39.


Det är så kul eftersom jag tyckte jag var väldigt stor redan i v 13. ;) Och det ser jag ju nu att jag INTE var :;)

BVC löst - även i semestertider!

Kategori: Allmänt

På måndag blir det BVC i Småland. Det är väldigt bra att man bara kan ringa till vilket BVC som helst (nästan) så att lillen kan bli undersökt o vägd fast man inte är hemma i sin hemort.
Så det var inga problem att få en tid. Så bra så.

Idag blev det sovmorgon, vaknade vid 11. :) Hade ju dock varit uppe 5 gånger på natten men ändå. Så nu känner jag mig pigg!

Neo var en riktig buse innan när jag skulle byta blöja. Han tycker mycket om att göra sina behöv när blöjan är av och det fick minsann jag veta då. Bebisbajs på benen är inte jättekul, men man kan ju ändå inte ens bli arg på en sådan liten plutt ;) Man blir bara så full i skratt!

Kärlek!

Kategori: Allmänt

Här har vi mina hjärtan!!!
Vad skulle jag göra utan er? Ni är dom finaste i världen.





Just nu ligger Neo i min mammas knä och sover och sover och sover. Han verkar tycka om alla, till och med föräldrarnas djur. Hunden är dock lite försiktig och vågar knappt gå fram och nosa. Men när vi kommer fram med Neo så börjar Zico vifta på svansen och blir så glad. Men han kommer ändå inte så nära med nosen. ;) Så sött. Katten tycker mest att han är konstig och går snabbt förbi utan att stanna för att kika på lillen.

BVC besök i tisdags.

Kategori: Allmänt

Det var lite spännande att se ifall Neo gått upp i vikt som han ska, och visst har han det. Nu har han gått över födelsevikten ;) När han föddes vägde han 3365g och när vi lämnade BB hade han gått ner till 3160g. Och det var helt normalt. Nu i tisdags - ca en vecka gammal vägde han 3415g. Det var så skönt, och allt annat såg kanonbra ut! Men han gillade inte kvinnan som skulle titta och röra och kontrollera honom ;) Då var han riktigt arg, och det häll i sig hela kvällen.
Dagen efter hade han glömt bort det och var hur snäll som helst igen!

Sovit gott i natt!

Kategori: Allmänt

Vi gick o la oss helt tidigt igår. Innan 12 i alla fall. Och vaknade idag vid 10 av ett pipande i sängen bredvid. Sen kunde jag ju inte somna om såklart.
Men lilleman var hungrig i natt så jag fick gå upp 4 gånger och göra honom nöjd. 2 gånger fick blöjan bytas med. Men eftersom man nästan sover samtidigt så känns det som sömnen inte blir så lidande ;) Och eftersom han bara piper lite och när han fått mat och blivit ren så somnar han direkt igen så hinner jag inte riktigt vakna till. Somnar på studs igen efter.

Min underbara pojke ;)

En runda i Växjö.

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit iväg hela dagen. Vi åkte redan vid halv 9 tiden. Skulle träffa Kamilla o Isabell vid ca halv 12 i Växjö för en fika. Sen direkt därefter åkte vi till Tina o Johan för lite kaffe där med. Och sedan åkte vi för att träffa mina föräldrar. Så det har minsann varit full rulle hela dagen. Så jag har inte haft tillgång till en dator förrän nu.

Det var verkligen en kanondag. Det var länge sen jag träffade vännerna i Växjö eftersom jag inte vågat åka dit nu i slutet av graviditeten =)

Nu sitter vi o kollar på fotbollen! Sverige gjorde mål! ;)

Neo en vecka!

Kategori: Allmänt


Min fina - fyller en vecka här =)


Trött som vanligt ;)

BVC

Kategori: Allmänt

Imorgon är det första besöket hos BVC med lilleman. Då blir det mätning och vägning och lite annat =) Det ska bli spännande och se hur mycket han gått upp sen vi åkte från BB. Tänk att han är 1 vecka gammal! Tiden går så snabbt. Det känns som det var igår som vi fick se honom för första gången.

Idag fick han ett personnummer också ;)!

Madde o Linus på besök!

Kategori: Allmänt

Igår hade vi Madde o Linus på besök. Det blev pizza och senare kaffe och Neo fick presenter! En jättefin body och påslakan till hans säng. Helt kanon eftersom vi faktiskt inte har något extra än. Så det var väldigt bra!

Innan dom kom var vi hos S föräldrar och grillade korv. Stoffes bror med familj var också där och det var lite roligt att titta på deras lille Johannes som är 10 dagar äldre än Neo. (1,5 kilo) tyngre. Neo ser så liten ut, men han kommer nog i kapp snart så som han äter :)

Navelstumpen

Kategori: Allmänt

Nu ikväll ramlade navelstumpen av! Så skönt för den är ju inte allt för kul att ha där. Men nu är det bara att rengöra och hoppas att min pojke inte har allt för ont. Trodde det skulle ta lite längre tid, men icke.

Nu ligger han bredvid mig och vi myser för fullt. Man vet inte hur en sådan kärlek ska kännas innan man blivit föräldrar. Då vet man hur det är att älska någon. Det är verkligen konstigt men sant.

Jag älskar dig mitt hjärta!

Sover sover sover .....:)

Kategori: Allmänt

Eftersom vår lilla pojke sover väldigt mycket är det svårt att få många bilder av honom när han är vaken. Men ska vara framme med kameran ännu oftare ;)

Igår var vi hos S föräldrar och då fick Neo en present - ett "Spöket Laban babygym". Av mina föräldrar fick han ju en stor och mjuk filt med Laban så det passade sig perfekt. Nu ligger han och sover i sitt nya gym och ligger då på filten ;)


Här var vi hos S föräldrar och skulle provligga. Somnade direkt ;)
Det är visserligen meningen att man ska titta och slå på sakerna men han tycker mest om att sova i gymet. ;) Inte mig emot.


Fredagen....

Kategori: Allmänt

Alltså, nu är det lite fördröjning här i bloggen. Det är så mycket att göra så jag har inte hunnit sitta här så mycket. Ska bli mycket bättre på det nu, så mer information och bilder kommer att finnas numera :)

Mina föräldrar var ju på besök i fredags, och hade med sig massa fina presenter till oss och till Neo.


Åh mitt hjärta, vad underbar ;)


Morfar o Lillkillen


Fick av mamma o pappa!


En liten björn ;)


En body i storl. 50 (så han inte drunknar i alla sina kläder), och en supersöt Tummenmugg!


Vackra glas till oss ;)

Besök.

Kategori: Allmänt

Dagen då vi kom hem fick vi besök av Ola, Vanessa o Charlie. Det var så mysigt så:) Jag som tycker Charlie är liten men när man ser Charlie o Neo bredvid varandra så är det sååå stor skillnad. Vad dom växer på bara ett år!




Ca 3 timmar gammal :)

Kategori: Allmänt

Underbara pojke.

Besök av mormor o morfar :)

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft besök av Neos mormor o morfar. Ända från Småland kom dom för en snabbvisit över dagen. Så mysigt det var ;)
Vi åt på restaurang och sen en snabb runda på stan. Min mamma köpte lite kläder till honom som var superfina! Vi fick också lite presenter när dom kom. Ska lägga ut lite bilder senare :)

Första turen ute =)

Kategori: Allmänt

Idag bestämde vi oss för att gå ut en runda med Neo och prova vagnen. Han tyckte mycket om att ligga i den och gillade alla kullerstenarna. ;)
En stolt pappa fick köra vagnen.






Här tittar han fram =)

Neo har kommit!

Kategori: Graviditet

Nu har han kommit (som ni nog förstått ;)).

En helt perfekt liten kille vid namn Neo föddes den 4 juli kl. 04.07 - vägde 3365g och var 51cm lång.

Han är helt underbar! ;) Vi kom hem idag och nu börjar livet som en familj!

Mys igårkväll.

Kategori: Allmänt

Det fick bli tacos igår kväll. Det var länge sen och mycket uppskattat =) Blev sugen på det nu igen när jag kollade på bilden jag tagit...Mmmm!!

En romantisk middag som avslutades tidigt. ;)

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Stoffe har gått till jobbet och jag kan inte somna om. Så sätter väl igång en film så jag kanske kan somna till. Behöver lite mer sömn känner jag. Men gick o la oss tidigt som rackans igår. Tror inte klockan slagit 11 ens ;)

Tråkigt väder.

Kategori: Allmänt

Det är kvavt, regn lite då och då, åska och mulet. Det känns helt konstigt. Jag vill ha sol och värme. ;)

Men såg att det skulle blir lite finare väder i veckan i alla fall. Så det hoppas jag på då.

Ge mig sol sol sol!!!!!!!!!!!!!!!

BF idag!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Graviditet

Men ingen bebis verkar behaga att komma än. Då får man väl gå över tiden ändå tyvärr. Blä. Hoppas bara på några dagar i så fall. Jag kan inte längre sova. Höfterna värker när jag sovit på ena sidan i ca 30 minuter och då är det dags att vända sig. Och det är minsann inte helt lätt. Man är verkligen en strandad val! Det är inte foglossningen utan bara att det värker som stora blåmärken. =(

Stoffe är och jobbar och ska gör det imån med. Dessa 2 dagarna har energin varit nere på noll medans den innan var galet hög. Konstigt. Hoppas den kommer tillbaka i eftermiddag!

Jag ska ändå gå en sväng nere på stan tänkte jag. Måste sysselsätta mig med nåt dom här timmarna ;) Sen ikväll ska vi äta gott och fira vår BF dag. Det förslaget snodde vi av Ola o Vanessa. Bra idé! ;)

Baka baka baka.

Kategori: Recept och mat

Idag fick jag för mig att baka lite grann... Det fick bli muffins och sen några andra småkakor. Minns inte vad dom heter bara, men åh vad gott det var. Var ju tvungen att smaka :)
Helt livsfarligt att det var så lätt och gick så snabbt att baka för då kanske det blir att jag bakar mer i helgen när Stoffe ändå ska jobba :) Har senare frysen full med kakor..haha! Det är bara att komma förbi på fika nu!=)


Chokladmuffins. MUMS!



Jättegod, men det ser ut som om några blöder =)

Förhoppningsvis sista besöket

Kategori: Graviditet

hos barnmorskan idag. Allt verkade finfint. Magen hade växt lite till och den hade sjunkigt ner mycket och han är fixerad och helt redo att kika ut.
Fick även en ny tid till nästa vecka ifall han inte kommit.

Sammandragningarna har blivit kraftigare, men fortfarande inte alls onda. Men barnmorskan sa att det oftast som förstföderska bara sätts igång utan förvarning. Så jag hoppas på det. Jag hade en annan barnmorska idag eftersom vi vanliga har semester. Hon var väldigt bra och informerade om allt.

Jag hade blivit 1 kilo tjockare också. Inte så konstigt eftersom jag den senaste veckan blivit en godisgris. :) + att bebis lägger på sig ca 200-300g i veckan nu. Och jag hade precis ätit massa mat. MUMS!

Till mitt hjärta

Kategori: Shopping

Som sagt så var jag en runda på Bentton och H&M och hittade lite till till lillen. Han kommer minsann ha större garderob än oss när han kikar ut ;) Men oj vad fin han kommer vara i dom!






Till mig själv blev det 2st linnen (svart o lila) på mammaavdelningen. Kommer ju ändå kunna ha dom hela sommaren och det är kanon. ;)